Final: Evli Mutlu Çocuklu Yaşa

400 31 47
                                    

NOT: Yazarınız sırf gözünüzde canlansın diye bir saat fotoğraf aradı ve koydu. O yüzden plz biraz emeğe saygı. (Emeğe saygı derken yorumlarınızı ve yıldızlarınızı esirgemeyin diyorum.)

Hep birlikte fotoğraf çekileceğimiz yer olan güzel bir ormana gittik. Her yer yeşillikti ve çok hoş bir ambiansı vardı. (Ambians ne demek tam olarak bilmiyorum ama bu tarz cümlelerin içinde duymuşluğum var. Kabul edin okurken böyle bir havalı hissetmediniz mi? Anlamını bilen yazarsa çok makbule geçer.)

Adrien çoktan gelmişti. Düğün arabası beyazdı ve renkli çiçeklerle süslenmişti.

 Düğün arabası beyazdı ve renkli çiçeklerle süslenmişti

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Birkaç resim çekildikten sonra gözüm saate kaydı. Çoktan dört buçuk olmuştu. Sekizde düğün başlıyordu ve altıda orda olmamız lazımdı.

Yol da bir saat sürüyor.

Geç kaldık işte.

Tabi öküz gibi gelinlik olmasa daha kolay yürüyebilirdim. Alya bir kolumdan Brigette bir kolumdan tuttu, yarım saat zaten arabaya binmek sürdü.

Trafikte camdan sarkıp, 'Ulan utanmıyor musunuz da bir saat bekliyorsunuz! O gaza basmak çok da zor olmamalı. Hadi ama yürüsene ukala! Gelin var burda!' diyesim geliyor da oturuyorum oturduğum yerde.

Düğünü yapacağımız yere vardığımızda (sonunda) heyecandan karnıma ağrılar giriyordu.

Çok hoş bir manzarası vardı.

Hazırlıklar yapılmıştı, ama kontrol etmesem olmazdı

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Hazırlıklar yapılmıştı, ama kontrol etmesem olmazdı. İçime sinmezdi yani. Şöyle bir etrafta dolandıktan sonra gelin hazırlık odasına geçtim.

Brigette ve Alya'nın da yardımıyla makyajımı yapıp saçımı düzelttim. Ne kadar çok şey olmuştu gerçekten. Gözümün önünden anılarımı geçirirken Brigette ayakkabımı çıkardı.

'İlk benim ismimi yazacaksın!'

'Tabi ki kuziş.'

'Sonra da beni yaz ama!'

'Ayıpsın kanka.'

Siyah bir kalem alıp beyaz ayakkabının altına isimlerini yazdım. Sonra aklıma gelen bekar arkadaşlarımın adlarını da yazıp tekrar giydim.

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Jun 30, 2018 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Duvar (Ladrien) ✔️Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon