1.

2.6K 63 1
                                    

Justin Bieber - Love Yourself.

Z pohledu Justina:

Vztekle jsem pohodil papíry, které mi už asi týden leží na tomto stole. Pořád nechápu jak se to tomu bastardovi mohlo povíct? Měl jsem tam tolik svých dobrých můžu a ono nic? 

Zajímá vás o kom to tu tak diskutuji? Velmi rád odpovím. Thomas Beer. Zabil mou matku a za to odnese krutý trest.  

Sáhl jsem do své kožené bundy, kterou jsem měl přehozenou přes opěradlo mé židle a v kapse vyhledal malou krabičku. Vyndal jsem si z ní jednu cigaretu a vsunul si jí do úst. Zápálil jsem a krabičku pohodil na skleněný stůl. Vdechl jsem nikotinovou látku v podobě dýmu a následně vydechl.

Do dveří vešel můj otec s typickým úšklebkem, když mně vidí kouřit. ,,Zase kouříš?" Nadzvedl obočí. Zopakoval jsem jeho grimasu a znovu si popotáhl. Kdyby viděl mou zásobu pervitinu a cocainu, divil by se.

,,Něco mám." Promluvil následně. Překvapeně jsem pohledem zabloudil do jeho očí. ,,Thomas má dvě děti, dceru a syna. S jedním z nich se zblížíš a následně uneseš a až Thomas půjde hledat svého potomka, tak ho s chlapama odpráskneme."   Uchechtl se. Cigaretu jsem típl do popelníku a zlomyslně se usmál. Líbil se mi ten nápad. S holkama to umím takže si vyberu tu holku, ale doma nebude moct nic říct, jelikož mně Thomas zná.

Otec mi ještě odevzdal složku se jmény těch dětí a odešel. Pečlivě jsem si vše prostudoval, abych byl v obraze a ta jeho dcera je fakt kus.

7:00

Jel jsem ve svém autě asi dvacet metrů od Beeroví dcery. Kráčela si to nejspíše do školy vzhledem k tomu kolik hodin je.  Měla na sobě černé miny šaty, koženkovou bundičku s nášivkami ve tvaru různých kytiček a její dlouhé nohy končili podpadkama. Má skvělý styl.  Při pohledu na její zadeček jsem se musel zakousnout do rtů. Měl jsem chuť jí nabrat do auta a odvést někam hodně daleko a moc jí ublížit.

Zavibroval mi mobil na palubní desce. Zahnal jsem své myšlenky o ní a zvedl to. ,,Bieber."  Křikl jsem do ticha. ,,Proboha Justine, neřvi! Něco máme musíš přijet do jednačky." Típl mi hovor.  Naštvaně jsem odhodil mobil zpět na palubku a šlápl na plyn.  Naposledy jsem věnoval té kočičče pohled a už zmizel z dohledu. Jsem rád za svá zatmavená skla.

This Subtle✔️Where stories live. Discover now