6.

1.8K 63 0
                                    

Eminem - The monster.

Scarlett:

Probudila jsem se na ohromnou bolest mé hlavy. Ležela jsem na chladné zemi a k tomu všemu mně ještě svázali.  Zakňučela jsem a trochu se pohla.  Najednou jsem ucítila vlhký pramen čehosi na mém zápěstí. Vzhlédla jsem nahoru ke svým rukou a zjistila, že mi z rukou stéká krev.

Po několika minutách se otevřeli kovové dveře, kterými vešla menší blondýnka, vlasy do drdolu a perfektní make-up.

,,Ahoj, jsem Zoe." Usmála se a z kapsy vytáhla kapesný nožík, kterým přeřízla provaz. Promnula jsem své zakrvácené zápěstí.  Zoe do rukou uchopila dezinfekci a nějaký obvaz čímž mi ruce šetrně ošetřila.

,,Proč jsi mě unesla?" Můj otec je sice mafián, ale já v tom nejsem nijak zapletená. ,,Já to nebyla."  Uchechtla se a svou rukou mě pohladila po vlasech. ,,Kolik ti je?"  Znovu promluvila. Nemám chuť se s ní bavit. ,,Osumnáct."  Pokroutila jsem očima.

*

Blondýna se jménem Zoe odešla asi před půl hodinou. Působila na mě docela mile, ale i tak si myslím, že je to jen falešná maska, kterou si nasazují mafiáni.

Znovu se otevřeli kovové dveře a místo Zoe zde stál mladý a pohledný kluk. Podle jeho výrazu jsem usoudila, že byl naštvaný. Přešel ke mě a sedl si na jednu židli, která zde byla.

JUSTIN:

,,Jak se jmenuješ?"  Věděl jsem to. ,,S-Scarlett."  Potichu vykoktala ze sebe. ,,A dál? Slečno vylekaná?" Nadzvyhl jsem své obočí a arogantně se zasmál. ,,Scarlett Kaitlyn Beer." Zklopila zrak na obvázaná zápěstí. 

,,Tak co Kaitlyn? Víš proč tu jsi?"  Věděl jsem, že použití jejího druhého jména jí naštve. ,,Nejsem Kaitlyn!" Ohradila se. ,,Já ti budu říkat, tak jak já chci, kurva!" Křikl jsem po ní. ,,To teda ne! Nejsem hej nebo počkej." Děvenka asi neví s kým má tu čest, že?  Naštvala mě a to dokonalým způsobem, což je její hloupost. ,,Tak teď mně dobře poslouchej." Zvedl jsem se ze židle a chytl jí za vlasy. ,,Semnou takhle mluvit nebudeš, je ti to jasné?" Zašeptal jsem výhružně.  Plivla mi do obličeje. Ta mrcha! Hřbetem ruky jsem setřel její slinu a vrazil jí dost silnou facku, až sebou flákla o zem. ,,Ty čubko jedna!"  Kopl jsem jí do břicha a následně odešel.

,,Tak co?"  Zeptal se mě otec, hned jak jsem vešel do kanceláře. Vytáhl jsem krabičku cigaret a jednu si vložil do úst, následně jsem i zápálil a vdechl svou nikotinovou látku. ,,Co by? Je to svině."  Pokroutil jsem hlavou a dále vdýchával kouř.  ,,Hledá jí už Thomas?" Bliklo mi hlavou, vždyť už jsou to dva dny. ,,Jasně, že jo, jeho dcerunku hledá tisíce našich nepřátel."  Zašklebil jsem se.

This Subtle✔️Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora