20.

1.7K 51 1
                                    

Scarlett:

Probrala jsem se na sluneční paprsky. Prsty jsem si požmoulala očka a najednou na svém pase zaregistrovala něčí ruku. Všimla jsem si, že nejsem ani u sebe a ani u Devon v posteli. Podívala jsem na kluka ležícího vedle mě. Poznala jsem Justina a zděsila jsem se. Podívala jsem se pod deku a oba dva jsme byli nazí a naše oblečení bylo různě poházeno po zemi. Já se s ním vyspala. Podvědomně jsem si nafackovala.  Bolí mě neskutečně hlava a ke všemu si včerejší noc vůbec nepamatuji. Naposledy vím jak jsme dojely do klubu a poté si něco objednaly: ,,Vyspala jsi se dobře?" Rozezněl se místností Justinův ranní chraplák až mi naskočila husí kůže. Neodpovídala jsem: ,,Teprve sedum ráno. Chci ještě spát." Podíval se na své předražené zlaté hodinky na levém zápěstí a poté hlavu zabořil opět do polštářů. Vypadal roztomile. Neobtěžoval se ze mně sundat ani svou ruku. Cítila jsem se v bezpečí, ale na jednu stranu se ho bojím. Udělalo se mi mdlo a rychle jsem se vymrštila do sedu. Justin to zpozoroval a opřel se loktem, aby ležel na boku: ,,Budeš zvracet?"  Přikývla jsem a Justin mi ukázal dveře od jeho koupelny. Nehledě na To, že nemám na sobě ani spodní prádlo jsem se rozeběhla k toaletní míse a nechala v odtokových trubkách celý obsah žaludku. Klečela jsem před záchodem a opírala se. Najednou jsem ucítila něčí teplou ruku na mých zádech, která se pohybovala nahoru a dolů ve snaze mě utišit.  Otočila jsem se A přitulila k němu do náruče. Stihl si obléct boxerky a jenom já tu před ním sedím nahá. To není fér. Podal mi kartáček jakoby věděl na co se chci zeptat a poté odešel. Vyčistila jsem si zuby a poté pečlivě vypláchla.  Když jsem zkončila, tak jsem se vrátila zpět k Justinovi s rukami na svých intimních partií. Růžová jsem musela být až na zadku, protože jsem se nehorázně styděla.  Justin mi podal mé kalhotky, které byli asi vyprané a jeho černé tričko, které mi bylo ke kolenům. Ještě mi dal vodu a prášek na bolest hlavy. Lehla jsem si opět k němu a on si mě přivynul ještě blíž. Byla jsem ráda, protože se ke mně konečně chová hezky: ,,Děkuji." Špitla jsem. Justin mě hladil celou dobu po vlasech: ,,Za co?" Uchechtl se. Zřejmně jsem ho pobavila: ,,Za To, že si z tý koupelny neutekl a, že se o mně po tom všem tak hezky staráš." Možná jsem této věty na chvilku zalitovala, ale to opravdu jenom na chvilku: ,,Jsem vrah, normálně ty lidi i vykuchám, když mám náladu." Usměje se a řekne to jako kdyby to byla ta nejjasnější věc na celém světě. Trochu jsem se vylekala a odsunula se od něho trochu: ,,Ale mě už se bát nemusíš. Už ti nic neudělám a nikdo jiný také Ne." Opět si mě k sobě přitáhl a hladil mě všude kde se dalo: ,,Proč zabíjíš lidi?"  Znovu jsem zvědavě špitla a pomalinku zavírala oči: ,,Protože mi někdo zabil mámu." Řekl opět klidným a vyrovnaným hlasem. Pouze jsem ho pohladila po odhalené hrudi a znovu usnula.

19:00

Když jsem se probrala, tak už vedle mě Justin neležel a byla tma. Byla jsem sama ve velké posteli a přímo uprostřed. Tenhle pokoj byl sám o sobě temný a děsivý. Podívala jsem se na svůj mobil, který jsem měla na nočním stolku a zjistila kolik je hodin. Následně jsem si všimla pět zmeškaných telefonátů od mamky a deset od taťky. To bude zase výslech. A jedna zpráva od táty.

Od Taťka: Jestli jsi pořád u Devon, tak se alespoň ozvi.

Zpráva byla odeslána před dvěmi minuty. Na nic jsem nečekala a vytočila číslo na mého tátu. Po pár pípnutí mi to zvedl: ,,Ahoj tati, omlouvám se. Nějak jsme s Devon usnuly a prospaly den, za hodinu jsem doma." Vychrlila jsem na jeden nádech: ,,V pořádku jenom jsem se s maminkou báli. Prosím přijď domů." Zněl vyšetřovaně což u něho neznám: ,,Dobře pa."  Rychle jsem ukončila hovor neboť do dveří vešel Justin: ,,Kdo to Byl?" Usmál se a dal předemně dva Toasty namazaný máslem a pomerančovým džusem.  ,,Táta. Mám být za hodinu doma."  Justin tiše zavrčel a přisedl si: ,,Škoda. Odvezu tě, Devon se Sarah už musely jet a nechtěly tě budit, no spíš já jsem to nechtěl." Zašeptal poslední slova: ,,A najes se ty moje krásná šípková růženko." Dal mi pusu na čelo, postavil se a zmizel za dveřmi. Usmála jsem se sama pro sebe a začala se červenat. Najedla jsem se těch vynikajících křupavých toastů a poté se oblékla do svého oblečení ve, kterým jsem přišla. S talířem v ruce jsem seběhla schody a po hlasech vešla do kuchyně, kde jsem to položila do dřezu: ,,Vyspáno?" Usmál se chlapec, kterého ještě neznám. Blond vlasy a zelené oči. Stydlivě jsem Přikývla, ale to už se okolo mého pásu obmotala ruka přitahujíc si mě blíže k sobě. Byl to Justin: ,,Scarlett, toto je Ryan můj dobrý přítel."  Naznačil rukou. Natáhla jsem tu svou směrem k Ryanovi a on také stiskl mi jí A místo potřesení mi na hřbetu zanechal vlhký polibek až jsem se ošila. Věnovala jsem mu upřímný úsměv a poté se se všemi rozloučila. Za doprovodu Justina jsme došli k jeho drahému autu a on mi otevřel dveře: ,,Kam to bude madam?" Šibalsky se usmál: ,,Domů." Zasmáli jsem se A já mu nadiktovala adresu, kterou už dávno věděl. Když zastavoval u naší příjezdový cesty, tak se ke mně natáhl vyžadujíc polibek: ,,Pusu." Udělal psí oči. Dala jsem mu dětinský polibek a zasmála se jeho výrazu: ,,Mrško." Ušklíbl se: ,,Už musím, pa." Otevřela jsem dveře, ale jeho slova mě zastavila: ,,Brzy se uvidíme." Zamumlal. Nevěděla jsem co na to odpovědět a tak jsem pouze přikývla a konečně vystoupila.

Doma už se nikde nesvítilo a tak jsem předpokládala, že všichni spí. Vlezla jsem do svého pokoje a následně koupelny a dala si horkou sprchu ještě jsem se necítila úplně nejlépe po včerejšku. Když jsem byla převlečená v pyžamu, tak jsem ulehla do své postele a snažila se usnout. Což se mi po chvilce povedlo.

1010 slov.

This Subtle✔️Where stories live. Discover now