Hf. 2

39 3 1
                                    

POV. Hope

IK mompel."Wat heb jij op je eerste dag gedaan? IK ben ik een rivier getrokken."  Mya grinnikt."Madame Pleijster vindt ons nu al niet leuk." We lopen de grote zaal in. Mya loopt rondjes."Rustig we komen zowieso niet in Slytherin." Verzekerd Sophia ons. "Afkloppen!" Mopperd Mya. Het is iets wat we hebben bedacht. Want als je zegt:'Het kan niet erger.' wordt het altijd erger! Dus wij kloppen het af."Brandon Bakker!" Brandon loopt naar voren. 2 Seconde als hij heeft gezeten wordt er geroepen:"GRYFFINDORR!" Hij loopt vrolijk naar de tafel."Lillian Black." De zaal is stil. "RAVENCLAWWWWW!!!" Ze loopt snel nar de tafel waar ze warm wordt ontvangen.Er komen nog heel veel mensen tot ik hoor."Sophia Oído!" Sophia loopt naar voren en wacht netjes op de stoel. "GRYFFINDORRRRRRRRR!" Ze loopt vrolijk en gaat zitten naast Brandon. "Hope Weasley!" Ik loop naar voren. "Nee, een Weasley, Nee... hmmm." Een vreemde stem mompelt dingen. Wacht is dat de hoed? Kan de rest dit horen?"Hmm speciale gavens.. weet je Hope je ouders waren  niet zomaar tovenaars.. GRYFFINDOR!!!" Ik blijf op de stoel zitten." Hoe bedoelt u?" Mcgonnagal tikt me aan."Miss Weasley de volgende is." Ik blijf naar de hoed staren en loop bang naar Brand en Soof. "Mya zambak!" Ze loopt naar voren. En knipoogt naar een jongen die naar haar staart. "GRYFFINDOR!" Schreeuwt de hoed. Ik lach om My die luchtkusjes geeft aan de zaal. "Dramagodness." Grijns ik.Ze gooit haar haren over haar schouder. "Als geen ander."  Lillian loopt naar ons toe."Touché" Geeft ze toe.

We lopen naar de leerlingen kamer

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

We lopen naar de leerlingen kamer."Hope gaat het?" Vraagt Mcgonnagal. Ik knik snel en ren naar de rest. "Meiden we moeten praten." Ik loop door en ga op een van de bedden zitten. Ik vertel ze wat de hoed zei."Ga gewoon naar de hoed toe en vraag wat hij bedoelt." "Hoe hij staat op Mcgonnagal haar kantoor." Ik zie Sophia grijnzen." Plan Headcap. Let's begin."

Ik ren het kantoortje in."Mevrouw Mya heeft mijn uniform verstopt. "Mevrouw Zambak..." Ik hoor Mya lachend wegrennen. "Hoed?" "Ahh Hope.." "Wat beodelde u?" Vraag ik haastig."Wat dat je geen Weasley bent of dat je gavens hebt?" "Nou ik weet dat ik geen Weasley ben en houd daarom nog meer van George, hij heeft er voor gekozen om me optevoeden. Maar gavens?" De hoed is stil. "Hoe bedoelt u? Ik bedoel ik kan heel snel ijs eten en een chocolade reep in 7 seconde maar verder.. nee." Ik denk na. "Mevrouw u moet helpen!!" Ik hoor Mya roepen." Mevrouw Zambak ik ben nu wel klaar ik wil mijn  kantoor in." Snel verstop ik me."Sorry mevrouw.."En ze stapt binnen.

 "Pff.. Mya.." Ik hoor haar zitten. Hoe dom kan ik zijn om me te verstoppen in een kast?!"Ahh Lee hoe gaat het?" "Goed hoor Professor." "Noem me Minevra, Lee je bent nu een van mijn collega's." "Oke Minevra hoe gaat het met Hope?" "Mm.. die meid heeft een verleden maar ze snapt er niks van. Op Hogwarts wordt het een moelijke tijd, maar George wou dat ze dit meeging maken." Ik zie dat Lee net een stukje van mijn haar ziet."Minevra ik denk dat je nog moet uitrusten morgen is  de eerste les." "Dankje je hebt gelijk Lee." Ze loopt weg."De volgende keer Hope, zorg ervoor dat je haar vast zit." Hij loopt weg. Mijn hersenen zijn bezig met verwerken wat er zojuist gebeurt is. "Omg en heb je antwoord?!" Vraagt Sophia."IK schud mijn hoofd. "Maar daar kom ik snel genoeg achter."

"Rennen!!" Schreeuwt Brandon. Lachend rennen we over de gangen met Slughorn achter ons aan. Opeens staat Hayley naast ons. "Ehh goedendag mevrouw ik euh." Mya begint met stamelen. Opeens staat Lee naast haar.."Ren de volgende gang in en ren heen en weer en denk aan een deur." Verbaast knikken we . En nog raarder doen we het ook. 

"Kamer van Hoge Noot." Leest Mya op. Ik grijns. Het is een prachtige kamer."We hebben kruidekunde!" We rennen snel naar de klas."Hoi Marcel!" Ik loop vrolijk de klas binnen."Mevrouw Weasley ik wens niet op mijn leerlingen pas midden in de les te ontvangen." "Dan doe je het toch niet?" Zegt Mya op een duh-toon. Ik grijns."Dat wordt nabijven jullie 4." "Dat doet je toch niet." Lacht Brandon. "Hoezo niet meneer Bakker." Sophia glimlacht lief. "Omdat u echt niet met ons 4en tegelijk in een lokaal wilt zitten 1 uur, ik weet zowieso niet of u dit les uur al met ons wilt delen." Hij knikt bedenkelijk."U heeft gelijk, maar probeer volgende keer optijd te zijn, we zijn bij pagina 132." Ik knik. En nou ja. Wat zouden we zonder Sophia moeten?

Heyyyyy dit is hoofdstukie 2 ik heb zo veel leuke ideetjes voor dit boek!!Trouwens zou een van mijn lezers een gast rol willen zoja stuur m


Voor Altijd||vervolg My HappinessWhere stories live. Discover now