hf. 8

22 1 1
                                    

Het is kerst vakantie en ik ben dus bijna jarig. Ik heb iedereen verteld dat ik geen cadeaus wil maar geld. Ik wil dit jaar met Hayley, Angelique, Sophia, Lillian en Mya op vakantie. Ik ben heel de tijd aan het sparen, kerst en mijn verjaardag dus hoop dat het kan. 

"Hope het is een geweldig idee maar we moeten nog 2 volwassenen hebben." "Hoezo?" Vraag ik verward. " Dan kan elke volwassenen één kind onder verantwoordelijkheid nemen." Ik zucht. Wie dan? Geen Lilly. Luna, Hermione en Ginny kunnen niet weg... Dus dan houd ik over..

"Alstublieft Minnie!! U en Fleur zijn mijn enige keus." Ik kijk haar met puppy ogen aan maar ze schudt haar hoofd. "Ik ben je lerares niet je vriendin." Ik grijns. Laat mij mijn praatje maar doen!

"Oke maar houd op!" Ik grijns. "Hier krijgt u geen spijt van, mijn verjaardag the Burrow." En ik ren de kamer uit. Fleur kon geen nee zeggen tegen mijn ogen. En zei: " 'ke ma darlieng." Haar Engels is goed, maar dat accent gaat nooit weg! Dus ik, Lillian, Mya en Sophia zijn gaan shoppen. Ik lette op dat het wel goed ging tussen Lill en My. "Wat vind je van deze?" Sophia houdt een grote jurk voor me. Ik heb namelijk gespaard voor een kasteel!" Mooi.." "En van deze!" Lillian houdt een zeemeerminnen jurk voor me. Mya begint grote bewegingen te maken. "En deze dan!" Ze laat een strakke jurk zien. "Ik word  14 hè?!" Ze grijnzen. " Weet je wat, wij zoeken je jurk uit dan ga jij alvast de andere dingen uitzoeken." Ze duwen me uit de winkel. "Oke?!" Ik loop rond. Wat had ik nog nodig? Een sjaal, muts, handschoenen, haarspullen, een tuinpak en.. oh muziek! 

Ik ben dood op en ga langs de zee zitten. De meiden zouden over 1 uur klaar zijn. Ik stap het water voorzichtig in en word meegetrokken. Alles wordt zwart.

Ik lig weer op het land? Wat is er gebeurt? Ik kijk op de tijd. Al 1 uur voorbij? Dit kan niet! Wat is er in dat uur gebeurt. Ik kijk naar mezelf. Ik ben helemaal doorweekt. Ik zucht. Hey wat is da in het water! Een dolfijn? "Heb je gezommen?" Lacht Sophia. De meiden komen aanlopen. "Dus wat hebben jullie?"Vraag ik nieuwschierig. "Dat zie je vanzelf wel." Grijnst Mya. Ik steek mijn middelvinger naar ze op. En Mya geeft me een luchtkusje. Ik rol mijn ogen.

"Hebben jullie alles?" Vraagt Minnie. Iedereen knikt. We gingen met 'de pond' , een muggle voertuig. Dus ik ging slapen in die tijd want ik heb genoeg tijd :D. IK pak mijn 3 vel roze grote koffer, op naar een geweldige week!

"Wat doe ik hier?" De knappe jongen geeft me een glimlach. Hij buigt. "Welkom. Mijn naam is Xavier." Ik kijk de jongen aan. Hij is niet lelijk? Hij heeft mooie groene ogen en zijn blonde haar zit warrig. Hij heeft een grijns waarmee hij zowieso meerdere meisjes gek mee kan maken.

"Hope kom op we zijn er!" IK doe mijn ogen open. Waarom moet iemand deze geweldige droom verpesten? "Kom op Hope." Na 5 keer zeuren stond ik op en sloeg ik Mya op haar achterhoofd. "Gooi geen water meer over me heen." Waarschuw ik als ik zie dat mijn schoenen nat zijn." Oke kom op we zijn er bijna!" Ze rennen vooruit. Ik en Minnie zuchten. "Dan moeten wij maar gaan rennen hè?" Vraag ik. Ze knikt. "IK neem aan van wel." Fleur die op haar roze gympen loopt kan rennen! Als we boven aan de berg zijn zie ik het kasteel. En ik wete nu waarom ik zo lang heb gespaard!

 En ik wete nu waarom ik zo lang heb gespaard!

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


We rennen het kasteel in en Sophia draait rondjes. "IK WIL MIJN JURK AAN!" Ze rent ergens een kamer in met haar koffer en schreeuwt iets van "CLAIIUMMMMM!!!" Dus ik denk claim. Ik, Fleur, Hailey en Mya lopen naar de torens. "Ik neem deze." Zeg ik op een geef moment.

Ik kijk in mijn koffer welke jurk ze voor me hebben uitgezocht en het is zoeken

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ik kijk in mijn koffer welke jurk ze voor me hebben uitgezocht en het is zoeken. Niet de eerste koffer, ook niet de tweede dus de derde! Ik haal de jurk eruit en hij is prachtig. Uhum mode Hope neemt het over en daar gaat ze! Galajurk ideale voor je feest. elegant met kant bedekt decolleté, hoog gesloten ronde halslijn, open rug, hoge taille met wijd uitlopende rok, Ampère model lange jurk. Een smaragd groene kleur! Een echte aanrader dus! Oke en nu weer serieus. Ik pak alle spullen die erbij liggen. Ik loop naar de rest en heb het gevoel dat we terug in de tijd zijn. Het is zo prachtig! Fleur is mijn oppas en ze deed mijn haren in een 'franse vlecht'. "'Ope je bent een prachtige dame geworden. Net mijn kleine dominique." Ik glimlach. "Hoe heb je oom Bill ontmoet?" Ze lacht. "Iek deed mee met een toernooi, levensgevaarlijk en ontmoette Biell toen 'ij 'Arry aanmoedigde. 'ij was zo knap." Zwijmelt ze. Ik houd ervan verhalen met een goede afloop. We lopen de balzaal in en ik zie overal verjaardagsversiering, ballonnen, slingers noem maar op. "Wow.. meiden, ik word volgend jaar 16." Mya grijnst. "Jup dat wordt veel groter feest." Minnie kijkt haar streng aan. "Ik dacht dat jullie volgend jaar op Hogwarts kerst zouden vieren?" Mya wordt rood. "Waarom hadden we een lerares meegenomen?" Fluister ze. "Maar als jullie dat zouden doen zou er geen geluidsoverlast zijn als jullie het in de kamer van Hoge nood doen." Knipoogt Minnie. "Oh daarom." Grinnikt Sophia. "En als jullie slim zijn geven jullie een groot feest voor jullie 4 in een keer ik zou wel misschien, hè ik ben maar het schoolhoofd. Kunnen regelen dat jullie en jullie vrienden ze volgende dag vrij zijn." Vol onzet kijken we haar aan. "Minnie wist je dat groen jou kleur is?" Slijmt Mya. Iedereen lacht. 


Guess who's back? Meee!!

Voor Altijd||vervolg My HappinessKde žijí příběhy. Začni objevovat