Hf. 11

27 2 2
                                    

Pov. Hope

Ik zoek mijn boekje. "Sophia heb jij een boekje gezien?" Ze schudt haar hoofd. "Maar we moeten wel naar de les dus schiet op." Ik knik. Maar krijg een idee. "Ga maar ik voel me niet zo lekker. Lieg ik. Ze knikt maar ik weet dat ze me niet gelooft. Fred had gelijk. We zijn veelste braaf." Ik pak de roze haarverf die we over hadden. Van de week pestte een domme slytherin Sophia. Nu krijgt hij zijn pay back. 

"Wachtwoord?" Ik denk. "Sisseltong." Hij knikt. Ik moet snel wezen..

Ik ren lachend over de gangen. "IK GA JE VERMOORDEN WEASLEY!" Hij had me dus zien lachen en dat verraadde me maar wat zal jij doen als ene roze met vel roze haar de zaal in loopt? Opeens trekt iemand me achter een muur de kant van de keukens op. "Hier volg mij." Ik kijk haar verbaasd aan. "Oh sorrry, ik ben Madison, noem me Maddie en jij bent Hope." Ze trekt me mee. "Chocoladechipkoekie." Zegt Madison of Maddie. Ik kom de Huffelpuff kamer in en kijk verwondert rond. Het ruikt naar vanille en de muren zijn een lichte kleur geel. Overal staan planten en gezellige dingen. Ik kijk rond. Ze trekt me mee. "Jij bent slim toch?" IK kijk haar aan. "Nou wat jij slim noe-" "Weet je wat dit is?" IK kijk met open mond haar aan. "Een tijdverdrijver.. hoe kom je daar aan? Hermelien heeft alle tijdverdrijvers vernietigd!" Ze schudt haar hoofd. "Niet uit het verleden." Ik kijk haar met open mond aan. "JE kom uit de-" "-Ja en je moet me helpen Hope." "Hoe?" Vraag ik verbaasd. "Jij moet naar Minevra gaan." "Hoezo kan jij dat niet?" Ze kijkt me moeilijk aan. "Ik kan het niet." "Maar wat moet ik zeggen? Hey Minnie! Ik kom hier voor een vriendin van me, ze komt uit het verleden en haar tijdverdrijver is kapot zou je hem kunnen maken of een nieuwe geven?" 

"Hey Minnie! Ik kom hier voor een vriendin van me, ze komt uit het verleden en haar tijdverdrijver is kapot zou je hem kunnen maken of een nieuwe geven?" Vraag ik lief. Ze kijkt me met open mond aan. "Pardon?" Ik zucht. "Hey Minnie! Ik kom hier voor een vriendin van me, ze komt uit het verleden en haar tijdverdrijver is kapot zou je hem kunnen maken of een nieuwe geven?" Ze schudt haar hoofd. "Hope daarvoor moet je echt bij Hermelien zijn." Ik zucht. "Maar u bent schoolhoofd!" Ze kijkt me twijfelend aan. "Ik regel iets okè? En nu naar je lessen!" Ik zucht. Op naar Maddie.

"Dankje." IK knik. "Waarom wou je niet naar Minnie?" Ze zucht. "Zoals ik zei, ik kom uit het verleden. En ik mag niet herkent worden, en ik weet dat ik je kan vertrouwen." Ik kijk haar verbaasd aan. "Hoe?" Ze glimlacht. "Jouw lot staat al eeuwen vast." Ik voel me boos worden. Ik wou altijd al mijn eigen leven bepalen , maar wat boeit het? Mijn toekomst ligt toch al vast! Boos trap ik tegen een prullebak. Ze komt naast me staan. "Wat heeft die prullebak jou aangedaan?" Boos trek ik haar mee naar de geheime gangen. Ik heb  geen zin in lessen. Ik versnel mijn tempo." Ho! Wat doen we hier?" Ik zucht. "Rust zoeken, Rose? 2 boterbier en een cake graag." Ze knikt. "Tuurlijk Hope." Maddie kijkt me aan. "Waar is Roslerta?" Ik kijk haar aan. "Hier 2 boterbiertjes en op je vraag-" Ze keert zich naar Maddie. "-Ze werd uit haar lijden verlost in de 2e wizzardwar." Zegt ze. "Ik vergeef het Draco nog niet." Zegt ze boos. "Ik ben trouwens haar nichtje." Maddie knikt. "Je lijkt op haar." Ik kijk Maddie aan. "Hoe weet je dat?" Ze glimlacht mysterieus en gaat verder met haar boterbier.

"Hij is klaar Hope." Minnie overhandigt het kettinkje aan mij. Ik kijk haar dankbaar aan. "Zeg tegen je vriendin dat ze de volgende keer niet met de tijd moet spelen." Ik knik en loop weg. Hij is best mooi.. kijk hij kan bewegeee!! En alles werd.. je weet het wel. Bubbelgum roze

"Hey gaat het." Het jongen met zwart haar steekt zijn hand uit. Ik word rood en sta op. "Ja dankje." "Ik ben Regulus Black." Waar heb ik die naam eerder van gehoord. "En jij?" Ik word rood. "Hope Weasley." Hij trekt zijn wenkbrauw op. "Familie van Arthur Weasley?" Vraagt hij beschuldigend. Daarvan ken ik hem! Wacht.. hij leefde zoveel eeuwen (haha oke nu overdrijf ik)terug! "Eh nee ver familie." Hij verandert van houding. "Ik heb je her nog nooit eerder gezien." Ik knik. "Ik ben hier nieuw." Hey! Dat klopt toch? Ik ben nieuw in deze tijd! Op dat moment botst er iemand tegen me op. "Hey!- oh sorry." Hij kijkt me flirterig aan en ziet dan Regulus. "Ah broertje heb je een vriendinnetje? Ik moet wel zeggen ze lijkt ver boven jouw level." Hij knipoogt en ik word nog roder. Ik schaam me dood. "Nou het is beter dan jouw scharreltjes." Snauwt Regulus. Wacht? Hij ontkent niet? "Sirius Black darling." Knipoogt hij weer. "Hope Fuck you lelijke snotaap." Glimlach ik lief. Hij kijkt me raar aan en 3 jongens achter hem lachen zich dood. "En nu moet ik gaan, het was leuk je te leren kennen Regulus." Glimlach ik. Ik kijk naar de ketting. GODGLOEIENDE GLOEILAMPEN! Waarom moet hij precies NU kapot zijn. Ja ik ken het verhaaltje wel. Nu moet het schoolhoofd me helpen en zit ik hier een tijdje maar kom op! Ik wou net naar Zonko's gaan! 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 14, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Voor Altijd||vervolg My HappinessWhere stories live. Discover now