Hf. 3

39 2 0
                                    


"Dus u beweert dat u de les beter kan geven?" Vraagt Slughorn. Mya knikt. "Natuurlijk." Ze loopt naar voren. "Hoi kinderen, vandaag ben ik de baas dus Brandon haal dat probpje opder je boek vandaan. Hier wordt er niet met dingen gegooid. Doe je boeken open kinderen. Wil er iemand naar voren komen?" Ik loop grijnzend naar voren."Ah mevrouw Weasley!" "Wil jij vertellen wat dit is?" "Een bot mevrouw."  "Geweldig 200 punten voor Gryffindor!" Slughorn kijkt verbaasd toe. "Mevrouw Black wat is dit?" "Geen idee." Mya schud haar hoofd. "100 punten aftre voor Ravenclaw." Wow rustig aan tijger, je bent wel hel fanatiek." Ze grijnst. "Sorry! En  nu gaan jullie 2 tallen maken voor de rest van het jaar!" Je hoort vrolijk gemompel en iedereen loopt door de klas; "3...2..." Iedereen zit op zijn stoel."Oke goed. De les is voorbij, maak voor volgende les met je 2 tal een drankje naar euze, scrhiijf alle stappen en alle dingen die erin zitten op!" "Fijne dag mevrouw Zambak!" We lopen naar het diner. "Slughorn had dit volgens mij niet verwacht." Grinnikt Brandon. "Hij vroeg het!" Zegt Mya onschuldig. "Oh brieven!" 

Hoi Hopie,

We hopen dat je het leuk hebt? Ben je een Zwadderaar? Nee vast niet! (Liefs je oompie George.)Hoe dan ook. We zijn erg trots zowieso! Zit je al in de problemen? Ik-We hopen het niet.

Liefs Angelique en George

IK grinnik.

Hoi Hopie, ga je kijken bij de eerste quidditch match? Groeten Lee je meest geweldige oom ;-))

Hoi lieve Hope,

Ik en Arthur hopen dat alles goed gaat. Het is erg druk, Albus,Roos,Hugo,Lilly,James en Teddy zijn erg druk sinds jij er niet ben. Kom je terug in de vakantie of blijf je op school? Ik wil graag weten hoe het met je gaat en geef de groetjes aan de rest. We houden van jou <3

Liefs Molly en Arthur

Ik glimlach. En schrijf gauw 3 brieven. "Brownie!" Heel de school kijkt adembenemend naar de vogel die langs vliegt. "Ik zit hier ouwe gek!" Iedereen kijkt me raar aan. "Rustig hij  begrijpt me toch niet!" Schreeuw ik naar ze. Hierna kijken ze allemaal weer normaal, teminste normaal ze kijken naar Mya. Mya die niks door heeft eet 1 broodje. Ik daarintegen pak 1 boterham met kaas, 1 met hagelslag, 1 met kip en 1 kom griesmeel pap (IK weet niet of jullie het kennen maar het is goddelijk!) Ze kijkt me aan."Wat?" Ze lacht. "Niks maar ik ga je voortaan bolle of vreetzak noemen, oh unicorns dancing on a rainbow, ik wist niet dat jij zoveel eet." Ratelt ze door. Ik lach. "EN heb je nog een brief vn thuis gekregen?" Ze knikt."Jup van mijn ouders, mijn broer maakte alleen duidelijk dat er in het eerste jaar geen vriendjes komen." Rolt ze met haar ogen. Ik grinnik. Sophia knikt ook."Mijn oma heeft mooie sjaalen en mutsen voor ons gemaakt!" Lillian staat achter ons. "Hoi!" Mya rolt met haar ogen. "Ik moet naar de wc."  Lillian kijkt twijfelend."Is dit mijn schuld?" Ik schud gauw mijn hoofd. "Ze moest net ookal!" Ik voel me zo gemeen. Maar ik snap niet dat Mya Lillian niet mag. Oke ze is soms wat anders, gister avond rende ze dansend door de school maar ze is gewoon vrolijk! Maar ik wil niet dat Mya denkt dat ik haar haat. UGH wat is het leven toch zwaar! Ik pak nog wat eten en een beker chocomelk. Brandon opent zijn brieven. "Ohnee pap wil dat ik een dagboek bijhoudt!" Zucht Brandon. Ik grijns. "Aww moet Brandie een dagboekie bij houden aw poesiepoe." Hij slaat zijn armen over elkaar. "Lach wat je wilt!" "Hey zullen we gaan kijken bij de eerste quidditch wedstrijd? " Iedereen knikt. Mya komt ondertussen terug. "Ben jij er nogsteeds?" Vraagt ze aan Lillian. "Uh ja?" "Fijn." Zegt ze totaal niet gemeend.

"En Gryffindor haalt 20 punten binnen! En een geweldige duivlucht van Plant! En de - Ohnee! een beurker bukken! Vuile vieze smeris! Zwaderaars ook!" "Jordan niet alweer!" "Sorry pro- En een geweldige duikvlucht, wacht.. HIJ ZIET DE SNITCH ZOEKER GRELLES VAN GRYFFINDOR ZIET DE SNITCH!!!!! EN HIJ HEEFT HEM!!" Heel Gryffindor gaat uit zijn dak. "We hebben gewonnen!" Schreeuwt My blij. Ik grinnik. "Morgen is onze eerste vliegles! Ik heb er zo veel zin in!" Flappert ja flappert Brand. Sophia glimlacht lief."Ik hoop dat het een leuke leraar is." Ik knik.

"Dus kinderen ik ben Lee Jordan en ik zal jullie de komende tijd les geven." En dit is hoe dit horror verhaal begon!

Hoi weer een hoofdstukie, ik zal niet veel uploaden omdat ik testweek al bijna heb en ik op kamp ga de eerste week van de zomervakantie, wel probeer ik tussen die 2 dingen stukjes te gaan uploaden!!

Voor Altijd||vervolg My HappinessWhere stories live. Discover now