Deel ~1~

535 18 0
                                    

Perspectief Kylie Jones

'KYLIEEE! GEZINSBIJEENKOMST! NU NAAR BENEDEN KOMEN!!' riep mijn moeder door heel het huis.

'IK KOM AL' riep ik terug. Ik vraag me af wat ze te vertellen heeft. Meestal als er een  gezinsbijeenkomst is wordt er vertelt dat papa op zakenreis gaat ofs. Als ik beneden kom is iedereen al gaan zitten. 

'Dus wat is er aan de hand?' zei ik. 'Ik ben gepromoveerd.' zei pap. 'Ohh wat leuk voor je!' zei ik gemeend. 'Kylie dat betekent dat we moeten verhuizen.' Bamm dat kwam als een steen recht tegen m'n gezicht. 'Ve-Verhuizen?' zei ik. 'Niet alweer hé dit is al de derde keer in 4 maanden tijd! Weten jullie wel hoe moeilijk het is om elke keer weer nieuwe vrienden te moeten maken. Pap ik ben bijna 18 dat is het laatste jaar. Waarschijnlijk heeft iedereen zijn groepjes en dan ben ik daar zo alleen.'

'Kylie ik weet dat het moeilijk is maar ik doe ook mijn best hoor. Zie dit als een kans. Je weet nog geen eens waar we naartoe gaan. ' zei papa. 'Oke dan naar waar gaan we?' 'Naar Amerika' zei mam. 'Am-Amerika?! Omgg ik wou daar al zolang heen!!' zei ik. ' Goed dan is alles geregeld volgende week vertrekken we. Nu alleen nog je broer en zus overtuigen en we zijn weg.' Zei mam. 

Ow jah. Rebecca en Jayden. Rebecca is bij een vriendin en Jayden op voetbaltraining. Allebei zijn ze een jaartje jonger dan mij. Ze zijn ook een tweeling.


Na onze bespreking liep ik naar mijn kamer, deed mijn oortjes in en luisterde naar Drake. Zijn nieuwe nummer 'I'm upset' vind ik echt wel goed. (Lied in de media) Na een tijdje ken ik de tekst en zing ik luidkeels mee. 'I'm upset. Fifty thousand on my head, it's disrespect. So offended that I had to double check.' Ik zing niet vaak maar als ik het doe dan zing ik met heel mijn hart. 

Ik hoorde geklop op mijn deur dus zette ik de muziek uit en zei: 'Wie is daar?' Ik ben het. Ik hoorde de stem van Rebecca. Ze deed de deur open en kwam naast me zitten. 'Hey' zei ze. 'Hey' zei ik een beetje somber. 'Ik heb al gehoord dat we gaan verhuizen dus je hoeft niks te zeggen. Ik vindt het niet leuk maarja ik zou pap zijn geluk niet in de weg willen staan. 

Hij heeft ook veel voor ons opgegeven hé. Remember dat jij en mama ziek waren en hij 2 weken vakantie heeft genomen ten kosste van zijn vorige promotie? Dit is het minst wat we kunnen doen hé' zei Becca ' Jah dat weet ik maar ik kon het net zo goed vinden hier. En van Engeland naar Amerika is een grote stap. Nieuwe vrienden maken, Bad Boys en je weet hoe erg ze zijn in Amerika, Cheerleaders, Mean bitches enz. Allemaal nieuwe mensen waar ik zwz problemen mee gaan hebben. Snap je?' 

'Jah ik snap je wel maar dit is niet de eerste keer dat we verhuizen. Het komt wel goed.' zegt ze en ze knuffelt me. Ik knuffel haar terug. Op de een of andere manier voel ik me heel blij als ze me knuffelt. 

Hey x  Een nieuwe boekkk!! Ow yeahhh! Ok jullie denken euhmm.. Wa tha fuck? Dusja Kylie verhuist weer x Maar hoe vertelt ze dit aan haar vrienden enz ?  kort deeltje i know maar het is een begin xx Dit is een echt gebeurd verhaal maar ik heb mijn fantasie erbij gedaan x dus niet alles klopt.

Vote✨

Deel♻

Comment💌

Niet gecontroleerd op spellingfouten. 

The nerd who changed the bad boy Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu