~Deel 20~

81 5 0
                                    

Perspectief Jade White

Bang deed ik de deur open. Zodra ik een stap in het huis zette kreeg ik een rake klap.

'BEN JE HELEMAAL GEK GEWORDEN?!' Riep mijn vader. 'Zo'n onrespect! Ik had dit niet verwacht van jou!!' Zei mijn moeder. 'Het was niet eens mijn schuld.' Probeerde ik mezelf eruit te krijgen. 'JE SPUUGDE IN EEN LEERKRACHT ZIJN GEZICHT! HOE KAN DAT NIET JOU SCHULD ZIJN.' Riep mijn vader. Zoals eerder knapte er iets in mij waardoor ik riep 'IK BEN OOK MAAR EEN KIND. DE DRUK DIE JULLIE OP MIJ LEGGEN IS NIET NORMAAL GROOT. Ik heb een leven, ik wil feesten, dronken worden, nieuwe jongens ontmoeten! Ik ben helemaal klaar met jullie.' Ik liep naar boven deed de deur opslot en pakte mijn koffers...

Perspectief Isabella Jones

Ik liep door de gangen en botste perongeluk tegen Kylie aan. Al haar schriften vielen op de grond. 'Sorry, dat was niet de bedoeling. Ik lette niet op.' Zei Kylie. 'Is geen probleem. Hier ik zal je wel helpen.' Ik kan dat kind niet uitstaan maar ik moet zorgen dat ze me vertrouwt. Ik hielp haar met al haar boeken en zei 'Hee je bent toch dat meisje dat als een hond achter Ethan aanloopt?' Zei ik. 'Huh, hoe bedoel je? Dat is totaal niet waar...Wtf?' Ze fronste. Haha het raakt haar een beetje. Zie ik aan haar gezicht. 'Ethan zat derjuist nog te zeggen da je als een hond achter hem aanloopt en alles voor hem zou doen.' Ze keek gekwetst. En daarna woendend. 'Hij zei dat je door hem ontmaagd was. Niet dat ik dat geloofde. We kennen Ethan met zijn praatjes...'

Het werkte ze was zo woedend. Ze wou iets zeggen maar ze herstelde zich. 'Dank je om dit te vertellen.' Ze glimlachte en liep weg. Dit is zo zalig eens kijken wat er nu gebeurt.

Perspectief Kylie Jones

Hoe haalt hij het in zijn hoofd om zo'n bullshit te verspreiden? Ik kon wel schreeuwen van woede. Ik wandelde zo snel dat ik bijna tegen een 1e jaar botste. Ik liep door de gangen en daar zag ik hem pratend met nog allemaal nietsnutten.

'WAAROM THE FUCK VERSPREID JE ALLEMAAL LEUGENS OVER ME? IK BEN NIET JE BITCH OF JE TROFEE OF ZO.' Hij keek me zo verward aan maar het interesseerde me niet. 'IK BEN NOG RUSTIG MAAGD. K ZOU NIETS EN LETTERLIJK NIETS VOOR JE DOEN EN K BEN ZEKER NIET JE HOND. FUCKING DEBIEL.' Schreeuwde ik. Nadat alles voelde ik mij heel erg goed eigenlijk.

'Maar ik heb die dingen nooit gezegd. Wat praat jij nu allemaal' zei Ethan. 'Doe niet zo schijnheilig man. Gewoon toegeven is dat zo veel gevraagd?' Iedereen staarde ons aan maar ik gaf niets om ze. 'Kom mee.' Zei Ethan. Ik als mijn koppige zelf bleef natuurlijkk gewoon staan. 'Ok dan niet.' zei hij nors. Ik draaide me om en liep weg...

Perspectief Isabella Jones

Dat was geweldig. Nu Kylie niks meer in hem ziet moet ik zorgen dat Ethan niks meer in haar ziet en daar heb ik ook wel mijn kleine trucjes voor hahah.


Sksk na een lange tijd ben ik weer terug :))

Ik heb schrijven zo gemist. En nu mijn leven een puinhoop is vlucht ik door te schrijven. Ik heb zo veel goede ideeën voor dit boek heheh. Stay tuned peeps :) Zouden jullie alsjeblieft mijn fan account op instagram volgen het heet billie_xtentacionx thanks :))

Still On Hold wou gwn even een deeltje voor jullie posten

Instagram: @ig_ct_

Snap: Kristinaatj9




The nerd who changed the bad boy Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu