~Deel 10~

228 10 6
                                    

Perspectief Kylie Jones

Na dat ik en Chloé klaar waren met ons dansje. Wou ik haar volgen maar ik werd ruw achteruit getrokken. Ik draaide me om en wou gaan schreeuwen tot ik zag dat het Ethan was. Ugh wat wil hij nou weer? 

'Hey schoonheid, Jou dansje met Chloé was ge wel dig. Kun je zo'n dansje sexyer maken en met iets minder kleren aan?' Zei hij met zo'n sexy grijns. Damnn die smile ughh... Snel vermande ik me en zei ' Uhh nee niet voor u. En dat gaat ook nooit gebeuren raar kind.' Maar het klonk niet zo overtuigend. Hij komt steeds dichter staan,zet zijn mond bij mijn oor en zegt 'Ik zag wel hoe je naar me keek. Je verlangt naar mij, iedereen verlangt van mij. Het duurt niet lang en je kunt krijgen wat je wil, je moet het gewoon toelaten schat.' Zei hij met een hese stem. Ik moest iets doen voordat dit verkeerd afloopt.

Ik trapte hem ergens waar de zon nooit schijnt, hij zakte ineen,stond op en begon te schreeuwen. Daarna rende hij weg. Huppelend liep ik terug naar mijn tafel. Ging zitten en wou eten toen ik besefte dat mijn dienblad nog bij de bar zat (Noem je dat wel zo? Idk eigg haha) Dus snel ging ik terug pakte mijn dienblad en ging terug bij de rest zitten. Ze vragen zich waarschijnlijk af wat er gebeurd is maar ik had geen zin om alles uit te leggen enz. Dus at ik snel alles op en liep naar mijn locker om mijn boeken van de volgende les te pakken

...

Laatste Pauze

Ik wandelde van mijn les naar mijn kluisje toen ik tegen een meisje aanbotste die stond te appen op de gang. 

'KIJK IS UIT JE DOPPEN. IEUWW EEN NERDD OMG OMG DE NERDNESS NEEMT BEZIT OVER MIJJJ!' Schreeuwde ze hysterisch. Zei ze dat nou echt? De nerdness neemt bezit over mij? Like what? Denkt dit kind wel na? 'Euhm... Sorry hoor maar de 'nerdness' bestaat niet. En als je niet zou appen op de gang zou niemand tegen je aanbotsen schat.' Zei ik gewoon doodnormaal. 'IEUWW ZE BLIJFT TEGEN ME PRATEN OMG OMG IK MOET HIER WEG. ' Schreeuwde ze nog steeds hysterisch. 'Lexi zo kan het wel weer. Doe maar weer gewoon.' Die stem herkende ik uit duizenden. Ethan... 'Oh hey schattt.' Zei Lexi dus. Ze liep naar hem toe en gaf hem een tongzoen. Ik stond daar maar te staren. Ergens voelde ik een stukje van mijn hart breken.

Nee wacht.. Laat maar. Ik ben niet verliefd op hem. Waarom zou ik zelfs! Ik haat hem!! Waarom voel ik me dan zo ellendig? Na wat een eeuw leek te duren stopte ze en liep Lexi weg. Maar voor ze vertrok stak ze haar tong naar me uit en grijnsde gemeen. Ugh ik haat dat kind!

'Heb je genoten?' Vroeg Ethan met een grijns. 'Nee... Het was super duper niet normaal echt gewoon walgelijk.' 'Je bleef wel kijken schat. Had je een beetje pijn?' Zei hij. Hij kwam dichterbij waardoor ik naar achter moest en met mijn rug tegen een kluisje stond. 'Nee ik had geen pijn en als je nu niet naar achter gaat trap ik je weer hé!' Zei ik uitdagend. Het deed hem niets. Sterker nog hij kwam steeds dichterbij. 

Zijn lippen stonden gevaarlijk dicht bij de mijne. Ik wou zo graag mijn lippen op de zijne drukken. Maar ik kon het gewoon niet. Ik draaide mijn hoofd weg. Maar hij nam mijn hoofd vast en drukte zijn lippen op de mijne. 

Ik verlangde zo naar hem. We stonden daar een tijdje. Ik stopte want ik had nood aan adem.  Zodra ik mijn lippen van de zijne afhaalden ontsnapte er een kreun uit Ethan's mond. 

Blijkbaar had hij niet verwacht dat ik zou stoppen. Hij keek me met een grijns aan en zei 'Ik zei toch dat je naar me verlangde.' Ik denk dat ik zo rood werd als een tomaat. 'I-Ik verlang niet naar jou. He-Het was gewoon een foutje. Kan gebeuren t-toch?' What tha fuck? Ik stotter als een... een... geen idee als een aap?

Hij grijnsde en liep van me weg...

~Wordt vervolgd~

Heyyy guyss omgg ze hebben gezoendd... Leuk voor haar! Toch?

Als jullie merken dat er iets verkeerd is of dat jullie denken huh da was toch zo? Zeg dat dan direct. LINEA RECTA. ONMIDDELIJK. IMMEDIATELY. TOUT DE SUITE! 

Voor de mensen die niet weten wie Lexi is zie personages x

Als jullie vragen hebben voor de Q&A mogen jullie ze blijven stellen. Ik heb al heel veel vragen ontvangen en ik vindt ze echt grappig. Maar blijf stellen xoxo 

Dit deel heb ik geschreven op 14/07 en ga ik plaatsen op 15/07 dus als jullie dit hebben gelezen is het wsl 15/07  en dan wil ik zeggen: Vrolijke vakantie? Nee wacht das fout. Vrolijk kerstfeest x Nee Geniet van jullie vakantie sgattekes. 

Vote✨

Deel♻

Comment💌

Niet gecontroleerd op spellingfouten. 

832 woorden.



The nerd who changed the bad boy Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu