~Deel 8 ~

219 11 4
                                    

Perspectief Ethan Mcallister

Ik ben onderweg naar huis. Ik had echt geen zin in nog 4 uur les. Thuis aangekomen zat mijn pa in zijjn favoriete zetel de krant te lezen.

'Pap. Een leerkracht had een zeer grote mond tegen mij opgezet. ' Zei ik. 'Ok dus?' Vroeg hij. 'Hij beledigde je en zei dat je rijk bent geworden door vals te spelen en mensen te manipuleren.' Zei ik.

Het was niet waar maar mijn vader heeft een moeilijke jeugd gehad dus als iemand daarover begint wordt hij razend. En ik had gelijk.

'WAT! WAT DENKT DIE WEL NIET?! Ik ben zo terug ik ga even bij je directeur langs.' Zei hij kwaad. 'Ok doei.' Dit was makkelijker dan ik had gedacht. Aangezien pap waarschijnlijk na de directeur naar werk gaat bestelde ik pizza. Ineens kreeg ik een appje van Charlotte. 

Charlotte

-Hey x Heb je nu iets te doen?

Ethan

Nee jij?

Charlotte

Mijn ouders zijn niet thuis heb je zin om langs te komen?😏

Als Charlotte ouders niet thuis waren betekende dat altijd.. NEUKENN. Ik stond al een tijdje droog dus ik wou wel.

Ethan

Ja waarom niet.

Charlotte

Ok ik ga me even omkleden

Ethan

Stuur even een foto van wat je gaat dragen🤤👅 

Charlotte 

Charlotte 

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ethan

Ik kom er nu aan😳🤤🤤


Ik pakte mijn jas van de kapstok en stapte snel in mijn auto. Na 20 min. rijden kwam ik aan bij Charlotte's huis. Ik belde aan en zij deed de deur open nog steeds in haar lingerie.

'Hey.' Zei ze zwoel. 'Hey.' Zei ik even zwoel terug. Ze deed de deur achter me dicht. De seconde dat de deur dicht ging begon ze me te kussen. Eerst in mijn nek en dan hoger en hoger...

'Kom we gaan naar boven.' Zegt Charlotte terwijl ze aan mijn oorlel sabbelt. Ik knik alleen maar. Normaal ben ik de dominante, maar verandering kan geen kwaad. Boven zal ze wel zien met wie ze te maken heeft. 

We lopen naar boven. Mijn handen zijn op haar heupen en mijn ogen scannen haar mooie rondingen. Ze opent de deur van de kamer. Snel sluit ik de deur. Voor ze iets kan doen, draai ik haar zodat ze met haar rug naar de deur is gedraaid en duw ik haar tegen de muur. Meteen begin ik haar ruw te zoenen en ze gaat meteen er mee in. Mijn ene hand ligt op haar wang en mijn andere op de onderkant van haar bil.

Haar handen woelen door mijn haren. Al snel gaat mijn bovenste hand meer naar beneden en masseren haar borst. 

Ze laat zich helemaal gaan wat mij meer en meer opwind. Na een tijdje duwt ze me het bed op.

Aangezien ik mijn kleren al uit had begon ze kusjes te geven op mijn sixpack. Ik kreunde. 'Dat vindt je lekker eh' Zegt ze. Snel doe ik een condoom om.

...

Ik stoot nog een laatste keer in haar en kom klaar. Ik deed de condoom af en gooide hem in de vuilbak naast haar bed. Ik die zat vol van de andere keren. 

'Moet je die niet leegmaken?' Zei ik wijzend naar de vuilbak. 'Nehh.' 'Je ouders gaan er achter komen hé' Zei ik. 'Dus?' Ik had geen zin meer om te reageren dus stond ik op. 'Moet je nu al weg' Vroeg ze met zo'n puppy gezicht. Alsof ik daar intrap! 'Ja. Mijn vader gaat zich afvragen waar ik ben.' Loog ik. 'Oh... Oké' Zei ze droevig.

'Waar was je?' Vroeg mijn vader. 'Ian' Zei ik kortaf en liep naar mijn kamer. Aangezien ik nog keiveel huiswerk had begon ik met mijn huiswerk. (Dat klopt niet... I know haha)

Ik werk nooit aan huiswerk maar als ik dit jaar opnieuw moet doen kan ik niet naar een goede universiteit ofs.

Na mijn huiswerk wou ik direct gaan slapen. Dus deed ik mijn pyjama aan en ging slapen.


Hey xx Saai deeltje? Ja da kan. Ik ben wel niet zo tevreden maar iets in de 600 woorden fs :(

Ja ik heb dus niks te zeggen haha behalve dat er een foto aankomt van Charlotte en later een uitleg wie dat da is x Oja ik ga 2 Q&A houden in dit boek dus stel vragen xx Q&A komt later xoxo

Charlotte Walker

Charlotte Walker

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


 Wat een kleine foto maar oke dus zoals jullie weten hebk niks te zeggen

Lyy guys en tot het volgend deeltje ;)

Vote✨

Deel♻

Comment💌

Niet gecontroleerd op spellingfouten.

804 woorden.

The nerd who changed the bad boy Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu