~deel 21~

69 3 0
                                    

Perspectief Isabella Jones

Dus deze foto's zijn echte foto's niet ge-edit ofz? Zei ik.

Nee dit zijn echte foto's van haar. Die bitch zal boeten voor wat ze me heeft aangedaan.

Ooh dat zal ze wacht maar. Dank je wel & tot een volgende keer misschien.

Tot ziens

*Klik* (lmao dit zou een geluid moeten zijn van een telefoon die afhangt)

Haha Kylie is niet zo onschuldig als ze lijkt. Tijd om deze foto's te delen met een paar mensen :)

Perspectief Kylie Jones

Ik kom aan op school en iedereen kijkt me aan. Ze kijken naar hun telefoon & beginnen te fluisteren. Wat zou er aan de hand zijn? Ik loop naar m'n kluisje waar een heleboel mensen zijn en ik probeer me een weg te banen. tussen de menigte en wat ik daar zie breekt mijn hart. Er is een grote poster met een foto van mij en mijn ex naakt in zijn zwembad je ziet bij hem niks maar je alles zeer duidelijk. Onder de poster staat in rode letters 'KOMT ERVAN BITCH' het is bloed want er is een maandverband naast geplakt. Iedereen was foto's aan het maken ik voelde me zo misselijk. Alles werd zwart voor me ogen...

Perspectief Isabella Jones

'Hey Ethan' Zei ik. 'Hey Bella, alles goed?' 'Ja zekers, maar weet je wat er is gebeurd...Kijk dit.' Ik liet hem de foto van Kylie zien. Iedereen weet dat Ethan als geen ander een grote haat heeft voor meisjes die naaktfoto's maken. Zijn gezicht spande op en hij balde zijn vuisten. 'Hoe durft dat mens mij voor NIETS te beschuldigen als ze hier als een hoer haar lichaam kan showen?' Hij was heel erg kalm. Te kalm naar mijn goesting. 'Ik kreeg het doorgestuurd en ik vond dat je het moest zien.' Zei ik. 'Dank je Bella..Ik moet even weg.' Hij gaf me een kus op de wang en liep weg.

Mijn plan werkt tot nu toe heel goed. Ik ben zo trots op mezelf.

Perspectief Ethan Mcallister

Hoe durft die hoer mij zo te behandelen. Ik zal haar eens zeggen wat ik hiervan vindt. Ik zie een bende leerlingen bij haar kluisje staan, ik baan me een weg door de menigte en zie haar met gesloten ogen op de grond liggen. Niemand deed iets iedereen maakte gewoon foto's.

Ik wou haar daar laten liggen maar m'n hart kon dat niet toelaten. Stel je voor het was mijn zus? Snel belde ik de hulpdiensten.

...

Perspectief Kylie Jones

Ik voelde me zo dronken maar...

Na een lange tijd weer terug
Sory voor de lange pauze ma ik kom zeker terug :))

The nerd who changed the bad boy Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu