sixteen

2.5K 162 66
                                    

Çiftimizi böyle hayal edebilirsiniz.

Çiftimizi böyle hayal edebilirsiniz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-

Arabasının kapısını kapattığı gibi hızlı adımlarla, girişi beyaz renkteki ışıklarla aydınlatılmış mekâna ilerledi. Heyecanlı değildi, yalnızca içindeki merak duygusu onu acele olmaya yöneltiyordu. Jimin'in gözüne gayet profesyonel görünse de, Taehyung, daha önce duygu içermeyen bir seks yapmamıştı ve bu tedirgin olmasına yol açıyordu fakat üzerindeki beyaz, bol gömleğin göğsüne kadar açılmış düğmeleri bir perde görevini alarak, bu hissini tamamen gizlemişti.

Yeni boyattığı saçlarının alnındaki yerini düzeltirken inceledi bulunduğu mekânı. Sokağın aksine, bu yer fazla sakin bir ortamdı. Etraf ahşap masalarla donatılmış, loş bir şekilde ışıklandırılmıştı ve insanların bazıları kahvelerini yudumlarken, bazıları bir şeyler atıştırıyordu. Tanıdığı Park Jimin'in takılacağı ortamın en azından içkili olacağını düşünmüştü fakat bir bar sokağında bulunmasa bir aile mekânından farksızdı bu kafe.

Dışarıya bakan kısım cam bir duvardan oluşuyordu, pek göze batmamak amacıyla oradaki masalardan birine yerleşti Taehyung. Arkasına doğru yaslanıp ellerini masanın üzerine çıkarırken göz attı etrafına. Personel olarak birkaç garsondan başka kimseyi görememişti.

Önündeki masaya servis yapan garsona hitaben elini kaldırdı dikkat çekmek amacıyla, "Pardon, canlı müzik ne zaman başlayacak acaba?"

Karşısındaki kısa boylu adam dudaklarını araladığı an kulaklarına dolan ses ile bakışları birkaç metre ötedeki sahneyi buldu. Boğazını temizledi gözlerini zeminden ayırmayan beden, kahverengi saçlarının bir kısmı kapıyordu onları.

Taehyung, gülümsedi. İki aydır her diyaloglarının kirli geçtiği çocuğun bu kişi olmasıydı onu güldüren. Gri, düz kazağının sol kolunu avcu arasına sertçe sıkıştırmıştı ve diğer eli  mikrofonu sabitliyordu.

"Hepinize eğlenceler dilerim!" dedi bakışlarını nihayet karşısındaki insanlara dikerken. Titrek bakışları pek kalabalık sayılmayan kafede dolaştı, amacı arkadaşını bulmaktı.

No Feelings|VMin Texting ✓  Where stories live. Discover now