Emlék.3.

369 54 3
                                    

Reggeli harmatcseppek borították a még békésen alvó fiút. Ha valaki látta, egy aranyosan összebugózódott személyt pillanthatott meg.
Mikor felébredt, lassan nyitogatta csipás szemeit, hamar kitörölve aztán az oda nem illő kis darabkákat. Körülnézve szembesült vele, hogy bizony itt töltötte az éjszakát. Újra együtt aludtak, ha lehet ezt mondani erre. Kis boldogsággal töltötte el a fiút eme helyzet. Azonban fájón realizálta magában, hogy haza kell baktatnia. Sáros volt, ázott több víz volt rajta mint a csendes óceán medrében.
Nemsokára visszajövök ...-simított végig a portrén, majd hazafelé vánszorgott.
Élőholtakat megszégyenítve vonszolta magát otthona felé. Nem állt tőle olyan messze, belülről halott volt. Félig már Jimin mellett talált nyugovóra ...csak a teste hiányzik onnan.
Otthon levetközőtt, majd a konyhába csoszogva egy koffeinagdagot főzött le.
Miközben már a tejjel higitott italát itta, emlékei újra megszállták elméjét.
'Imádta ahogyan párja kerek labdáit rázta, egy szürke-fehér kockás kötény takarta el Jimin ölét, felsőtestét mindig szabadon hagyva, mert ő így szerette látni szerelmét. Így sütött rántottát reggelenként Jungkooknak.
A tojás, a tej és a petrezselyem illata töltötte meg a ház minden zegzugát. Ő pedig szokásukhoz híven lassan sétált párja elé majd végig simított mellkasán, lágy csókba vonva utána kedvesét, aki mosolyogva fogadta eme gesztust. Annyira boldogok voltak ...miért nem maradhatott ez így ? Miért kellett neki elmennie ? Miért hordozta magában ezt a kórt? Miért ??'
Miután megitta kávéját, lelohadt kedvvel kezdett neki a zuhanyzásnak.
A langyos víz és Jimin tusfürdője újabb emlékáradatot indított el benne.
Mindig együtt fürödtek szeretett kedvesével. Sosem mentek a másik nélkül mégha esetleg bajuszakasztás közepette voltak. Íratlan, szent és sérthetetlen szabályként tartották fent.
'Kook!Gyere már!-kiabálta megengedve a vízet Jimin.Párja futva tette meg a kisebb távot és máris kedvese mögött állt átölelve őt. Kedvenc pillanatai közé tartozott nézni az idősebb testén lecsurgó vízcseppeket. Szája kiszáradva követte szerelme minden mozdulatát. Őrülten odavolt a másikért, egyszerűen megbabonázta. Alsófele sem tétlenkedett. Lassan de biztosan meredeztette ki teljes hosszát. Nem bírta tovább, meg akarta kapni párját külsőleg és belsőleg is. Vállát oldalra tolva fordította szembe magával az alacsonyabbat. Kezét nyakára csúsztatva enyhén rászorítva tolta neki a falnak Jimint. Lihegve kötötték össze tekintetüket, pattanásig feszítve tűréshatárukat. Jimin törte meg a köztük lévő távolságot, hamar vad csókba invitálva a fiatalabbat. Jungkook keze még mindig Jimin nyakán pihent, majd mikor idejét érezte levezette nemiszervükhöz megkezdve kényeztetésüket. A kis kabint ezek után hol halk, hol hangos nyögések és zihálások töltötték meg.'
Máig beleborzong ezen fürdés gondolatába. A csodálatos szóval tudná legjobban illetni.
Azonban a keserűség és fájdalom újra jelentkezik, mire elméje elborul.
Hangosan szitkozódva kezdi el ütni a csempét. Fájdalom.
Minden egyes ütésnél egyre lejjebb kerül. Remegés.
Hüppögve, patakokban folyó könnyekkel hangosan éri el a zuhanyzótálcát.
Seb.
Ahogy a víz még mindig áztatja összehúzódott testét, csípős fájdalom éri kezét.
Lenézve látja, hogy bügykei szétnyílva engedik ki vérét mely smaragdként csillog.
Maga mellé helyezi tenyerét, egyenesen a vízsugár alá.
Szájrándulással hagyja, hogy vére a vízzel képezzen egyveleget, majd tűnjön el a sötét lefolyóban.
Már nem sír, egy-két kósza könnycsepp folyik le orcáján. Bágyadtan néz a vére után, azt kívánva bárcsak vele együtt tűnne el örökre ő is....

>.<>.<>.<>.<>.<>.<>.<
Sziasztok!
Remélem sikerült alkotnom egy elfogadható részt.
2-3 esetleg 4 rész van hátra.
Ha érdekelne valakit szívesen írnék bele egy jobban kifejtett +18 részt.
Ezt vegyük egy kérdésnek!
Lenne érdeklődő?😶
Köszönöm ha elolvastad!
Köszönöm a csillagokat!
Hibákért elnézést.
Nemsokára találkozunk!⭐️📝🖤

2018.07.08.

Emlékszel ? - JIKOOK /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now