Emlék.4.

316 43 1
                                    

/A rész +18-s jelenetet tartalmazz!/

Sóhajtva tette rendbe magát és bügykeit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sóhajtva tette rendbe magát és bügykeit. Magára kapva egy alsónadrágot és Jimin egyik nagyobb méretű pólóját, a nappaliba indult.
A szófát vette célba, kényelmesen elhelyezkedve kezdte el nézegetni, közös képeikkel teli albumukat. Meghasadt a szíve, keserves sírása újra utat tört magának. Végig simítva a képeken motyogta el, mennyire hiányzik neki a másik fele. Szeretett társa, akiért bármit megtett volna.
Már minden hiába.
Tört és zúzott volna, de tudta semmit sem érne vele. A fájdalom sosem fog megszűnni örökre bordái közé záródott.
Park Jimin.
Örökre velem leszel, ezt bizonyította a tetoválása is. Alkarján helyezkedett el az írás mely társa nevét tartalmazta. Sosem bánta meg, hogy megcsináltatta. Mindenki idiótának nézte; mondván úgysem lesznek örökre együtt, egyszer úgyis szakítani fognak.
Mérgesen csapta össze az albumot.
Nem akart ezekre emlékezni csakis Jiminnek akarta adni agya minden zúgát.
Csakis ő érdemli meg, hogy gondoljon rá.
Komótosan lépkedett át a hálóba, majd oldalára borulva, nyakig húzta a takarót.
Az első éjszakájuk jutott eszébe.
Fájdalmasan gyönyörű emlék.
'Szégyenlősen lépkedtek a szoba felé, ami perceken belül az ő hangjaiktől volt hangos. Ketten voltak csak a házban, mindent előkészített Jungkook.
A legjobb élményt akarta biztosítani Jiminnek. Szerette volna, ha örökre jó érzés keríti hatalmába ha visszagondol rá. Gyertyafényes vacsora után, rózsaszirmos ágy fogadta kedvesét. Vöröslő orcájukkal kémlelték egymást. A kezdeti feszültséget faviccekkel próbálták meg tompítani, így halk kissé kínos nevetéseik hallatszottak ki, majd Jungkook kedvese elé lépve hívta lágy táncba ajkait. Jimin kezeit párja selymes hajába vezette ,míg a fiatalabb teljesen hozzá simult. Lágyan szántott végig Jimin ajkán bebocsájtásért esedezve, amit készségesen meg is kapott. Belemosolyogtak a csókba amit Jungkook szakított meg végül.
Óvatosan tolta hátra a kisebbet egészen a fehér takaróval borított sezlonig, lefektette rá majd elindult íróasztala felé. A lámpa ami eddig bevilágította a kis szobát leoltódott, sötétség és csend uralta a szobát. De nem sokáig.
Jungkook felkapcsolva lila fénysorát kellemes hangulatot teremtett. Jimin arcát félig világította meg a lilás csillogás amitől Jungkook elképesztően szépnek találta a fiút. Lassan közelítette meg a megszeppent, díványon fekvő fiút majd érzéki, nyugtató hatású csókba invitálta.
Be is jött neki, Jimin behódolva omlott az ágynemű közé.
Gyengéden kezdte a fiatalabbat megszabadítani ruháitól, néhol egy-egy csókot hagyva immár fedetlen bőrén.
Ruha nélküli testük egymáshoz feszült, alsótájékuk úgyszint. Érzéki sóhajok hagyták el ajkaikat, ahogy együtt mozogtak alul, szívverésükkel egy ütemben. Szégyenlősségük ekkora már elillant. Jungkook lassan csókolta végig testét szájától indulva nyakán keresztül a lenti részig. Jimin száját végig sóhajok és nyögések hagyták el. Lassan nyalt végig az idősebb legérzékenyebb részén.
Majd szájába vette párját és ritmusos fejmozgásba kezdett. Jimin kezei újra megtalálták kedvese hajkoronáját.
Kis idő után Jungkook ujjait Jimin ánuszához vezette, behelyezve egy hosszát.
Jimin szeme kitágult a feszítő érzésre, levegője is bent rekedt pár másodpercig majd a feszítés lassan kellemes érzésé alakult.
Jungkook még mindig lent munkálkodott szájával, mikor érezte, hogy Jimin elég tág újabb ujjat helyezett be.
Száját összeszorítva tűrt az idősebb várva az enyhülést. Jungkooknak szíve szakadt meg ahogy látta kedvese összeránduló arcát de tudta, hogy nemsokára a gyönyörtől fog nyögni alatta. Ujjaival nagyon óvatosan lassú kört írt le Jiminben. Nagyot nyögött erre az "áldozat", majd csipőjével szintén leírta ezt a kört, még több ilyet kérve.
Lassan megkapta a harmadik majd a negyedik ujjat is. Jungkook késznek érezte társát ezért a fiókban lévő kencéből jó adagot kent szét férfiasságán. Kedvese lába közé pozícionálta magát,majd finom ajkait kezdte falni, miközben a leggyengédebben belé nyomta magát.
Nem mozgott. Várta, hogy a mindenét jelentő fiú megszokja méretét.
Miután ez megtörtént, komotósan kezdett ki-be mozogni párjában. Egyre hangosabb nyögésekkel díjazta az idősebb a tempóváltást.
Hol gyorsabb-hol lassabb ütemben mozgott kedvese felett Jungkook.
Néha egy-egy csókot váltottak majd hangos nyögések és izzadt testek összeérésének hangjai töltötték meg a szobát újra és újra.
Őrült tempóra váltva ,remegve ürítette magát szerelmébe, majd lihegve dőlt rá.
Jimin óvatosan magához húzta a fiút ,és összebújva, pihegve igyekeztek rendezni légzéseiket.
Mosollyal az arcukon fonták össze tekintetüket.
-Szeretlek Park Jimin.
-Szeretlek Jeon Jeongguk.'

Egy pillantás, egy mosoly, egy meghívás.
Egy érzés, melyből szerelem fakad.
Egy betegség, melyből kétségbeesés majd összetartás forr.
Egy est, melyből halál és fájdalom marad.
Egy ember, mely összetörve, egyedül maradt.
-tria

>.<>.<>.<>.<>.<>.<>.<
Sziasztok!
Remélem tetszett ,egésznap próbáltam itt-ott finomítani.
Sajnos a gyakori szóismétlést nem nagyon tudtam elkerülni.
Köszönöm az olvasást és a visszajelzéseket!❤️
Két rész maradt a könyvből ,remélem várjátok!
A hibákat igyekszem minnél előbb javítani.✔️
Használjátok ki a nyári szünetet!🤗
Ha tetszett ,kérlek hagyj jelet.📝⭐️

2018.07.11.

-Tria

Emlékszel ? - JIKOOK /BEFEJEZETT/Where stories live. Discover now