Bölüm 7

36.1K 1.2K 187
                                    

Berzan ağa dirseklerini dizine yaslamış başını hafif eğerek elleri ile şakaklarını ovuyordu. Rengin ne söyleyeceğini merakla bekliyordu. Az önceki soruyo tekrar yöneltti

"Buyur ağam "dedi bir an gözlerini ayırmadan ne yapacağını ne diyeceğini merak ediyordu Berzan ağa karısını neden misafir odasına çağırırdı ki ne olmuştu yada ne olacaktı ayağa kalkarak Rengine yaklaştı elleriyle yüzünü avuçlayıp anlına bir buse kondurdu Rengin şaşkınca karşısındaki adama bakıyordu Berzan biraz eğilip öpecekken Rengin geri adım attı. Bedeninde şok etkisi Rengini allak bullak etmişti.

"Ne oldu ? " kocasıyla göz göze geldiğinde yutkundu

"Ben sadece seni sevmek istiyorum" Renginin gözleri yerinden çıkacakmiş gibi oldu. Berzan ağa ne diyordu

"Neden ne değişti ağam ?" dedi

"Ben değiştim seni fark ettim gözlerini güzelliğini fark ettim beni nasıl sevdiğini bakışlarını her şeyini her şeyini fark ettim Rengin bana bir şans var yüzüne baktığımda sana yaptıklarımı değil seninle yaşayacağım güzel şeyleri hatırlamak istiyorum " Rengin baktı. Karşısındaki adam ciddiydi. Berzan ağa karısına yaklaştı. Ellerini beline kenetleyip bedenine yasladı. Rengin hareket edemiyor ayak uyduruyordu. Berzandan çıkan ılık nefes Renginin saçlarına vuruyordu. Rengin kafasını kaldırdı. Yanıp kovrulduğu o gözlere baktı. Keskin karanlık gözleri baktıkça içine çeken derinleğe sahipti. Berzan ağa alnını karısının alnına yasladı.

"Bundan sonra her şey güzel olucak "

"Berzan oğul uyan " annesinin sesiyle gözlerini açtı eftarafına göz gezdirdikten sonra derin nefes aldı. Elini başına şakaklarına koyduğunda zonkluyordu rüya yan etki yapmıştı. Lakin gördüğü rüyadan sonra hiçbir sinir belirtisi yoktu. O rüya da neydi öyle ?

"İyimisin yüzün solmuş " Zozan xanımım endişeli sesini yatıştırarak

"İyiyim daye merak etme" dedi

"Niye burda uyudun oğul" dedi aslında birazda sevinmişti anlamıştıki oğluyla Nevalin arası limoniydi

"Daye sorma başım çatlıyor" parmaklarını şakaklarında ovdu.

"Eyi mutfağa inde sana ağrı kesici versinler iyi gelir"

Berzan ağa biraz durdu ardından odadan dışarı çıktı . Annesi gittikten sonra banyoya girip yüzünü yıkadı kurulayıp mutfağa indi mutfağa girmesiyle Renginin şen şakrak sesini duydu mutfakta kızlar ile karnı ağrıyana kadar gülüyordu. Rengin kocasının geldiğinden bir haberdi. Kızlar hem kahvaltı hazırlıyor hem de konuşuyorlardı. Berzan ağayı ilk farkeden Sevdaydı.

"Buyur ağam" herkes susmuş işine devam etmişti. Rengin kocasına bakmayıp kafasını pencereye çevirdi.

"Ağrı kesici var mı ?" Berzan karısına döndü.Lakin Rengin oralı bile olmuyordu. Bu da onu sinirlendirmişti.

"Yok ağam ama başınız ağrıyorsa gelin ağam size masaj yapsın hem daha iyi gelir belki " Rengin başını hafif o tarafa çevirmişti.

"Odada bekliyorum" diye arkasını döndü . Rengin hâlâ yerinde oturuyordu. Berzan ağa arkasını döndü "Rengin sesim oradan duyulmuyor mu ?" Rengin hemen ayağa kalkıp odasına gitti . Berzan ağa yatakta oturmuş bekliyordu. Rengin içeri girdi.

"Hızlı ol başım çatlıyor " Rengin tebessüm etti eğer somurtursa belliki yine kızacak Berzan ağanın arkasına geçti. Başını renginin dizine yatırdı Parmakları ile şakaklarını ovmaya başladı. Berzan ağa gözlerini kapatmış rahatlamaya çalışıyordu.
Rengin her dokunuşta kalbi tekliyordu. Elleri titriyordu. Berzan bir anda Renginin ellerini tuttu. Rengin öylece kaldı ellerini biraz daha aşağı indirdi.

KUMA(Bitti)Where stories live. Discover now