15 Ny skola

79 2 2
                                    

Skolan var en röd tegelbyggnad med en lite skolgård gjord av asfalt. Inte så imponerande men ändå. Ett gång elever stog och pratade utanför. De var kanske ett dussin. Det stog "Välkommen" med svarta bokstäver på en skylt som satt på väggen men nån hade klottrat "till helvetet".
-Den här skolan är större än den vi gick på. Och den som klottrade var lite rolig. Men inte mycket. Sa Ash eftertänksamt.
-Vi går in! Sa Iris.
Jag gick fram till dörren och öppnade den.
Gänget hade fått syn på mig.
-Vem är det?
-Är det nått fel på han? Jävla emo.
-Jag tror det är en tjej.
-Tror gör man i kyrkan. Fräste Fire.
-Yepp. Sa jag och fortsatte in.
Det var en liten blå entré. Både till höger och vänster var det korridor. Jag vände blicken mot entrén igen och såg att det fanns en disk med en dator på. Ingen satt bakom disken så jag ringde i klockan. En tant med spyfluge-glasögon och stickade lila kofta kom in i rummet.
-Du måste vara Samantha? Den nya eleven? Frågade hon.
-Mhm. Sa jag och blev plötsligt ytterst intresserad av mina Converse.
-Här har du ditt schema och din nyckel. Du har skåp 49 i korridoren till höger. Du börjar 20 i 9. Lycka till sa hon innan jag ens han blinka.
Jag gick till korridoren till höger och läste på måfå på skåpen.
30, 36, 46, 52. För långt. Jag vände mig om och gick tillbaks en halvmeter. 49. Jag tryckte in min nyckel i hålet och vred om. Jag kollade på schemat. Jag börjar med språk. Jag har valt tyska så jag ska till sal B. Min mentor heter tydligen Emil. Jag tog fram min tyskabok och mitt anteckningsblock som fanns i skåpet tillsammans med en penna och ett sudd. Najs. Jag sneglade på klockan på väggen. 10 över 8. Jag kollade på en karta över skolan som satt på mitt schema. Sal B låg på andra våningen. Trapporna var inte så långt bort. Jag tog loss kartan och vek ihop den. För säkerhets skull. Jag gick in i en korridor där det var massa elever. Jag drog upp huvan och rätade till min tofs. Jag ville inte få mer uppmärksamhet än nödvändigt. Men uppmärksamhet var svårt att undgå när man var ny. Jag fick massa blickar och folk viskade om mig när jag gick förbi. Äntligen kom jag fram till trapporna och sprang upp det snabbaste jag kunde.
-Tur att ingen såg oss. Sa Wega.
-Ja, vi varulvar springer fortare än vanliga människor. Sa Ash
-Det menar du inte sa jag och himlade med ögona.
Jag gick igenom en korridor med några elever som stirrade på mig. Eller på ett speciellt ställe på mig. Vid ögat och kinden.
-Dina ärr. Påminde Fire mig snällt om
Juste, fuq. Jag skyndade till sal B och kom in minuten innan det ringde. Jag satte mig i höger hörn och väntade å läraren.
-Du, mannen, det där är mitt hörn.
-Ser jag ut som en kille? Frågade jag och ignorerade att det var "hans" hörn.
-Jag skiter fullständigt i att det var ditt hörn. Fortsatte jag kallt.
Han kollade konstigt på mig. Antagligen ovan att det fanns tjejer med hoodie och piercingar. Men jag är levande bevis på att det finns. Och i städer finns det ännu mer. Det är lite populärt.
-Lite? Det är jätte många som har det. Skrattade Fire.
Jag fnös till svar och fokuserade på den hjärndöd noob en bredvid mig.
-Stick. Nu. Annars är du död.
-Mac bacon hurru du. Sa jag kallt.
Jag sa så ibland. Eller sure mac bacon.
Den hjärndöda nooben gav tillslut upp och gick iväg till nästa hörn med sina r*vslickare  till kompisar. Läraren kom in i rummet.
-Hej och välkomna till en ny skoldag. Speciellt välkommen vill jag hälsa Samatah, våran nya elev. Kan du resa dig upp? Sa han lungt.
Jag nickade en gång och reste mig upp. Jag lutade mig mot väggen med armarna i kors.
-Vill du presentera dig?
-Det har ju du gjort så bra. Sa jag.
Han nickade och fortsatte med dagen.
-Efter som att spanskaläraren blev sjuk fick ni komma till mig istället.
Sa han medans jag satte mig ner igen.
-Ni kan slå upp sidan 42 i tyskaboken.

Time skip
RIIIIIIIIIIING
-Okej. Ni kan gå på rast nu. Sa Emil som jag fått veta att han heter.
Emil var våran mentor och vi hade han i tyska och matte. Massa stolar skrapade mot golvet när några rusade ut. Jag reste mig upp från stolen och gick ut ur klassrummet och ned för trapporna mot mitt skåp. Jag läste på skåpen när jag kom in i rätt korridor. 63, 57, 54, 50, 49. Jag stack in nyckeln i hålet och vred om. Jag la in tyskablöckerna igen och kollade på schemat. 20 minuters rast och sedan slöjd. Jag hade träslöjd. Ett ämne jag både hatade och sög på. Ugh. Jag gick ut i den lilla entrén och ut på skolgården. Det fanns inget att göra så jag tog upp min mobil och spelade på. Det luktade som att det skulle börja regna. Typiskt. Jag spelade lite till men kollade upp när jag hörde steg på väg mot mig. Nooben och hans gäng kom mot mig och jag stoppade ner mobilen i mina ripped jeans som var svart. Nu skulle det säker bli tjat om deras stol. Men jag har fightats mot en flock vampyrer. En flock mörkrädda killar var inga problem.
-Eyyyy, varför tog du min stol jävla h*ra?!
-Eyyyy, varför finns du jävla h*ra?! Härmade jag.
Mina vargar skrattade men han blev bara argare och argare. Inte mitt problem.
-KÄFT! Annars!
-Annars vadå? Sa jag och skrattade samtidigt som mina ögon blev kolsvarta med röda pupiller. 
Killen tog några steg mot mig hotfullt. Ingen. Hotar. Oss. Så för att jag är jag tog jag ett steg frammåt. Det gillade han inte. Pffffft. Han slöt avståndet mellan oss (det låter som att han ska pussa henne med nope) och bich slapa mig. Hårt. Han trodde väl att jag skulle börja gråta men jag blev bara mer och mer förbannad. Jag knåpade honnom det hårdaste jag kunde i skrevet innan jag bich slapade han rakt på kinden ännu hårdare. Han började skrika och vek sig dubbelt med tårar i ögonen. Jag knuffade honnom så att han ramlade och slog i armen innan jag stampade på den, inte mitt hårdaste för lite snäll var jag. Jag tog ett hotfullt steg mot hans kompis bredvid honnom. Han backade skrämt bort. Hah. En av hanns kompisar hade gått och hämtat en vuxen. Golare får inga polare. Den vuxne slet bort mig från de andra medans en annan kom ut och tog hand om nooben som blödde näsblod. Buhu, buhu, gråt då. Jag och han blev leda till skolsköterskan. Skolsköterskan gav honnom en bit papper han stoppade upp i näsan medans hon plåstrade om skavsåren på hans arm som jag tydligen stukat åt honnom. Varsågod. Han fick lite is mot huvudet. Hehe... Ops... Det såg ut som att han hade ramlat från 50 meters höjd. Under hela tiden han blev omplåstrad gav han mig döds blickar. Är hjärnan dum får kroppen lida. Skolsköterskan och killen kollade på mig.
-Ursäkta mig?! Vad sa du?
-Ursäkten godtas. Jag hade tydligen sagt det högt...
-Hahhaa, han fick vad han förtjänade skrattade Fire och Iris.
Skolsköterskan lindade bandage runt hans underarm och han grimaserade.
-Har du några sår? Frågade hon.
-Han bich slapade mig men han är inte stark. Annars, inte en skråma. Sa jag och skrattade glädjelöst.
-Okej. Ni ska upp till rektorn. Andreas och Zarah följer med er. De väntar utanför. Sa hon och kollade skarp på oss båda.
Jag drog ner huvan så mycket jag kunde och reste mig. Nooben reste sig också.
-Hur fan kan du va' så stark? Väste han.
Som det cool kid jag är ignorerade jag honnom. Vi gick ut genom dörren och 2 personer reste sig upp.
-Följ med här. Sa Zarah allvarligt.
Vi gick genom massa korridorer och upp för en trappa innan vi kom fram till en dörr. Rektorn stog det på en gyllene skylt som hängde på dörren. Andreas knackade.
-Kom in! Ropade en mansröst.
Zarah öppnade dörren. Rummet var brun-rött. En gubbe med svart hår och glasögon satt framför en laktos som stog på hans skrivbord. Han stängde locket när vi kom in.
-Vad hände? William, du kan berätta din version.
Han kommer ljuga. Jag känner hans typ. Snabbt la jag en formel som skulle tvinga honnom att tala sanning resten av dagen. Efter som det var typ luft kunde jag göra det.
-På tyskan hade Samantha tagit min reserverade stol som jag ALTID har. Jag blev förbannad och vi bråkade med ord asså. Sen på rasten letade jag och grabbarna efter henne för att kunna spöa henne, det brukar vi göra med folk som inte lyder oss. Jag bich slapade henne. Hon blev förbannad och hennes ögon blev konstiga.  Medan han berättade hela historien kände jag en konstig doft. Blöt hund. Varulv. Vem i detta rummet var varulv utom jag?! Rektorn? William? Zarah eller Andreas? Jag hade tyckt att det luktade konstigt hela dagen men inte tänkt på det...

???? POV
Medans min son berättade vad som hände iakttog jag Samantha. Det William sa om ögonen, doften av blöt hund. Hon var varulv. Ensamvarg till och med. Jag vill ha med henne i min flock. Hon är stark som kunde spöa min son. Min son som är Alpha snart. Wow, hon ska definitivt med i RedWood. När jag märkte att min son pratat klart bad jag Zarah och Andreas gå ut och stänga dörren.

Sams POV
Rektorn bad Zarah och Andreas gå ut. Vad betyder dethär.
-Vi vet vad du är.  Sa Rektorn.
All färg lämnade mitt ansikte.
-Vad menar ni?! Stammade jag förskräckt.
-Vad gör vi nu väste jag precis mina vargar.
-No idea... Svarade de.
-Du är Nattens Barn (Varulv). Sa William.
-Okej. Ni har rätt. Men om du är ett Nattens Barn (ett annat ord för varulv) hur kan du då vara så svag? Frågade jag.
-Vissa av mina kompisar är människor så jag kan inte visa hur stark jag är. Svarade William.
-Bevisa att ni är varulvar. Flinade jag.
-Då får du lämna rummet. Flinade William tillbaks.
Jag nickade kort och gick ut. Woah, det finns varulvar på denhär skolan. Jag hade varit för upptagen för att känna det uppenbarligen. Tankarna snurrade runt i huvudet men avbröts av att de knackade på dörren. Jag öppnade dörren och där stod 2 stora varulvar. Nästan lika stora som jag när jag var skiftad.
-Vi går ut så kan du skifta. Sa rektorn.
-Det behövs inte. Sa jag.
Jag skiftade till Wegas blåa varg.
-Men dina kläder då?! Frågade rektorn uppröt.
Lika enkelt som när jag skiftat skiftade jag till människa. Med hela kläder. Jag blev Wegas blåa varg igen och kände deras förvåning.
-Vill du gå med i våran flock. ReedWood. Du får en egen lägenhet och mat.
-Jag vill testa att vara med flocken ett tag.
-Okej. 2 veckor får du.
Jag nickade, skiftade tillbaks och gick till nästa lektion. Slöjd. Fuq.
-Kan denna dag bli bättre? Frågade jag Cora med sarkasm. Nej. Om det inte börjar regna sa hon och flinade.
Jag tog trapporna i ett nafs, korridorerna på 2 röda och på 5 minuter var jag vid slöjden. 15 sen. Yay! Jag öppnade dörren och möttes av trä. Alla möbler var gjorda av trä. Mycket fantasi. Not. Elever stod och jobbade med diverse saker. Mitt i rummet framför några maskiner stod en kvinna som var kanske 30+. Jag gick fram till henne.
-Varför är du sen? Samatah?
-William bråkade med mig sa jag och flinade. Fick prata med rektorn. That's me.
-Okej. Du kan börja med att göra ett nyckelskåp. Du har 5 lektioner på dig.

Klar. Klockan var 00:19 när jag skrev början. Skulle skriva förut men det åskade så Wattpad laggade apa. Är klar nu. Det blev lite längre än vanligt. Love ya💚
Ord förut: 2000
Ord nu: 2022

Howling In The Dark ~SWE~Där berättelser lever. Upptäck nu