16 Flera meter

63 2 1
                                    

När jag sprang efter rektorn och William vädrade jag i luften. Det luktade varulv och det blev starkare och starkare.  Jag fokuserade på mina blå tassar istället. RedWood var en stark flock. Det 4:de starkaste i värden. Den hade slagit ihop sig med den 5:te starkaste. Innan hade deras namn varit RedMoon och den andra DarkWood. Man kunde kalla flocken DarkMoon. Rektorn svängde åt höger och jag följde efter. Vägen kändes välbekat på nägot sätt. Vi kom fram till ett stort berg med massa växter på. Han rullade undan en sten med extra mycket mossa på. Det var den grottan där jag gömt mina kläder. Väskan med grejer låg kvar så jag bet tag om handtaget. Den var tung. Men jag var stark.
-Välkommen till RedWood. Det du ser och hör här de senaste veckorna följer med dig i graven.
Jag nickade kort och följde efter honnom. Grottan var djupare än jag märk när jag var här med min väska och det luktade varulv. Jag måste bli mer uppmärksam på sånt. Rektorn flyttade på några klängväxter och en till sten. William hjälpte honnom. När de fått undan stenen la jag märket till några runor på den. Skydds formler från vikingatiden. Vem som helst kom inte in här. Man måste vara skiftare. Det hade varit flockar här länge. Vi fortsatte in till en stad. Med hus, lägenheter, affärer och sjukhus, gym och flockhus. Alphans hus fanns också, mitt i staden. Sånt som finns i en vanlig stad (-alphans hus och flockhus). Men på gatorna sprang människor och vargar. Wow, jag har aldrig sett såhär mycket skiftade på en och samma plats. Folk vände sig mot oss. Vissa böjde på nacken och andra morrade. Morrade mot mig. Ensamvargen.
-Vad Välkommen jag känner mig... suckade jag till mina vargar som nickade.
-Vad många skiftare. Sa Ash förundrat.
-Mmmm. Sa Cora trött.
Rektorn började tala med Alpah-röst.
-Dethär är våran nya besökare. Hon ska vara här i 2 veckor. Var snälla mot henne.
-Och bråka inte med henne! Sa William och flinade.
De andra skrattade nervöst men fortsatte stirra på mig med öppen fientlighet.
-William, följ med henne till Alpha husets gästrum. Jag vill att hon bor där. Sa Rektorn uttryckslöst.
William visade mig vägen fram till ett stort hus med massa fönster som sträckte sig från taket till golvet. Det var till och med finare än Ambers hus. Vi kom in i hallen som hade vita väggar och en soffa.  Vi fortsatte in till nästa rum och upp för en trappa. William gick fram till en dörr i den gröna och vita korridoren och öppnade. Rummet var vitt och gigantisk. En stor dubbelsäng med massa ljusblåa kuddar stod mitt i rummet. Sängen var hög och bred. Bredvid den fanns 2 st nattygsbord som matchade sängen. På anra sidan rummet framför ett fönster fanns det en byrå med en ljusstake på. Det fanns ett vitt skrivbord med ljusblå stol. Det stod pennor och sånt i en liten låda.
-Här ska du bo i 2 veckor. Lås dörren när jag går. Hejdå. Sa William.
Jack nickade och fortsatte kolla på rummet. Det stod en soffa som var ljusblå med vita kuddar bredvid dörren. På ett vitt och blått litet bord stog en platt-tv. Det stod en liten kyl som jag antog att man skulle ha öl och sånt i brevid skrivbordet. Det låg en matta med blåa mönster och vit bakrund mitt på golvet. Wow. Vad fint det var... Och dethär ger dom till mig.
-Imponerande. Rektorn måste vara rik. Sa Cora.
-Och nu har vi tak över huvudet! Skrattade Iris.
Jag skiftade till människa och gick för att sätta på tv. Jag orkar inte packa upp. Det har varit en lång dag. Jag satt och kollade på nyheterna när någon länkade hela flocken.
-Mat!
-Jag visste inte att det ingick mat! Sa jag förvånat.
-Ännu bättre! Jublade Cora och Ash.
Jag låste upp dörren och gick ner. Jag följde doften av mat ut ur alphahuset till flockhuset. Massa andra vargar kom också. Jag följde efter dom. Dom stirrade som fan. Jag kunde inte hålla tyst.
-Vad har ni ätit idag som får er att stirra så jävla mycket?! Fräste jag.
Vissa kollade bort men andra stirrade vidare. Vi fortsatte till ett stork kök där massa mat stod framdukat.
-Vi har ingen mat till dig. Sa en man med vitt förkläde och kockin hatt.
-Varför inte? Frågade jag kallt.
-Vi ger inte mat till ensamvargar. Gå med i vår flock eller svält. Sa han och skrattade. Hans kompisar skrattade med honnom.
Fyfan. Här stannar jag inte en sekund till. Jag vände mig om och gick mot dörren med deras hånande skratt i bakgrunden.
-Det där gjorde du bra, Anders! Du skulle sett hennes min när du sa det! Länkade William till honnom.
William. Jag hade trott att vi var vänner typ. Men jag hade fel. Jag skiftade och sprang mot utgången.

30 min senare
Vad behöver jag? Nått som håller ett tag. Jag tog en vagn och gick mot fruktavdelningen. Jag tog några gröna bananer. Lite vindruvor. Några gröna äpplen. Jag la ner det i vagnen och fortsatte. Okej. Jag tog lite bröd som jag tyckte såg gott ut. Sedan gick jag till köttavdelningen. Jag tog ett paket skinka att ha på mackan. Jag behövde inte kött när jag kan jaga men jag tog ett paket korvar. Jag  fortsatte och tog lite potatissallad. Gött. Jag tog smör också. Jag gick vidare. Jag kom till chips avdelningen, min favorit avdelning. Jag tog 3 påsar chips, saltade, salt och vinäger och chees and onion. Gott. Jag gick vidare och kom till drickan. Jag tog Pepsi max och Fanta exsotic. #Notsponsrad. Sedan kom jag till lösgodiset. Jag tog några hallon lakrits dödskallar,  MASSA choklad, sura godisar. Ja, det mesta. Sedan tog jag 2 stycken chokladkakor. En schweizenöt och en med havssalt och fudge. Sedan gick jag till kassorna och betalade. Jag tog påsarna i munnen och skiftade till Ash svarta varg. Jag sprang till mitt tillfälliga boende. Mörkret sänkte sig över skogen när jag sprang. En uggla hoade på en gren någonstans. Vinden fläktade i pälsen. Hade nån sett mig måste de fått en hjärtattack, en varg som springer med stora påsar hängandes från munnen. Jag drog på munnen när jag tänkte på det. En 80 årig tant är ute på kvällspromenad, ser en konstig varg med kassar hängandes från munnen och får en hjärtattack. Egentligen inte så kul men jag har kass humor som ni redan vet. Jag saktade ner farten tills jag stannade helt. Jag öppnade den första stenen och stängde innan jag skiftade till Wega och gjorde samma sak med andra stenen. Jag sprang in i staden. Det var inte så många ute på gatorna nu men de som var där morrade mot mig. Jag ignorerade de och gick in i alphans hus mot mitt tillfälliga rum. Jag dumpade kassarna på golvet. Jag la allt som behövde vara kallt i min lilla minibar. Allt annat land jag i en låda i byrån. Medans jag ändå höll på packade jag upp mina kläder. Jag satte mig framför tv och kollade på lite skit samtidigt som jag kände sömnen komma krypandes. Jag gick till toaletten och borstade tänderna innan jag tog av mig kläderna och satte på mig en stor t-shirt. Jag låste dörren och gick fram till sängen. Sängen var mjukare än den såg ut så jag sjönk mer flera meter kändes det som. Jag drog upp täcket till hakan och somnade som en stock. Läs det som står där nere //Kim.

VIKTIGT!!!!!!!!!!!!!!!Jag vet inte vad det betyder men det stog att detta kapitel hade blivit  redigerat på en annan enhet. Det kan vara min syrra som "hackat" mig eller så kan det vara så att när när skulle logga in kom de in på mitt konto. Jag kom in på någon annans konto en gång när jag öppnade Wattpad. Dock gjorde jag inget. Om nån skulle komma in på mitt konto, snälla gör inget utom att logga ut igen. Wattpad e lite weird. Jag har inte skrivit på länge sorry men jag badar hela dagarna. När det blir kallare KANSKE jag skriver mer.
Ord: 1366

Howling In The Dark ~SWE~Där berättelser lever. Upptäck nu