Bu da ne ????

8.9K 293 19
                                    

Arkamı hemen döndüm kim olduğunu görebilmek için.Döner dönmez karşılaştığım bir çift siyah göz beni içine çekti sanki.Hala farkında olmadan ona bakıyordum.Simsiyah gözleri , keskin ve sert yüz hatları tehlike benim diye bağırıyordu adeta.Biraz kendime geldim :

+Ya sen ne hakla yapıyosun bunları ya? Sen kendini ne zannediyosun? Salak salak şeyler ya!

-Bir güzel kız bana sesini yükseltme.İkincisi artık bunlara alışsan iyi olur sevgili karıcığım.

Yüzünde piç bir gülüş vardı gerizekalının.Tabi ben de geri kalmam yani :

+ Ya cnm senin egon baya havalarda .Asıl sen bana karışamazzın kendini Leonardo Di Caprio zanneden tip.Hem ben senin karın flan değilim müstakbel kocacığım.

- Vayy bakıyorum evlilik fikrine iyi alışmıssın .Ehhh tabi bu müstakbel koca ben olduğumdan.

+Üfff tamam kes be .Ben gidiyorum ne yaparsan yap.

Tam kapıya vardım ki ayaklarım yerden kesiliverdi.Oooohho şu anda gördüm yer Arda'nın sırtı.Hemen tekmele Sinem hemen.Tekmelerimi indirmeye başladım tabi bir yandan da çemkirmeye.

+ Ya mağaradan inme odun .İndir beni .Pislik ya.Valla bağırırım tecavüz ediyorlar diye.Valla hasta teyzeleri üstüne salarım.Yaaaa Arda İndirrfrrrrrrrrr!!!!!!

-Bi suscakmisin sen?Allahım nedir çektiğim ya.Eğer susmazzan evliliğimizin ilk gecesini normal evli çiftler gibi geçiririz.

Nee????????!!Yuh be bu da sapık çıktı.Ama iyi tehtid he.Şimdi ben susmayayım da kimler sussun !!Anaaaağmm kurtar beni ...

+ Off tamam sustum be.

-Güzel.

Ben sırtında yolculuk yaparken çoktan arabasının yanına gelmişiz.Beni aşağı indirdi başıyla binmemi işaret etti.Ben tam ağzımı açtım ki bana "tehtidim hala geçerli gerizekalı" bakışı attı.O nasıl oluyo lan demeyin çünkü Arda 'da oldu he.Bindim arabaya.Önde rahat baya he.Tabi araba son model olunca yani.Hemen elim radyoya gitti.Bana dönüp bakınca çarpık bir şekilde gülümsedim.O da tebessüm edip önüne döndü.Radyoda da istediğimi bulamayınca bari konuşayim yani.

+ Eee Arda nereye gidiyoruz?

- Sadece sus Sinem.Ben geldik diyene kadar camdan bak.

Somurtarak önüme döndüm.Bu çocuk katkısız yüzde yüz doğal odun ya.Aptal öküz.Neyse ağaçlara bakim bari.Yalnız burası harbi süper.Bu çocuk niye ormana getirdi lan beni?
Orman fantesizi yaparsınız kız işte fena mı? Lan bu kim sürtük iç sesim de var süper yani.

Araba birden durdu.Ama durduğu yer??

Bu bir rüyaysa hiç uyanmak istemiyorum.

SADECE EVLİLİK Mİ? Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin