7. Bölüm

5.1K 353 36
                                    

Not: Burada X dediğim aslında Jack ve ilk sayfadaki X ile alakası yok. Ben X derken Atalent'den tanımadığı kişiler için kullanıyorum bilginize 😊😊 İyi okumalar 💕❣️

Dışarı çıktıklarında kapıda olduklarını anlamam uzun sürmedi bi adam Lite'a bağırıyordu. "Nasıl olurda bu kıza dokunamayız? Lite ben bunu kaç senedir planlıyorum haberin var mı? Git ve bu kızı koruyan şeyi öğren! Hemen yoksa bu senin sonun olur!!" çok bağırıyor. Bu adam daha deminki adamdı.

Sesinden bile anlamasam emir yağdırdığından anlaşılıyordu hem bu planı derken beni kaçırmayı yıllardır mı planlıyordu? Lite'da sessizce o ne derse yapıyordu Lite'ı kesinlikle yanlış tanımıştım yada sadece bu adama karşı böyleydi?

Kısa bir süre sonra Lite içeri girdi dışarının ışığından o kadarını görebildim ve kapıyı kapattı yanıma yaklaştı ve oturdu yine ışığı açmamışlardı bu sefer hiç ışık yoktu karanlıkta konuşmaya başladık" Ne var ne istiyorsun?"

Lite" Atalent seni koruyan şey ne?"ona bakmayı kestim zaten karanlıktan tam olarak yüzünüde göremiyordum ve başımı duvara yasladım şu an ona nefret kusmak istiyordum ama elim kolum bağlıyken bu pek mümkün olmuyordu.

" Lite şu an yüzünün tam ortasına yumruk yapıştırasım var ama normal yapıştırma değil kan çıkacak derecede. Seni öldüresiye dövesim var aylarca iyileşmeyeceği türden o yüzden kendimi sakin tutmak istiyorum" Lite kahkaha atmaya başladı o kahkaha attıkça ben daha da sinirleniyordum. "Ne var!? Ne kahkaha atıyorsun! Çok mu komik?" görüntüm giderek netleşirken

Lite kahkahasını bastırarak "Evet çünkü yanındaki herkes vampir ne kadar istesende zarar veremezsin" ve kahkaha atmaya devam etti. Vampir mi? Vampir benim hani araştırdığım Lite "Evet 'araştırdığın'"

"Ben bunu sesli mi söyledim" Lite başını iki yana salladı ve "Düşünceni okudum" "Ne!?" Birden ayağa kalkmak istedim ama zincirler bana engel oldu. Sadece yanından biraz uzaklaşabildim. Lite"şşşş sakin ol. İlk söylediğimde normal karşılamıştın." diye mırıldandı. Zincirli yerlerim de acımaya başlamıştı.

"İlk söylediğin? Hem Nasıl sakin olabilirim? Bana vampir diyorsun ve... " sözlerimi tamamlayamadım eğer biraz daha konuşursam korkudan kalp krizi geçirebilirdim. Lite" Bunu hiç kimse istemez haberin olsun özellikle daha demin konuşan adam"

"Ya şunu yapma çok korkutucu" korkutucu tarafında sesim daha yumuşak çıkmıştı şu an kafa taslamanın anlamı yoktu o kadar da salak değildim. Evet kendime salak diyorum çünkü bu hayatta arkadaş edinmeyi sevmeyen ben 1 tane arkadaş edindim o da vampir çıktı! Gerçi buna arkadaş denmez ama...

Lite"Bende aslında senin gibi arkadaş edinmeyi sevmem. Bundan dolayı biz - " sözünü kesip umursamaz bir şekilde" Biliyorum arkadaş değiliz zaten seninle arkadaş gibiyken burnumdan geldi. Bundan dolayı ben kendi kafama göre yaşarım. Benim olayım bu zaten seninle hala nasıl arkadaş olduğumu düşünmem gerek"

Lite gülümsedi ve" Buraya niye geldiğimi biliyorsun değil mi?" evet anlamında başımı salladım ve" Girdiğinde söylemiştin ve seni tam olarak tanımıyorum yani kesinlikle burası kötü bir yer, sen kötü bir adamsın bundan dolayı söylemeyeceğim zaten bilmiyorum tam olarak benden ne istediğinizi de zaten bilmiyorum ha bu arada boşuna nefesini tüketme çünkü ben inatçı bir kızım"

Lite"Seni koruyan şeyi istiyoruz ve emin ol ben daha inatçıyım" yani arada laf sokmayı eksiltmiyoruz bakıyorum çakıcan ağzına bir tane... Lite"Ben vampir olmama rağmen aklıma bu kadar kavga ile ilgili şeyler getirmiyorum"

"Sen daha çok öldürmeyi getirirsin. Karşındaki kişiyle kavga düşünmeyi değil konuşmaya izin vermeden direk bir saniyede öldürürsünüz" Lite"Bu senin içinde geçerli" dedikten sonra dışarı çıktı ben kendime baktığımda tırnaklarım uzamıştı ve tenim beyazlamıştı

Melez |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin