8. Bölüm

4.5K 334 6
                                    

X"Merhaba Atalent "  gözlerimi devirdim. Gözlerindeki şevkat hala duruyordu "benden ne istiyorsun?" X"anlattığım gibi seni" "taktın ya ve bu arada bana öyle bakma" X"nasıl?" " şevkatli senin gibi bir seri katilin böyle bakmaya hakkı yok özellikle de bana kendini iyi biriymiş gibi gösteriyorsun banada diğer adamların gibi bak emir ver, kız, işkence yap"

X"neden?" " çünkü sen kötü birisin anladın mı ve beni de kaçırdın KÖTÜ SERİ KATİL CANAVAR" X"sende öylesin" gözlerim doldu bir seri katil düşüncesi beni deli ediyordu. "HAYIR!! BEN SİZİN GİBİ DEĞİLİM!!!" zincirlenen yerlerimden tekrar duman çıktı.

Saçlarıma baktığımda grileştiğini daha yeni görmüştüm ve ardından gözyaşlarımı serbest bıraktım. Dizlerimi tekrar kendime çekip başımı eğdim ve ağlamaya başladım. X gitmeden önce sesi çatallaşıp" ben seni kaçırmadım seni ait olduğun yere getirdim" dedi ve çıktı
                                      - - -
Canavar gideli kaç saat oldu bilmiyorum ama zırt pırt beni yoklamaya adam gönderiyordu sanki kaçmışım da bir daha kaçacakmışım gibi üstelik adamlarda benzer cümleler kuruyordu - sakın kaçma tekrar geleceğiz, tekrar gelicem, seni izliyor sakın delilik etme - ama yerimden bile kıpıldamıyordum ve o da beni izliyordu.

Yine de adam yolluyordu işte... Aslında delilik edebilirdim en son "HEY!!" biraz bekledim ve cevap gelmeyince solumdaki aynayı dirseğimle kırdım. Tabi kolumda küçük bir çizik oldu ve bir. İki damla kan aktı bende bunu bekliyordum ve anında odaya vampirler girdi. İçlerinde Lite'da vardı.

Lite"ne yapıyorsun?!" " içimden bir ses ömür boyu buraya tıkılı kalacağımı söylüyor büyük ihtimallede öyle olacak yani kısaca burda olmaktansa ölmeyi tercih ederim" Lite"hayır tıkılı kalmayacaksın  seni koruyan şeyi söyleyene kadar sadece buradasın geçici bir süre" 

"Ben işte o şeyi BİLMİYORUM!!! en azından burda böyle siz her geldiğinizde seri katile dönüşüp bu aynalarda görmektense ÖLMEYİ TERCİH EDERİM!! anlıyor musun!" çok geçmeden yine o vampir geldi X"atalent ne yapıyorsun?" "Ölüyorum sen?" o kadar rahat söylemiştim ki herkesin ağzı birden açık kaldı Lite hafif bir adım attı ama "hoooop dur orda 1 adım daha atarsanız keserim kendimi" Adam hemen herkesi benden bir adım uzaklaştırdı.

"aslında böyle daha iyi teşekkür ederim" dedim ve gülümsedim şu an birisi beni görse bu deli ne yapıyor der ama çok eğlenceli aslında kendimi öldürmeyecektim ama öldürsem mi eğlenceli ye benziyor zaten burda tıkılı kalmaktan iyidir. X o kadar telaşlı ve korkuyordu ki ne dersem onu yapıyordu aslında o vampirdi bense insan ama korkuyordu.

bu adamın ya bende olan bir şeye ihtiyacı var yada sadece kızlara karşı zaafı var. Adam ellerini kafasına götürdü ve saçlarını sıktı. Birden zincirli yerlerim tekrar yanmaya başladı ve tabi dönüştüm. Acım arttı ve dudaklarımı ısırdım. Adam bana bakınca

"Yeter! Ne istiyorsun söyle bak öleceksin Atalent KAHROLSUN! " o da o sırada yere çömelmişti ben birden şaşırdım ağzım açık kaldı şaşkınlığımı atmak için başımı iki yana salladım. Adama bakarak "hey! Sen neden bana karşı bu kadar iyisin ve her istediğimi yapıyorsun?" X"ben... ben... Sadece... Ne olur hadi bırak camları da biz gidelim kan gelmeye başlıyor. " o sırada yanmaya başlayan yerlerimden kan gelmeye başladığını yeni fark ettim. Ben yaralarım yüzünden istemsizce gözlerimi kapattım ve kafamı duvara yasladım

tekrar açıcaktım ki  açamadım sadece uyumak istedim. Sadece o adamın bağırışını duydum" çabuk açın onu! "
Lite'dan
Atalent'in bunu yapacağını kimsenin aklına gelmezdi o gözlerini kapattıktan sonra Jack onu açtırdı ve kucağına alıp kulağına" çünkü ben senin babanım " demişti ve alnınından öptü acaba duymuş muydu? O sadece Atalent'in babası olduğunu bana söyledi o da 1-2 saat önceydi daha doğrusu bana söylemek zorunda kaldı patlak verdim tehtidim işe yaramıştı. Gerçi bem biliyordum da...

Melez |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin