Bölüm 23 Carlos ve ikilemleri...

2.4K 213 92
                                    

İyi okumalar :) Ve bu arada kitabımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Lütfen vote atmayı unutmayın.

Önceki bölümden kesit

Carlos"O benim kardeşimdi gerizekalı! Sen onu öldürüyordun!" "Ne?" dememle yere yığıldım ve bilincim kapandı.

Carlos'tan

Atalent birden olduğu yere yığılıp kaldı. Omuzlarından tutup sarsmaya başladım."He- hey kalk! uyan! Benim senden daha önemli işlerim var!"sarsmaya devam etsem de işe yaramadı. Kucağıma alıp evime götürdüm. Şaka gibi ya... ellerimi sıktığımda Atalent'in de kolunu sıktığımı anladım ve hemen ellerimi sıkmayı bıraktım. "Benim senden daha önemli işlerim var vampir!" mesela şuan kardeşimin yanında olmam gerek! Yatağıma yatırıp Emy'e bakmaya gittim. Hastaneye vardığımda Emy'nin ilk sorduğu canımın içi bir tanem olan vampirdi(!) Kahrolası pislik onu o gün orada öldürecektim.

"Sen iyi misin? Boş ver o kan emiciyi." Emy doğrulacakken "Ho- hop! Doğrulmak yok." Emy"Ama-" "Hiç itiraz istemiyorum sarı tıfıl" Emy'e ne kadar sarı tıfıl desem de kız kelebekleri sevdiği için ona kelebek denmesini istiyormuş. Kız en güçlü hayvanlardan kurt ama o en masum en güçsüz olan hayvanı seviyor ironiye bakın! Emy en masum görünüşünü benim değimimle en kolay bir şey isteme tekniğini takınıp "Abicim-" "Ne istiyorsun tıfıl?" dedim ve burnunu sıktım. Gülümseyip "O ablayı getirebilir misin?" "HAYIR!!!" kükrediğimi fark ettiğimde Emy"Ama abi-" "Hayır! O seni öl- Of! güzelim ben olmasaydım ne olacaktı." Emy ağladığında şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. O benim öfkelerim için ağlamazdı. 

"Güzelim sakın bana onun için ağladığını söyleme." Emy"Onun için." demesiyle şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. O pislik yüzünden ağlıyordu. Yanına gidip oturdum.Sarı saçlarıyla oynamaya başladım. "Güzelim o olmaz. Hayatımdaki tek ailem senken onu sana getiremem. Onun yüzünden ailemden bir kişi daha feda edemem.." dedim ve gözyaşlarını sildim.

---

Emy uyuduğunda bahçeye hava almaya çıktım ve havaya baktım. Telefonumu elime alıp Adele'yi aradım. İkinci çalıştan sonra açtı."Adele sana işim düştü." 

"Dinliyorum."

"Kardeşim hastanede bir kaç saatliğine göz-" 

"Tamamdır. Sen hastanenin adını mesaj at." dedi ve kapattı. Emy'inin yanına gittim. Odaya çıktığımda hemşire ile kavga ediyordu. Onun bu haline gülümsedim. Hemşire"Hadi canım alt tarafı bir iğne." Emy "ılt tırıfı bir ığne o ne kadar acıtıyor haberin var mı?!" hemşire"Güzelim bunu yapmazsak iyileşemezsin." Emy"Bana güzelim deme! Onu bana bir tek abim diyebilir! Hem sandığından daha çabuk iyileşirim." yüzümdeki gülümseme gidince "Hadi ama fıstık alt tarafı bir iğne. Hem sen ne acılara katlandın?" dedim ve göz kırptım. 

Doğruydu ilk kurta dönüştüğünde bütün kemikleri kırılıp şekil almıştı. Gözlerini devirerek "Tamam" dedi. Emy kaşlarını sanki daha fazla olabilirmiş gibi çattı ve "Ama acıtma!" dediğinde kahkahayı bastım. Bana öfkeyle bakınca ellerimi teslim olurcasına kaldırdım. Hemşire işini bitirdiğinde "Geçmiş olsun." dedi ve bana göz kırparak çıktı. Emy"Eğer onunla konuşursan seninle küserim!" kahkahayı bastım ve burnunu sıktım. "Güzellik benim bir işim var. Ben gelene kadar Adele ablan-" ellerini ağzıma götürdü ve susturdu elleri çok küçüktü? "Hayır ben onu hiç sevmiyorum. O melek yüzlü şeytan bir kerem!" tek kaşımı kaldırdım. Ellerini avucuma aldım.

"Bir kerem? Hem aaaa o senin ablan. Ablan için nasıl sözler öyle?" dedim ve güldüm. Emy"Gamzelerin sayesinde kurtuldun."  Emy gamzelerimi çok seviyordu aslında gamzesi olan herkesi seviyordu. Annemin gamzelerini fotoğraflardan gördüğü için gamzelerimi çok seviyordu. Onu öpüp odadan çıktım.Adele aradı. "Ben geldim." "Ne çabuk" dedim hayretle. 

Melez |TAMAMLANDI|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin