3. O mică plimbare cu... barca

3K 292 129
                                    

"Ce credeti voi ca faceti aici?!"

Chiar daca ii auzisera deja vocea lui Jieun si rasetele celorlalti din spate, cei doi doar nu s-au putut opri din a se saruta. Jungkook continua sa se apropie de cel mare, in incercarea de a simti mai mult caldura emanata de pieptul sau tare iar Taehyung abia daca se mai butea abtine sa nu-i devoreze buzele celuilalt. Niciunul nu se astepta la asemenea reactie.


"Voi doi ati innebunit?!" tipa Jieun inca o data, stand tot in picioare la intrarea in cort. "Yah! Opriti-va, e scarbos si iritant! Va vad!"

Nici macar asta nu reusi sa ii miste putin pe cei doi, mai ales pe Jungkook.
El se astepta la ceva poate si mai neplacut decat sarutul cu Jieun, dat fiind ca Taehyung este baiat. Dar cu toate astea, nu experimentase in viata sa ceva mai placut de-atat.

Pana la urma, enervata pana peste cap, Jieun se apropie si ii desparti cu toata forta pe cei doi, aproape facandu-i sa cada pe spate.

"Filmat!" exclama Taehyung, trecând două degete pesre coltul gurii.

"Baieti, ce vrea sa insemne asta?!" intreba Jieun indignata.

Jungkook tacu in speranta ca cel mare il va ajuta, dar acesta doar se intinse sa-si ia telefonul, asigurandu-se ca a filmat toata scena.

"Te mai intreb o data, Jungkook-"

"A fost o provocare!" murmura Taehyung, ranjind multumit la ecranul telefonului sau.

"Îmi prefer cei douazeci de dolari in cash, Namjoon." rosti Hoseok, zambind fericit de afara.

"Miroase a gay aici sau mi se pare doar mie?" murmura si Jin, incercand sa se uite peste umarul lui Jieun. "Taehyung si Jungkook s-au sarutat?!"

"Joseok i-a provocat sa se sarute in fata lui Jieun." ii explica Jimin. "Cine ar fi crezut ca o vor face?"

"Nu stiu, dar mama nu va fi prea fericita daca afla..." murmura Hyuna, urmarindu-si confuza fratele mai mare.

Cateva minute mai tarziu, Taehyung iesi din cort, aratand foarte increzator si multumit, dar rosi putin, aproape observabil, cand dadu ochii cu ceilalti baieti si cu Hyuna. Îsi lua rapid tricoul pe el si le zambi oarecum stanjenit, fluturand telefonul in aer.

Aruncand o privire inainte in cort, obrajii lui Jungkook prinsesera o culoare stacojie in timp ce Jieun il urmarea si certa furioasa. Ei nu i se parea deloc amuzant. Asteptase mai mult de sase luni pentru a primi un sarut de la Jungkook, iar Taehyung, care era cel pe care nu il suporta cel mai mult in grupul lor, parea ca avea sa-i primeasca si fundul in noaptea aia.

Si totusi nu se putea supara pe Kookie al ei.

"Esti asa un prostut uneori." susoti ea, dandu-si o suvita razleata de par dupa ureche. "Nu-mi vine sa cred ca prietenii tai chiar te-au pus sa faci asta! Cred ca esti foarte indignat! Vino sa te impace noona..."

Gara a apuca sa raspunda, Jungkook fu asaltat de pupici pe toata fata iar apoi un sarut cu aroma de usturoi pe buze. Nu fusese prea lung, dar putea spune ca ar fi preferat sa-l sarute Taehyung inca o data. Fusese diferit si chiar ciudat de... placut?

Exact, sarutul cu Taehyung i-a placut si nu stia daca e de bine sau de rau.

Şi daca Taehyung credea ca Jungkook se va purta cu el exact ca inainte dupa acel sarut, se insela amarnic.

─━━━━━━⊱✿⊰━━━━━━─

În dimineata urmatoare, pe la ora zece, toti excursionistii erau trezi. Era ultima zi din vacanta lor la munte, asta semnficand ultima zi de distractie pana sa reinceapa toti sa lucreze, exceptandu-i pe Jungkook, Taehyung, Jimin si Hyuna care erau inca niste studenti in primul si al doilea an, in afara de ji eun care era in ultimul, care se dedicau complet studiilor.

Adevăr sau Provocare ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora