14. Regrete?

2.5K 255 71
                                    


"taehyung, trezește-te! hyung! pe bune, trezește-te!" jungkook țipă în șoaptă speriat de moarte când jimin și yoongi se auziră în fața ușii, amintindu-și de "păcatele" pe care le făcuse cu o noapte în urmă și mai ales că el și taehyung erau goi în același pat cu taehyung deasupra sa.

"agh, capul meu!" fu primul lurcru pe care taehyung il spuse, aruncandu-se de pe jungkook în cealalta parte a patului.

satenul vru sa-si dea cearceaful cu care era invelit jos fiindca ii era foarte cald și era transpirat, dar ochii i se deschiseră complet și se ridică în șezut când pielea sa din zona intimă făcu contact cu aerul.
se uită șocat și la jungkook, care privea tavanul roșu la față de rușine și regret.

"ne-am futut?" întrebă taehyung, mici porțiuni de amintiri venindu-i ca lumina în fața ochilor.

jungkook înghiți în sec nemulțumit. ar fi preferat un "am făcut dragoste" sau măcar "am făcut sex", dar nu putea uita că taehyung nu știa cum să-și aleagă cuvintele mereu.
își întoarse privirea către peretele de lângă el și își trase cearceaful peste pieptul dezgolit.

"îmi pare rău." șopti taehyung pentru el, frecându-și tâmplele cu buricele degetelor.

"îți amintești ce s-a întâmplat aseară?" întrebă jungkook pe un ton pițigăiat.

"nu, nu prea..." recunoscu taehyung. "dar pot spune că mi-am dat seama ce s-a întâmplat. uite, jungkookie, îmi pare foarte rău! nici nu știu cum s-a ajuns la asta, dar presimt că a fost vina mea. îmi pare rău că m-am îmbătat și că te-am silit să faci asta. acum poate te vei simți stânjenit în preajma mea și-"

"nu a fost doar vina ta." il intrerupse jungkook. "nu am spus ca nu am vrut si eu... sau ca nu mi-a placut..."

taehyung isi musca buza inferioara la auzul cuvintelor baiatul apoi se dadu cu grija jos din pat si isi aduna hainele de pe jos, imbracandu-si boxerii si pantalonii scurti pana la genunchi in graba.

"gata, mi-am luat ceva pe mine, te poti ridica!" ii spuse satenul, trecandu-si o mana prin par.

"nu." raspunse cel mic simplu.

"de ce nu? ti-am spus ca nu mai sunt gol." insista taehyung.

"nu e asta..." murmura jungkook, strangand din dinti. "chestia e ca... ma doare... acolo jos..."

taehyung chicoti pentru sine și își mușcă buza de jos pentru a înăbuși un râs zgomotos la imaginea unui jungkook infofolit in cearceaf, rosu aprins la fata si jenat de toata situatia.

"imi pare atat de rau, ar fi trebuit sa fiu mai bland cu tine aseara." spuse el destul de tare, stiind ca asta o sa-l enerveze si mai tare.

"hyung, poti te rog sa taci dracului din gura? nu ai idee cat de rusine imi e acum! nici nu cred ca o voi mai privi pe ji eun in ochi vreodata."

taehyung rase oarecum seducator, avand in vedere faptul ca jungkook nu avea cum sa-l vada, dar se opri si isi intoarse tot corpul catre usa cand aceasta fu deschisa larg, jin sarind de dupa aceasta. la inceput parea bine dispus, dar ii trecu toata fericirea cand il vazu pe taehyung jumatate dezbracat in mijlocul camerei, inconjurat de haine aruncate peste tot si de un cearceaf.

atat lui taehyung, cat si lui jungkook li se opriră inimile din a bate de spaimă pentru o secundă.

"ce să fac?" întrebă taehyung șoptit, rămânând nemișcat. și dintr-o dată îi veni cea mai strălucită idee. "pune cearceaful peste tine acum. acoperă-te!" ii ordona acesta lui jungkook in soapta, cel mic conformandu-se.

Adevăr sau Provocare ✔Where stories live. Discover now