25. Come out

1.8K 229 85
                                    

Trecură câteva ore de când Jungkook plecase să se despartă de Jieun iar Taehyung era mai nerăbdător şi mai agitat ca niciodată. Voia să afle care a fost reacţia ei, ce a spus, dacă şi-a dat seama de ce se desparte Jungkook de ea. Ştia că nu avea să se termine cu bine, în niciun caz. Jieun era prea răzbunătoare să-l lase să scape prea uşor. Cu toate astea, tot ce voia era să ştie că totul a decurs bine şi că Jungkook, în principiu, este bine.

La scurt timp primi un mesaj mult aşteptat de la Jungkook.

Zâmbi mulţumit, ce-i drept, puţin agitat, dar nici nu avu timp să se bucure sau să aibă vreo reacţie extraordinară, căci telefonul începu să-i vibreze în mâini, recepţionând un apel de la un număr necunoscut

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.


Zâmbi mulţumit, ce-i drept, puţin agitat, dar nici nu avu timp să se bucure sau să aibă vreo reacţie extraordinară, căci telefonul începu să-i vibreze în mâini, recepţionând un apel de la un număr necunoscut. Răspunse rapid la acesta apoi apropie telefonul de ureche.

"Alo?" vorbi el.

De pe celălalt fir se auzi un râs cunoscut.

"Bună, Taehyung!" spuse Jieun.

"Ah, tu..." mormăi Taehyung, palmele începând să-i traspire.

"Nu mă întreba de ce te-am sunat, am să-ţi spun direct... În puţin timp o să le fac o vizită părinţilor tăi şi credeam că poate-"

"De unde îi ştii tu pe ai mei?" o întrerupse Taehyung puţin speriat.

"Hyuna mi-a făcut cunoştiinţă cu ei în urmă cu ceva timp şi ce pot să spun, m-am autoinvitat la cină în seara asta. Bănuiam că poate vei vrea să fii şi tu acolo, să nu pierzi spectacolul." râse ea.

"Despre ce vorbeşti acolo? Ce spectacol?" întrebă Taehyung confuz.

Jieun nu mai spuse nimic, ci sfârşi apelul, lăsându-l pe Taehyung cu gura uscată şi între-deschisă, încercând să proceseze ce tocmai i se spusese.

"Nu e de bine... nu e de bine deloc." îşi spuse el, scriindu-i rapid înapoi lui Jungkook cu mâinile tremurânde.

Nu mai stătu să îi explice situaţia sau să aştepte să i se răspundă, ci o zbughi pe uşile mari ale cafenelei unde era deja

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Nu mai stătu să îi explice situaţia sau să aştepte să i se răspundă, ci o zbughi pe uşile mari ale cafenelei unde era deja. Nu voia nici să îşi imagineze ce ar fi putut avea Jieun în cap acum. Şi cu toate astea, principala lui grijă era starea lui Jungkook în acel moment sau viitoarele sale stări în acea seară, ce se anunţa a fi una lungă. Nici nu avuseseră timp să se bucure puţin unul de altul că mereu apărea ea şi se poziţiona între ei asemenea unui zid; Era singurul obstacol de care mai trebuiau să treacă atunci pentru a putea gusta puţin din fericire.

Adevăr sau Provocare ✔Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ