Předmluva

2.8K 118 16
                                    

Ahoj všichni, co jste se rozhodli tenhle příběh číst, vítám vás.

Asi by bylo na místě nějaké upozornění, zvlášť třeba pro někoho, kdo moje příběhy nezná a tím pádem není srozuměn s mým trápením postav.

Tahle povídka bude obsahovat násilí, takže pokud jste slabší povahy, čtěte jen na vlastní nebezpečí. Nemyslím si, že bych scény popisovala nějak brutálně, ačkoliv doufám, že věrohodně, a i když vztah oběť - násilník bude hlavní bod programu, bude to celé zakomponováno do příběhu.

Ráda bych tu popsala Stockholmský syndrom z mého pohledu, je otázka, jestli se mi to podaří, ale budu se o to snažit. Na konci mi pak můžete říci, jestli se mi to podařilo.

Zároveň bych ráda upozornila, že touto knihou absolutně nikoho k násilí nenavádím, ve skutečnosti jsem poměrně nekonfliktní člověk, kterému se násilí příčí, ale na druhou stranu, co jiného čekat, když někdo padne do rukou Smrtijeda z prvního kruhu okolo Voldemorta? Těžko pozvánku na čajový dýchánek. Myslete na to, prosím.

Upozorňovat na definici slashe jistě nemusím, z coveru je to, hádám, dobře patrné, ale pro jistotu, pokud je zde někdo, kdo jako já nečte pokaždé anotace...
Příběh je boy x boy, pairing Harry a Lucius.

To je asi tak vše, co jsem vám chtěla sdělit a těším se na vás od 2. 8. každý čtvrtek.

Womi

V rukou nepřítele ✔ (Harrylu Czech) - DOKONČENOOù les histoires vivent. Découvrez maintenant