Beklenen Bölüm 4

115 2 0
                                    

Yeni bölümle daha koşa koşa geldim umarım beğenirsiniz bölüm sonu görüşürüz..:XD

***********

Beklenen...

“Herkesin sırları vardır. Her çocuğun, her yetişkinin, her ailenin…

Sahip olunan bu sırlar ömre bedeller ödetirdi. Bu bedellerin sermayesi seni mutlak surette değiştirirdi. Bu
değişim seni şekillendirir, açığa çıkarır, seni sen yapardı.

Ve bugün ki sen, geçmişte ki sırlarından arta kalandın.

Her baŞlangıçta bunu kendime hatırlatıyorum. Işıklarla
donatılmış bu tehlikeli yolda zaman usulca akıyor, ben geriye dönüp zamanı parçalayamıyorum.
Kâbuslara dolanmış rüyalarım kaç parçadan oluşuyor? Hayatım kaç satırlık dizelere sığıyor bilmiyorum.

Gözlerimi kapasam, güllerin yapraklarını teker teker
açması gibi o kanlı günün hatıraları da yeniden canlanıyor.
Umutları yitirip yeniden umut beklemek, çöle düşüp
de yağmurun yağmasını beklemek gibi. Kadere karşı durmayı bıraktım.

Nasılsa uzandığın nasibin olmuyor mu?

Ali…

*******Beklenmedik bir yolculuğa çıkmak gerekir bazen, mazot kokusu dumanlar buna eşlik etmeli, kafanda ki tüm soruları bertaraf edebilmen için bu heyecana ayak uydurman şarttır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*******
Beklenmedik bir yolculuğa çıkmak gerekir bazen, mazot kokusu dumanlar buna eşlik etmeli, kafanda ki tüm soruları bertaraf edebilmen için bu heyecana ayak uydurman şarttır.

Bu kıyasıya mücadelenin içine girmeden önce kafasında buna benzer tehlikeli düşünceler dönüp duruyordu. Debriyaj ve gaz frenin kolunu kavrayışı sertti. Daha ne kadar bu ergenlerle mücadele etmesi gerekiyordu? Hayatının tek eğlence kaynağına dönüşmüştü bu aptal yarışlar. Bunun gibi gösteriler sayesinde hayran kitlesi daha da artıyordu.

Sanki daha azmış gibi.

Bir sesleniş her şeyi unutup o tarafa dönmesini sağladı. Kızgın yüz hatları, uzun koyu kızıl saçlar, beyaz elleri yumruk olmuş, ela gözlerinde ki öfke birikimini durdurmaya çalışırken kendini kontrol etmek içinde savaştığı görülebiliyordu. Tıpkı eski çağlarda, savaşçı kadınların arenaya çıkmadan önce yüzlerinde oluşturdukları o düşmanca tavrın bir benzeri vardı şu an bu güzel suratlı kızın yüzünde. Oysa gülümsediğinde, her şeyi değiştirme gücünü bulurdunuz kendinizde. Bu şirin yaratığın yüzünü asmasını hiç istemiyordu. Kasvetli bir biçimde yanına gitmeye hazırlanırken, üzerine giydiği siyah pantolonu, kahve tonlarında ki keten ceketi ve boynunda ki mavi fularıyla baktığı kişinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Uzun saçlarını tepeden bağlamış ve perçemlerini yüzünde bırakmıştı.

Yanına yaklaşıyordu. Belki bir altmış dört boylarında olmasına rağmen bu yüz ifadesiyle ve bakışlarıyla yanındakileri ürkütmeyi başarabilirdi.

UYANIŞWhere stories live. Discover now