Bölüm:2 "Numara"

353 31 0
                                    



MERHABALARR🖤

İyi okumalar.🐾

••••••••••••

BÖLÜM:2 "NUMARA"

  Kalpsiz bir ailem olmalı.Beni bırakıp gitmeleri...Bir şey hissedemiyorum. Sanki kalbim atmıyor. Beni bıraktıkları zaman ne hissettiler? Böyle kalpsiz aile olmamalı ama kalbim şu an şaşkınlıktan atmaya başladı.

   Bu mesajı kim attı? Neden attı? Niçin attı? Soruları böyle sormaya devam edebilirdim.

Mesajla bakışmaya başladım. Kim bu gizli numara? Mesaj atsam cevap verir miydi? Denemeye değerdi.

Ben: Kimsin lan sen?

Göndere bastım. Bence iyi oldu. Çok geçmeden cevap geldi.

Gizli Numara: Kim miyim ben? Boşver ateşli hatun...

Bu beni deli edicek.

Ben: Ateşli hatunun azına edim. Seni bulayım öldürcem lan seni! Kimsen sen! Eğer eşşek şakasıysa seni çok pis ederim!

Yazdıktan sonra cevap gelmedi. Kim ya bu?! Sakinim sakinim... Başımı telefondan kaldırıp etrafa baktım. Yağmur içeri girdiğin de beni görünce durdu. Kaşlarını çatarak yanıma geldi. "Yüzün kireç gibi olmuş. Noldu?" diye sordu. Yağmura bakıp "Ev de konuşalım," dedim.

Bir kaç saniye yüzümü inceleyip başını salladı. Acaba dün ki oğlanı bulmalı mıydım? Bence bunlar kamera şakası olmalıydı. Ellerimi başımın üstüne koyup başımı eğdim. Sakinleşmeye çalışmam lazım. Sakinim sakinim...

   Bence şakaydı bunlar, bir genç bana şaka yapmıştır herhalde. Unutmaya çalışarak hızlıca ayağa kalktım, hızlı kalktığım için sandalye yere sertçe düştü. İçerde ki müşteriler bana baktı. Zorla gülümseyerek sandalyeyi düzelttim. Bana kısa bakış attıktan sonra önlerine döndüler.

   Masada ki yelpazeyi alıp yüzüme sallamaya başladım. Bence çok abarttım, sakinleşmem lazım. Böyle yapa yapa bahçeye çıktım. Yolu izlemeye başladım. Topuklarımı kaldırıp indirip durdum. Telefonum gene titredi. Titrediğin de yerimden sıçramıştım. Cebimden çıkarıp mesajı açtım.

  Gizli Numara: Sakin ol bebeğim. İler de sen bana lazımsın... Böyle telaş yapınca çok ateşli hatun oluyorsun.

   Allah'ım deliricem. Etrafımı inceledim. İlgi çekicek biri yoktu. Elimde ki telefon gene titredi.

   Gizli Numara: Beni bulamazsın,boşuna bakma.

  Ben:Oğlum seni bulayım azına sıçacam. Büyük oynayacağım güven bana!

  Gizli Numara: Vay,vay,vay...Ben de büyük oynayacağım bebeğim ama iler de.
 
  Ben:Siktir git.

  Gizli Numara: Ayıp

  Kriz geçirecem. Telefonun kilidine basıp masaya attım. Etrafıma gene baktım ama bir şey bulamadım. Bence bunların hepsi şakadır, telefonumu alıp cebime attım. Ayağa kalktığım gibi içeri girdim. Telefonum gene titrediğin de umursamadım. Titreyip titreyip dursun. Gün boyu müşterilerle ilgilendim.

Kendimi sandalyeye atıp, ayaklarımı masaya uzattım. Başımı geriye attığım da saçlarım yere doğru uzandı. Yağmur da yanıma oturup başını masaya koydu. Telefonum titrediğin de "Sikicem ha!" diye bağırdım. Bağırdığım da Yağmur irkilip başını masaya vurduğun da "Ah! Başım!" diye mızmızlandı. Telefonumla ilgilenmedim. Telefonun çalmaya başladığın da varsın çalsın deyip bakmadım.

Mürekkebin Siyah KelepçesiWhere stories live. Discover now