3

3K 183 70
                                    

Hope

Uyandığımda hala gülümsüyordum amk bu nasıl iş? Enerjik bir şekilde yataktan zıplayarak kalktım."Lan! Ne oluyor?"diyip bana saçma bir şekilde baktı Pansy." Hiiiiç."dediğimde mutlu bir şekilde saçını yapan Freya'yı farkettim." Sana ne oluyor bakayım?"dedim Freya'nın yanına giderek." Draco ile çıkıyoruz sanırım." "NE?"diye bağırdık odadaki üç kız. Pansy,ben ve oda arkadaşımız Rose. Onunla da yakındık ama kuzeni,kardeşi ve sevgilisi Ravenclaw olduğu için genelde hep onlarla takılıyordu.

" Nasıl oldu peki?"dedi şaşkınlığı ilk üstünden atan Rose." Öpüştük."dedi."OHA!"diye bağırdık yine üçümüz." Koro gibi bağırmayı kesin artık! Ve oldu işte bir şekilde." "Ne güzel olmuş lan!"diyip güldüm ve sıkıca sarıldım ona. Diğer kızlarda tebrik ederken banyoya girdim.

Çıktığımda odada Pansy vardı." Bunlar sevgililerini görmek için uçtular,bende seni bekliyorum o yüzden çabuk ol köpek."dedi."Emir büyük yerden."dedim ve hazırlanmaya başladım. Büyük salona girdiğimizde istemsizce Tom'u buldu gözlerim. Sanki dün ihtiyaç odasında beni öyle bırakmamış gibi bütün o heyecan kaplı duyguları gizleyip gülümsedim. Yanına oturdum." Günaydın Tom."dedim." Günaydın Hope."dedi ve önüne döndü. Oha! Lan onun önünde ayrı benim önümde ayrı çilek reçeli vardı." Ağzını kapat Hope."diyen sese gülümseyerek döndüm." Teşekkürler Marvolo."dedim. Bana ufak bir tebessüm gönderip önüne döndü.

Bende onu izlerken iki lokma anca yiyebilmiştim. O kalkınca bende kalktım ve peşinden gittim." Nasılsın?"dedim herzamanki sırıtmamla."İyiyim."dedi ve koridoru döndü."Tom bir şey merak ediyorum."dedim ciddi ve meraklı bir ses tonuyla." Söyle."dedi." Bizim çocuğumuz olsa nasıl olur acaba?"dedim. Alayla olmasa asla söyleyemezdim bunu." Mükemmel olur. Çünkü işin içinde ben varım. Zeki olur, yakışıklı olur. Ve işin içinde sen olduğun içinde laftan sözden anlamaz salak bir çocuk olur."dedi." Ne? Ben salak mıyım?" "Evet."dedi bu sefer o sırıtırken." Haklısın harbiden salağım."dedim pes ederek. Gülümsemiyordu ama yüz kasları gevşekti." Hadi sınıfa gidelim,senin yüzünden dersi kaçırırsam seni tavana asarım."dedi ve yürümeye devam etti. Kıkırdayıp onunla birlikte yürürken hala laf yetiştiriyordum.

...

Tom yine kütüphanedeydi ve bende onun yanında. Ama çok konuştuğum için gitmemi istedi. Bende karşı masanına oturup muggle çizgi romanlarını karıştırıyordum. Annem bunu okuduğumu görse beni gebertir ama görmüyor.

Acaba Tom ile nasıl uğraşsam bugün? Aklıma gelen fikirle sırıttım. İyilik de böyle saçma sapan büyüler ezberlemiştim. Asamı çıkarıp büyüyü sözsüz bir şekilde yaparken Tom yerinden kalkmıştı. Gözleri dehşetle açılmıştı. Bu görüntü hayatımın son görüntüsü olabilirdi. Dans etmeye başladığında çıldırdım. Bunu gören kütüphane görevlisi Tom'a bir hafta kütüphaneye girmeme cezası verdi.

Ben ise dudaklarımı sıkmış onları izliyordum. Elimdeki çizgi romanı bırakıp çıkışa doğru ilerledim. Tom yine arkamdaydı. Bu sefer kaçmadım. Koridora gelince yanım sakince geldi. Saçını elleriyle düzeltti ve derin bir nefes aldı." Sakince sormaya çalışacağım,ki bu şuan çok zor,derdin ne?" "Sensin."dedim sırıtarak. Gözlerin devirdi." Sayende bir hafta kütüphaneye giremeyeceğim!"dedi sinirle." Üzgünüm, bilerek olmadı."dedim cübbemi düzelterek. Yalan söylediğim o kadar belliydi ki. Nefesini sesli bir şekilde verdi."Senden nefret ediyorum..."diye homurdandı ve yanımdan geçip yürümeye başladı." Bende seni seviyorum Tom!"diye bağırdım ama arkasını dönmedi.

Sanırım bu sefer biraz ileriye gitmiştim...Ama sinirlenince ayrı bir güzel zalimin oğlu.

I Want You ( Tom Marvolo Riddle ) Where stories live. Discover now