7 (Part 2)

3.6K 219 192
                                    

( Hope )

Midemdeki her şeyi boşalttıktan sonra elimi yüzümü yıkadım ve cebimdeki naneli şekerlerden bir tane ağzıma attım. Banyodan çıktığımda koridorun başında Tomu gördüm. Yavaşça oraya doğru yürüdüm.

Gözlerini benden ayırmadı,gözlerimi ondan ayırmadım. Yanından yürüyüp geçerken ne ben durdum,ne de o beni durdurdu.

Dersin olacağı sınıfa gidip kestirme umuduyla en arka sıraya geçtim. Yarım saat sürem vardı. Kollarımı sıraya dayayıp kafamı gömdüm ve gözlerimi kapattım.

( Tom )

Yanımdan geçip giderken içimin titrediğini hissettim. Benim yüzümden bu haldeydi. Sadece kıskandığım için onun kalbini kırdım. Beni seviyordu ve bende onu seviyordum. Her zaman sevdim. Sadece korkak bir aptal olduğum için hiçbir zaman kabullenemedim.

Bir şekilde onu geri istiyordum ve kendimi affettirmem gerekiyordu. Ama nasıl? Sanırım çocuklardan yardım almam gerekecekti...

( Hope )

Birinin omzumu dürtmesiyle irkilerek doğruldum. Pansy ve Freya başımda duruyordu. "Hope iyi misin?" Freya şefkatli bir sesle sordu. Gerindim ve esnedim."iyiyim,sorun yok."dedim.Pansy yanıma oturdu "Sabah kusacağın belli bir şekilde ortak salondan koşarak çıktın,üç derstir uyuyorsun,Draco Blaise ve Tom ortada yok. Ne sikim oluyor?" Kaşlarım istemsizce çatıldı."Onlar neredeler ki?" "Ay fenalık bastı! Kızım biliyor gibi miyim sence? Neyse neyse. Berbat görünüyorsun. Önce gel bir şeyler atıştır,uykun açılsın gerisine bakarız. Hadi kalk"diyip ikisi birden beni çekiştirerek kaldırdı.

Resmen şifresini unutmuşum buranın. YKS mağduru diyip hoşgörün ;/

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Nov 21, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

I Want You ( Tom Marvolo Riddle ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin