7 (Part 1)

3K 171 79
                                    

( Hope )

Gözlerimi vücudumu titreten kabusla açtım. Dişlerim birbirine çarpıyor ve ellerim tir tir titriyordu. Kabus gördüğüme emindim fakat ne olduğunu hatırlamıyordum. Yataktan kalktığımda aşırı derecede üşüdüğümü hissettim. Üstüme rastgele bir ceket alıp kimseye görünmeden bahçeye çıktım. Gölün kenarındaki bir ağaca sırtımı yaslayıp gözlerimi kapattım. Üzülmem mi gerekiyordu yoksa sinirlenmem mi? Yada fazla mı abarttım?

"Bu saatte uyuyamadığına göre bu işe düşündüğümden daha çok üzüldün."diyen sese irkilerek döndüm."Bu Tom ve senin kararın Hazel. Beni düşünmek zorunda değilsiniz."dediğimde yüzündeki şaşkınlık okunuyordu."Bu arkadaşça bir davet Hope,yanlış anlamanı istemiyorum. Ne Tom bana karşı bir şey hissediyor,ne de ben ona." Derin bir nefes aldım."Açıklama için cidden teşekkür ederim ama bundan sonra Tom benim sadece arkadaşım." "Hope kaç yıldır onu seviyorsun,bu sadece arkadaşça bir davet." "Hayır mevzu o değil. Tom bana karşı gerçekten bir şey hissetmiyor. Eline geçen fırsatta beni kırmaktan çekinmiyor. Yemekte ona bu olayı sorduğumda öyle umursamaz davrandı ki... Benden her zaman kurtulmak istiyormuş gibi davranıyor. Belki de onu özgür bırakmalıyım artık."dediğimde gözlerimin doluluğunu saklamak ister gibi dudaklarımda buruk bir gülümseme oluştu. Ağzını açıp bir şey söyleyecek gibi oldu ama geri kapattı.

"Sana saçma teselliler vermeyeceğim. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Çünkü aynısını bende yaşıyorum. Onu okulun başından beri seviyorum ama sadece arkadaşız. Bana her gün hoşlandığı kızı anlatıyor ve bu acı verici bir durum..."dediğinde ağlamak üzereydi."Belki sende onu özgür bırakmalısın?" "Belki de."

Biraz daha konuştuktan sonra yataklarımıza döndük. İyi gelmişti bu sohbet. Sabah olduğunda uykusuzluk kendini belli ediyordu. Ve hala aşırı derecede üşüyordum. Normalden daha kalın giyinip Freya ve Pansy ile kahvaltıya indim. Tabağıma bir kaç şey aldım ama canım hiç istemiyordu.Zorla ağzıma bir kaç lokma tıktım. Ama midemdeki her şey ağzıma gelince koşarak ortak salondan çıktım.

Bu bölümün ikinci partı kısa bir süre içinde gelecektir.

@neonlights8 gecenin bir yarısı bana bölüm yazdırdın ghjfjhtht bir sonraki bölüm daha çok hoşuna gidecek emin ol.





I Want You ( Tom Marvolo Riddle ) Where stories live. Discover now