Büyük Gün Geliyor

64 3 3
                                    

Sınava sadece 1 hafta kalmıştı. Geçen 2 haftada herkes yoğun bir şekilde ders çalışmıştı ve herkesin tek gündemi büyük sınavdı, bir kişi hariç: Gözde. Gözde o günlerde eşyalarını toplamakla meşguldü. Babasını ikna edememişti ve resmen Amerika'ya gidiyordu. Her gününü ağlayarak geçiriyordu. Kerem'in fotoğraflarıyla uyuyordu her gece. Okula gitmeyi de bırakmıştı. Kimseyle görüşmüyordu, Banu'yla bile! Gözde kararını vermişti. Madem o Kerem'e kavuşamayacaktı, Ada'nın da Kerem'le mutlu olmasına izin vermeyecekti. Kerem'le öpüştüğünü Ada'ya söyleyecekti. Kararlıydı. Onları mutlu bir şekilde arkasında bırakıp gidemezdi.
Okuldaki herkes çok stresliydi. Herkes birbirine bir şeyler anlatıyor, çözülemeyen sorular tartışılıyordu. Öğretmenler herkesin sorusuna cevap vermeye çalışırken sakin olmaları gerektiğini sık sık hatırlatıyordu. 1 hafta kala son taktikler veriliyor ve artık büyük gün bekleniyordu.
Sınıfta kendine en güvenli Yeşim'di. Çok çalışmıştı ve son sınav sonuçları gerçekten iyiydi. Kerem, Mert, Banu ve Ali genelde birbirine yakın, orta halli sonuçlar alıyordu. Ada'nın durumu ise pek parlak değildi. Derslerini toparlayamamıştı ve morali çok bozuktu. Ne kadar çalışsa da açığı kapatamamıştı ve çok endişeliydi. Kerem ona destek olmaya çalışsa da o da artık inancını kaybetmişti. Mert ve Ali aralarında geçen tartışmadan sonra hiç konuşmamıştı. Banu ve Furkan ise romantik ilişkilerine devam ediyordu. Herkes artık aynı günü bekliyordu. Tüm dilekler aynı şey içindi. Bakalım bu sınav herkesin hayatını nasıl etkileyecekti.

Sonun BaşlangıcıWhere stories live. Discover now