Yolun Sonuna Doğru

42 3 5
                                    

   Kerem o an her şeyi anlamıştı. Ebru Hoca'nın bu dengesiz tavırlarının nedeni artık çok açıktı. Şimdi ne yapacağına çok iyi karar vermeliydi. Tüm gece düşündü. Sabah olduğunda kendinden emin görünüyordu, kararlıydı.
   Furkan Eskişehir'e doğru yola koyuldu. Kafasında tasarladığı konuşmayı yapacaktı Banu'ya. Ona, içinde bulunduğu durumu içtenlikle söyleyecekti. Onu kırmak istemiyordu ama bu kararı vermesi artık şarttı.
   Ali ve Mert hiç olmadıkları kadar mutluydu. Rol yapmadan, özgürce aşklarını yaşıyorlardı. Huzur ve mutluluk saçıyorlardı etraflarına. Gözlerindeki ışıltı aşkın büyüsünü bir kez daha ispatlıyordu.
   Yeşim her ne kadar Furkan'ı düşünmemeye çalışsa da o gecenin etkisinden kurtulamıyordu. Aklına Banu'yu getirip kendini frenlemeye çalışsa da bu düşünce zincirlerini kıramıyordu bir türlü. Başka hiçbir şeye odaklanamaz hale gelmişti.
   Ada ve Batuhan yeni kurdukları küçük ailelerinde çok mutluydu. Bu yeni düzene alışmak onları ilk başta zorlasa da şimdi bugünlerin tadını çıkarıyorlardı. Ada'nın karnı iyiden iyiye belirginleşmişti. Batuhan sıkı bir şekilde ders çalışıyordu. İyi bir okul kazanıp, bir an önce güzel bir meslek sahibi olmak istiyordu.
   Gözde Amerika'daki hayatından memnun görünüyordu. Okuluna ve yeni hayatına alışmış gibiydi. Johnny ile ilişkileri de son derece iyi ilerliyordu. Gözde ona bir şans verdiği için çok mutluydu. Onu gerçekten seven biriyle beraber olmak onun ruhuna çok iyi gelmişti ve zamanla o da Johnny'i sevmeye başlamıştı.
   Son 1 yılda değişen hayatları, onlara bir çok şey öğretmişti. Artık onlar hikayemizin başındaki saf, masum ve tecrübesiz gençler değillerdi. Hayat onlara bu süre boyunca birçok acı ve mutluluk tattırdı. Bundan sonra onlar için hayat başka şekilde devam edecek. Bizler de onların hayatına misafir olduğumuz bu zamanların sonuna geldik. Bakalım hikayemizin son bölümünde bizleri neler bekliyor.

Sonun BaşlangıcıDonde viven las historias. Descúbrelo ahora