🐚chapter 4- Το κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά

155 17 41
                                    

Η ώρα πέρασε ευχάριστα για την Lisa και τις υπόλυπες,καθώς τον μάθημα μουσικής με την Κ.Bo-Ah ήταν οτι καλύτερο για να ξεκινήσει κάποιος την ημέρα του.Η φωνή της κυριολεκτικά ήταν τόσο μελωδική και γλυκιά όταν τραγουδούσε, που νομίζεις οτι θα σε υπνότιζε.

Το κουδούνι χτύπησε και όλοι σηκώθηκαν απο τις θέσεις τους για να βγούνε έξω.Η Lisa κοιτάζει τους μαθητές που έβγαιναν εξω.

Φαινόταν καλοί (όχι όλοι τους φυσικά),καθώς δεν ήταν συνηθισμένοι μια ξένη να έρχεται σε ενα τέτοιου ειδους σχολείο.Σίγουρα άκουγε μερικά γέλια και βλέμματα να την κοιτάζουν περίεργα,μα δεν την ένοιαζε ιδιαίτερα.Ας ήλπιζε να κυλίσει ομαλά η χρονιά.

🌊

«Αχου που είναι το βιβλιο των μαθηματικών μου;» η Jisoo γκρινιάζει καθώς σκαλίζει το ντουλαπάκι της.Κυριολεκτικά το είχε κανει ανω-κατω προσπαθώντας να το βρεί,και σίγουρα θα έτρωγε όλο το δειαλλημα.

Η Jennie ρολλάρει τα μάτια της.Η κολλητή της ωρες-ώρες ξεχνούσε πράγματα πολύ εύκολα,κάτι που το είχε συνηθίσει καθώς την ήξερε απο τοτε που ήταν παιδιά.Αλλά ηταν σίγουρη πως θα ξεχνούσε ακόμη και τον εαυτό της σε κάποια στιγμή.

»Σιγά ρε θα σου δανείσω εγώ,αϊντε που χαραμίζεις το δειάλλημα για μία μαλακία»

Η Jennie ήταν πάντοτε το αγοροκόριτσο της παρέας,που έβλεπε το διάβασμα σαν την σιδηρά παρθένο. Ήταν γνωστή για τις κοπάνες που έκανε τις τελευταίες ώρες,τότε που τα 'ζόρικα' μαθήματα ήταν στο πρόγραμμα.Ήταν η αλήτησα με την χρυσή καρδιά,και για αυτό κόλλησε με την Jisoo απο τότε που ήταν πιτσιρίκια.

Η Rosie φαινόταν σαν υπνοτισμένη,καθώς ακόμα η σκέψη της τριγύριζε στο μελωδικό τραγούδι που άκουσε το βράδυ.Εξαιτίας του την άφησε ξάγρυπνη.Φαινόταν σαν να το είχε ακούσει πρίν πολύ καιρό.

«Ε ψιττ μικρή!!»

Αυτή ήταν η 4 φορά που η Jennie της σφύριζε γιατί φαινόταν χαμένη στον κόσμο της.
«Το κουδούνι χτύπησε» της λέει παίρνοντας τα πράγματά της και πηγαίνοντας μέσα στην τάξη.
Είχε δίκιο,όλα τα υπόλοιπα παιδιά κατευθύνονταν προς τις τάξεις τους,ενω η ίδια απλά καθόταν σαν τον χάχα(ft η μανα μου η βλάχα) ροστά στον ντουλαπάκι της.Ξ εφύσιξε και κατευθύνθηκε προς τα εκεί με γοργά βήματα,μπας και προλάβει να μπεί στην τάξη και δεν πάρει απουσία απο την στρίγγλα καθηγήτρια που είχαν τώρα.

~Time Skip~

Η ώρα του μεσημεριανού έφτασε,και η κοιλιά της Lisa χτυπούσε σαν ταμπούρλο από την πείνα.Το σχολείο τελείωνε στις 4:00 (ναι έτσι είναι στις Ασιατικές Χώρες)και τώρα ήταν 2:15,οποτε είχε ακόμη 2 ώρες.

ѕιяєи мє∂ℓєу🐚 ~blackpink~Where stories live. Discover now