🐚chapter 9- Our Teacher has a tail

66 10 8
                                    

(Ariel gif because why not🤷)

Οκ λοιπόν έγινε η γκαντεμιά

Από την μία βράχηκε η Rose με νερό από το αναθεματισμένο πάγο και από την άλλη βρέθηκε να είναι ένα ψάρι έξω από το νερό σε μια αίθουσα 30 ατόμων και το χειρότερο.

Κάποιος τους είδε

Πόσο καλύτερα θα γινόταν η ημέρα τους;

Κοιτάχτοικαν μεταξύ τους με την Lisa να προσπαθεί με νοήματα να πει ότι όλα ήταν καλά.Που σίγουρα δεν ήταν καθώς μια ουρά απλονώταν κοντά στα παπούτσια της.Δηλαδή δεν υπήρχε τρόπος για να ξεγελάσουν την καθηγήτρια τους.

Περίμεναν με κρύο ιδρώτα να τρέχει από το μετωπο τους πως θα αντιδράσει.Το πιο λογικό ήταν να περπατήσει έξω από την αίθουσα με αργά πηδηματάκια και να καλέσει την αστυνομία.

Αλλά όχι

Η Bo-Ah κλείνει γρήγορα την πόρτα πίσω της και κατευθύνθηκε προς το μέρος των κοριτσιών στο πίσω μέρος της τάξης προς έκπληξη των κοριτσιών.Δεν περίμεναν να έρθει εκεί και να συμπεριφερθεί σαν να μην συνέβη τίποτα.

«Κάντε στην άκρη» λέει με κοφτό τόνο.«Οι πετσέτες δεν θα σας βοηθήσουν πολύ»

Σαν την ερυθρά θάλασσα τα κορίτσια κάνουν πέρα χωρίς να γνωρίζουν τι έκανε εδώ η δασκάλα τους και πια ήταν τα κίνητρα της.

Προσέχοντας την φούστα που φορούσε η Bo-Ah κάθεται κάτω και κοιτάζει την Rose που τώρα αισθάνθηκε μισο-τρομαγμένη.Τι ήθελε και τι θα έκανε πάνω της.

Αλλά όσο την κοιτούσε,αυτό το αίσθημα άρχισε να υποχωρεί και στην θέση του να έρχεται ένα άλλο.Αυτο της χαλάρωσης και της εμπιστοσύνης. Κατι μέσα της έλεγε να εμπιστευτεί την καθηγήτρια της.

Τα κορίτσια κοιτούσαν έβροντες καθώς η Bo-Ah άνοιξε την παλάμη της πάνω από την ουρά της Rose,και σιγά-σιγά άρχισε να ζεσταίνεται.Τιναχτηκε καθώς αυτή η αίσθηση έμοιαζε σαν να ηλεκτρίζεται το δέρμα της με σύρμα.Η λάμψη στο χέρι της μεγαλύτερης γυναίκας άρχισε να γίνεται πιο εμφανής από πριν.

«Άουστ» κάνει η κοπέλα και η γυναίκα την κοιτάζει με ένα βλέμμα σαν να καταλαβαίνει.

«Έχει...δυνάμεις;» ρωτάει η Liza έκπληκτη αλλά η Jennie της κάνει νόημα να σωπάσει.

Μετά από λίγο βλέπει την ουρά της να χάνεται και τα πόδια της γύρισαν.Τα κορίτσια την βοηθάνε να σικωθεί καθώς ο αστράγαλος της ακόμα πονούσε από πριν.

ѕιяєи мє∂ℓєу🐚 ~blackpink~Where stories live. Discover now