🐚chapter 8-Oh Sh*t...

68 12 6
                                    


Μικρό κεφάλαιο :(

Είχε κύμματα

Σίγουρα δεν ήταν και ο καλύτερος καιρός για να πας να κολυμπήσεις σε μια θάλασσα με φουρτούνα.Τον εξέπληττε ακόμα και που ήταν έτσι ο καιρός.

Καταράστηκε την τύχη του και χτύπησε την ουρά του πριν συνεχίσει.Μπορουσε να πάει πολύ πιο γρήγορα μα δεν το ρίσκαρε σε καμία περίπτωση καθώς την τελευταία φορά είχε χτυπήσει το κεφάλι του σε βράχο.

Άντε λίγο ακόμα είπε στον εαυτό του καθώς κολυμπούσε κόντρα στο ρεύμα και στα κύμματα που έσερναν περισσότερο πάνω του.

Σκέφτηκε τα κορίτσια που είδε πριν.Χωρίς καμία αμφιβολία ήταν αυτές που ήταν στο νησί Jaonli πριν από κάποιες μέρες.Είχαν μεταμορφωθεί προς έκπληξη τους,άσχετα εάν η φυλή του είχε εγκαταλείψει το νησί καιρό πριν.

«Ουφ.Κουραστικα!»

Και συνέχισε την διαδρομή του


🌊


«Πεθαίνωωω»

Μέρες πέρασαν από τότε που τα κορίτσια πήγαν στο νησί Jaonli και τα πράγματα στις ζωές τους έγιναν πάνω-κάτω.Βασικά καμία από αυτές δεν περίμενε να βγάλουν ουρές και να γίνουν από την μια μέρα στην άλλη η Άριελ.


«Έλα κάνε υπομονή το ξέρω»

Παρόλο που από την μια ήταν χαρούμενες για αυτό, ταυτόχρονα υπήρχαν και αμφιβολίες.Κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με νερό (πολύ) μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έβγαζαν ουρές.

Ώστε για να κρύψουν το μυστικό τους θα έπρεπε να ακολουθούν κάποιους κανόνες ασφαλείας που τους έθεσε η Jisoo.

1)Καμία να μην κυκλοφορεί μόνη της.Ώστε εάν βραχεί η μία να υπάρχει μια άλλη να την βοηθήσει να στεγνώσει.Εάν είναι μόνη της,τότε χρησιμοποιείται ένα συνθηματικό σφύριγμα.

2)Καλό είναι να κουβαλάτε καμία πετσέτα.Μικρή

3)ΜΑΚΡΙΑ από νερό! Αποφύγετε το όπως ο διάολος το λιβάνι!

4)Τα πλαστικά μπουκάλια αντικαταστούνται από παγουρίνα.

Το σφύριγμα ήταν ιδέα της Liza,που ήθελε ένα σήμα κατατεθέν για την παρέα σε περίπτωση που η μία βρεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ѕιяєи мє∂ℓєу🐚 ~blackpink~Where stories live. Discover now