Capitolul 4

1K 119 41
                                    

H A N E U L

— Prăjiturico!

Blonda era foarte fericită la vederea mea și m-a strâns în brațe atât de tare încât am simțit cum îmi ies ochii și atârnă pe spatele ei.

După ce s-a săturat de atâta afecțiune, m-a eliberat și mi-a privit fața cu același zâmbet. Nu știu de ce, dar acum când o priveam pe Jessi din nou părea că se comportă ca o mama cu mine.

— Ți-au făcut ceva băieții mei?

A întrebat făcând referire la Dean și Gaeko ce ne priveau dintr-un colț al camerei. Mi-am aruncat privirea spre ei, în special spre Dean, și am stat câteva secunde cu ochii spre ei. Brunetul a dat din cap în semn de aprobare, însă eu m-am încăpățânat.

— Nu, a fost în regulă.

Am spus către blondă nedorind să îi povestesc ce s-a întâmplat în lipsa ei și cum am făcut curat în ultimele zile. Nu cred că trebuie să mă plâng.

Cel puțin nu acum.

— Ah, i-am crescut atât de bine!

— Cu siguranță. am spus zâmbind.

— Gata cu relaxarea, băieți! a spus blonda în timp ce bătea din palme. În seara asta avem niște clienți foarte importanți și nu trebuie să stăm degeaba!

— Deja? am întrebat încercând să aflu mai multe detalii.

— Interesată? întreabă Jessi ridicându-și o sprânceană.

– N-Nu chiar. am spus bătând în retragere.

— Prăjiturico, totuși o să auzi despre asta mai devreme sau mai târziu și oricum o să participi și tu. Nu văd de ce să nu-ți spun.

— Cum adică o să particip?! am întrebat surprinsă. Dar Jin a zis-...

— Jin spune multe. îmi răspunde Jessi în timp ce își dă ochii peste cap. Stai liniștită, nu o să fie nevoie de servicii sexuale. Poți să te implici și tu astăzi.

— Pot?

— Desigur! Doar nu o să stai închisă în cameră, nu? întreabă aceasta râzând. Deja am stabilit cu Jin de la început că o să te implici doar în eveniment și nu în alte părți. Trebuie doar să stai cu ei, să râzi și să te distrezi. Simplu!

— Dacă spui.

Am spus cu jumătate de gură și am privit din nou spre Dean și Geako ce ne urmăreau discuția din acel colț. Geako avea degetele mari în sus și un zâmbet pe față în timp ce Dean a dat o singură dacă din cap aprobator ca și cum am permisiunea să particip.

Gestul lui m-a iritat teribil.

— Ai două ore la dispoziție, iar după aceea trebuie să cobori și să mergi la sala de mese. Grădină Raiului se închide în seara asta, doar parțial.

— Cum adică parțial?

— Doar clienții cei mai vechi o să aibă voie să solicite anumite fete în seara asta. Din păcate nu vor lucra toate, doar cele mai căutate nu o să participe în seara asta.

— Serios? Asta e cam nedrept.

Am spus cu jumătate de gură nefiind prea sigură dacă ăsta a fost un moment destul de bun să îmi exprim opinia, însă râsul blondei mi-a dat de înțeles că nu a luat ceea ce am spus în nume de rău. Mă simt mult mai ușurată acum.

— Banii sunt bani, prăjiturico! Asta se întâmplă când ești cea mai bună!

— Înțeleg.

Made in South Korea ; Prințesa razboinicăWo Geschichten leben. Entdecke jetzt