Capitolul 9

1K 95 61
                                    

H A N E U L

Îl mai văzusem pe Suga nervos, au fost nenumărate dațile în care abia s-a stăpânit sa nu facă prăpăd în jurul lui.

Bineînțeles, nu reușea de fiecare dată să-și țină temperamentul sub control.

Am preferat sa ma comport precum o statuie și sa privesc fix un punct, departe de Suga. Știam deja ca o sa spună ceva, însă nu și când. Pana în momentul în care verzuiul o să-și dezlege gura, eu o țineam închisă pe a mea.

— Ce ți-a zis Mino?

— Hm?

L-am privit pe Suga, iar ochii lui nu mai păreau atât de fioroși ca pana acum. Era clar ca el și Mino nu au avut vreodată relații bune, însă pe fața lui Suga încă persista scârba.

Ma simțeam de parca avea un microfon asupra mea, iar eu eram singura care nu știa de el. Nu înțelesesem la început de unde știe ca Mino a discutat cu mine. Mi-am pus o mie de întrebări pana sa ii răspund și să-mi dau seama ca nu era asa greu sa îți dai seama ca discutasem.

— Nimic important. am încercat să-l privesc în ochi, însă niciodată nu am putut sa o fac cum trebuie și nici acum nu am reușit.

— Nu cred ca înțelegi întrebarea.

Suga avea acel zâmbet, unul foarte specific lui, care îmi arata la ce cote se afla furia sa. Voia sa știe in detaliu ce s-a întâmplat aici, iar eu am refuzat să-l informez.

S-a apropiat cu pași mici și a rămas drept și impunător în fata mea. Mâinile sale erau pus la spate, asemenea unui soldat în armată. Și-a coborât pus bărbia cât să-mi vadă chiul apoi a tras aer în piept.

— De ce Mino, capul Panterelor de Fum, a venit la tine? verzului a arătat spre hainele mele înainte sa se încrunte. Dacă Mino voia sex nu avea haine pe tine, fie ca voiai sau nu!

Am închis ochii atunci când a ridicat tonul la mine și mi-am încleștat dinții. Știam ca nu o sa ma lovească, însă undeva în mintea mea avea și o mica îndoială. Nu avea mintea prea limpede, iar mana sa dreapta, care încă era îndreptată spre hainele mele, tremura.

In acest scurt timp în care nu l-am văzut am și uitat ca el se enervează din secunda în secunda.

— Asa ca te voi întreba din nou. a clipit des și și-a dus mana înapoi la spate. Ce ți-a zis Mino?

Fie ca ii spuneam, fie ca nu aveam sa sfârșesc cu același Suga care arunca cuvinte otrăvitoare în stânga și în drepta. Totuși nu eram chiar atât de sigura dacă sa ii spun sau sa păstrez acest lucru secret.

Ma gândeam ca pe viitor voi avea nevoie de acesta alianță cu Mino, însă nimic nu era sigur. Viitorul se schimba de la o secunda la alta, mâine este posibil sa nu mai fie niciunul dintre noi trei în viața.

Ma miram ca Suga nu tipa sa ii spun mai repede sau sa ma preseze în altfel. Deja eram intimidata de postura și de atitudinea sa. Nu putea sa ma facă să-mi pierd stăpânirea de sine mai mult.

— Sa plec cu el de aici.

Am spus totul dintr-o suflare și am văzut ochii verzuiului cum se măresc pentru o secunda. Clar nu se aștepta la asa ceva. Nu pot să-l condamn în vreun fel, nici eu nu ma așteptam la asemena lucru.

Made in South Korea ; Prințesa razboinicăWhere stories live. Discover now