5✔

755 40 6
                                    

,,Hrajeme Lacross a né košíkovanou dámy. Pohněte s tím tlustým zadkem!" Zavrčel Coach a já jsem protočil očima. Dal jsem se do pohybu a hrál normálním tempem. 

16:02

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

16:02

,,Jak už jste čekali, bude nás čekat velký zápas v Lacrossu. Proto jsme se dnes připravovali a daly do toho sílu. Jenže my, půjdeme a do velkého zápasu vložíme všechno! "Obešel nás Coach. ,,Nezajímá mě kdo si co navymýšlí ale oni tu trénují stejně jako my. Je to jen v nás,"   A já se otočil na vedlejší tým. Uviděl jsem tam Bretta a zavrčel. 

Naštvaně jsem se sebral a odešel. V šatnách jsem se začal převlékat do normálního oblečení. ,,Liame měl by ses klidnit," Řekl Scott a sundal si triko.  ,,Nemůžu se klidnit když mě dokáže nasrat jedním pohledem,"  Zavrčel jsem a všiml si že začali přicházet všichni. Začali se svlékat a já jen sebral batoh a odešel.

Lydia Martinez vytvořil/a  skupinu s Alisson Argent,Kira Shadownash, Stiles Stilinski, Malia Tante, Liam Dunbar, Scott Mccall

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lydia Martinez vytvořil/a  skupinu s Alisson Argent,Kira Shadownash, Stiles Stilinski, Malia Tante, Liam Dunbar, Scott Mccall.

Lydia: Stiles Je zadaný! :P :DD <3

Alisson: Cože? :DD s kýým?

Kira: xDD... 

Derek:  .-.

Stiles: Ne Lydie!  zabiju tě! 

Malia: S kým? 

Kira:  :ooo

Lydie: :PPPP 

Stiles: Lydie! ty mrcho! 

Malia: :)

Kira: UŽ?

Lydia

Kira: OMG :DDD NENÉ! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kira: OMG :DDD NENÉ! 

Stiles:  Jdu se zabít..

Malia: Zajímalo by mě proč si to Derek zobrazuje a nic

Alisson: MGG <3! 

Lydie: :P

Derek: :) 

Kira: Ti by nám to určitě tajily! 

Náhle jsem do někoho narazil a spadl na zem. Podíval jsem se na horu a spatřil toho člověka.

,,Promiň," Zvedl mě. ,,Dobrý. Měl jsem dávat pozor..." Otočil jsem se že půjdu.  ,,Mobil," Usmál se. ,,Díky," Vzal jsem si ho a odešel pryč. Divný. Vůbec jsem ho neslyšel. 

Vyšel jsem ze školy a šel ke kolu. Odemkl jsem ho a dal si věci do batohu. Nasedl jsem a začal šlapat.

Už jsem se blížil k domovu a byl celkem rád. Bolí mě nohy a to docela dost. Vyjel jsem ke garáži a tam opřel kolo. Vytáhl jsem si z batohu klíče a šel ke dveřím. Odemkl jsem si a zavřel za sebou dveře. Došel jsem do kuchyně a podíval se na stůl. Ležel tam papírek tak jsem ho zvedl. Začal jsem číst.

Dnes přijedu později večer. Udělala jsem ti oběd a bohužel večer si musíš dojet pro večeři sám. Pochybuji že by sis něco uvařil. Nechala jsem ti peníze ve tvém pokoji. S láskou, máma 

Papírek jsem zmuchlal a cestou jsem ho hodil do koše. Mh, špagety. Podíval jsem se na jídlo ale vzal batoh. Vyndal jsem si pár sešitů a učebnic. Nechal jsem tu i mobil a běžel s batohem do pokoje. Bral jsem schody po dvou. Hodil sem batoh někam do pokoje a svlékl si mikinu. Vzal jsem si triko a tepláky na doma. Když jsem si vzpomněl Mason mi měl zavolat a říct jak to bude  s těma videohrama. Koukám že asi zapomněl. Vzal jsem si laptop a zase šel do kuchyně. Položil jsem věci na stůl a šel k jídlu. Pořád bylo teplé takže si myslím že máma jela na odpolední. Nandal jsem si a nalil pití. Položil jsem si to na stůl a přisedl si. Začal jsem jíst. 

Uklidil jsem si po sobě a pustil se do úkolu. Nemůžu po Masonovi chtít aby mi pořád dělal úkoly. Poslouchal jsem u toho různé písničky a dokonce si myslím že mi to s nimi jde lépe než bez nich. Tedy... Úkoly mám stále strašné, ale není to nejhorší.  

Když hodina utekla jako voda, podíval jsem se na hodiny. Už je šest a Mason nic a nikde. Náhle jsem uslyšel bouchání na dveře a šel otevřít. V nich stál uřícený Mason. ,,Liame ty debile," Zavrčel a pokračoval. ,,Můžeš mi říct ,proč jsi na telefonu nedostupný?! Vždyť jsem ti něco říkal ne?!"  Vyjekl na mě. ,,Však ho mám zaplý... " Podíval jsem se nedůvěřivě. ,,Asi těžko ty jeden mamlas! A teď mi dej napít nebo chcípnu. Vláčit se až sem byla námaha,"  Zavrčel a já mu došel pro pití. Dal jsem mu ho a šel si pro telefon do kuchyně. Mason už seděl na gauči a já se koukal na telefon. Když jsem ho odemkl, psalo mi to prázdnou kartu a že v ní nic není. Nemohl jsem tomu věřit. Asi mi ve škole někde upadla. Zavrčel jsem a došel za Masonem. ,,Tak ty už jsi tak natěšený že jsi to už zapnul jo?" Podíval jsem se když šteloval na televizi zvuk. ,,Také nemám moc času a s takovým hovadem jsem si dlouho nezahrál! Je na čase tě porazit," Popadl ovladač. ,,Liame Dunbare," Řekl "tajemně"  a udělal nějaké divné gesto rukou. Uchechtl jsem se. To si jen myslí. 


,,Zase prohrávám!"  Zavrčel Mason a já se uchechtl. ,,Jsem prostě dobrý," Zazubil jsem se.

Už je sedm a já začínal mít hlad. ,,Masone? Nezajedeme do města na jídlo? Mám hlad..." A udělal jsem psí očíčka. ,,No dobře... Ale čím pojedu jako já?" Nadzvedl obočí. ,,Vezmeš si moje kolo,"  Zvedl jsem se. ,,Na čem pojedeš jako ty?"  Podíval jsem se na něj. ,,Longboard," Mrkl jsem na něj a šel do kuchyně pro peníze. Mason při tom šel za mnou. ,,No tak to počkat počkat. Určitě se na tom rozmlátíš a co já pak s tebou?"   Zasmál jsem se. ,, Vezmi si helmu, dámo,"  Řekl jsem a on jen nevěřícně koukal. Šel jsem pro ni a hodil to po něm. Zafuněl a nandal si ji. Vyběhl jsem schody do pokoje. Vzal jsem si mikinu a nechal si své volné dlouhé šedé tepláky. Vytáhl jsem zpod postele long a seběhl dolů. Otevřel jsem dveře a vzal si klíče. Nechal jsem Masona projít a zavřel. ,,Dojdi si pro mé kolo, za rohem,"  A zamkl jsem. Hodil jsem klíče do kapsy a položil longboard na silnici.


Další část je tu! Chtěla bych vám jen popřát pěkné svátky! 

Secret LoveWhere stories live. Discover now