27✔

344 24 5
                                    

Podíval jsem se na něj. ,,Neříkal Jsi, že si ho mám srovnat?! Jen tak náhodou, co?"  Štěkali po sobě. Usmál se a podíval se na mě. Ušklíbl se a moc se mi to nelíbilo. ,,Vždyť ano,"  Přišel blíže. Začal Scotta obcházet. ,,Pojď sem,"  Řekl a já nevěděl. ,,Zvedni se a pojď ke mně,"  Zavrčel a já se zvedl. Pomalu jsem šel k němu a Scott mě strčil na zem. Zavrčel a oči mu zase zasvítili červeně. ,,Budeš poslouchat mě!"   Skrčil jsem se a jen nevěděl co dělat. Co mám dělat když Scott je moje alfa ale Theo prostě já nevím. Neumím si to vysvětlit.  ,,Pojď Liame. Pojď za mnou,"  Lákal mě. Hlavu jsem dal dozadu a Scott mě chytl za kapucu. ,,Tady budeš,"  A já nevěděl co dělat. ,,Pojď za mnou Liame!"  Zakřičel a já se začal kroutit od Scotta. ,,Budeš tady!" Zařval Scott a chytil mě pevněji. ,,Liame pojď ke mně!" Zakřičel hlasitěji a dodal podtón. Zavrčel jsem a začal se od Scotta vší silou rvát. Když mě kousl, sekl jsem ho přes nohu a zařval. Spadl jsem k Theovi a jen koukal do země. Nemůžu tohle dělat... Scott je má Alfa. ,,Podívej se na mě,"  Řekl a já se na Thea podíval.

Liamovo oči zasvítili žlutou barvou a jeho pohledu se nic nevyrovná. Bezmoc, kdy musí poslouchat.

Pohladil mě po hlavě a jen zavrčel. ,,Jdi si sednout do auta,"  Poslal mě do auta a já šel. Nemá cenu mu odporovat...

Theo

Podíval jsem se na Scotta a podal mu ruku. Zvedl se a podíval se na mě. ,,Nejde to. Něco ho táhne k tobě," Stiskl pěsti. Pohled jsem na chvíli zabodl do země. ,,Tohle umíš s každým?"  ,,Ne.. jen s ním," Vydechl jsem a podíval se na něj. Podívali jsme si do očí a jde vidět, že oba nerozumíme. ,,Uvidíme se zítra. Zatím," Řekl jsem a odešel. Nezajímá mě jak se dostane domů. Došel jsem do auta a on se na mě podíval. Podíval jsem se taky na něj a projel ho pohledem. Nemůžu ho nechat hlady. ,,Chceš něco koupit ve městě?"  Nic neřekl. Nastartoval jsem a vyjel do města. Koupím mu pizzu. Nejspíš je zaskočený.

Otevřel jsem dveře a podal mu pizzu. ,,To je pro tebe,"  Zavřel jsem dveře a vyjel.

Pizzu dal do poloviny, ani ne a já jí dojel. Nevěřím tomu, že tak málo jí. Nechci aby ležel na gauči a proto trval na tom, že bude ležet u sebe v pokoji. Počkal jsem u něj, Než se vysprchoval.
,,Buď tu prosím," Řekl a já jsem se jen usmál. ,,Jsem dole. Slyším všechno,"  Odešel jsem. Při zavírání jsem uslyšel tiché ,,Dobrou noc,". Sám jsem si lehl na gauč a ještě chvíli vyl vzhůru.

Zvedl jsem se a poslouchal jsem. Poprvé jsem uslyšel nějaké kňučení. Došel jsem k němu a podíval se na něj. Je proměněný.  Sáhl jsem na něj a on se zvedl. Zařval a já ho rychle rukama přišpendlil k posteli. ,,Liame, jsem to já!"  Držel jsem ho, když jeho oči byly zalité žlutým sluncem a jeho zuby mě nejspíše chtěli zabít. Uklidnil se a spadl hlavou do polštářů. Proměnil se zpět a podíval se na mě. ,,Promiň.. " Nenechal jsem ho to doříct a jen si k němu sedl. ,,V pořádku," Povzdychl jsem si.  ,,Lehneš si vedle mě?"  Co se dá dělat.

Probudil jsem se na vrnící mobil. Nechápu jak ho to nemohlo vzbudit. Oblékl jsem se a nechal, aby se prospal. Když už byl čas, probudil jsem ho. Taky se oblékl a oba dva šli do auta. Nastartoval jsem a podíval se na něj. Koukal do mobilu a celou dobu se mračil. Uvidíme, co tam tak může mít.

Liam

Vzal jsem si svou tašku a jen s pozdravem odešel. Došel jsem ke skříňkám a čekal na Masona.

,,Masone co tím jako myslíš?"  Vyštěkl jsem. ,,Nechtěl jsem to takhle ale ona na mě dorážela," Povzdychl si. ,,Budu ti věřit Masone, protože ty moc dobře víš, že ji nesnáším," Zavrčel jsem a on kývl.

,,Kde jsi celou dobu byl?"  Chytila mě a usmála se. ,,Ve škole?"  Nechápal jsem. ,,Měl jsi čekat před školou,"  Povzdechl jsem si.

Po škole byl Lacross a já neodolal se podívat. Sedl jsem si na lavičku a podíval se, že Theo přišel taky. Jen nechápu proč si sedl o několik metrů dál. ,,Ahoj,"  Sedla si ke mně Hayden.

Podíval jsem se na její ruku a povzdychl si. Chytl jsem ji a sundal ji z mého klína. ,,Hayden?"  Podívala se na mě.  ,,Jsem gay,"   Řekl jsem a ona se nechápavě podívala. No co jsem měl říct? Že mám HIV?  

Theo

Otočil jsem se na něj a nechápal. Nervózně jsem začal přešlapovat a koukat na Hayden. Začala ho líbat a já zavrčel. Chytil ji za rameno a dělal to samé. Zvedl jsem se a neskutečně naštvaný odešel někam pryč.

Scott

Dohrál jsem a udýchaně pospíchal. ,,Hej Scotte... Děje se něco?" Zastavil mě. ,,On se zlobí Liame. Moc se zlobí,"  Zavrčel jsem a strčil si věci do batohu. ,,Co tím myslíš? Kdo?"  Neodpověděl jsem a nasadil si batoh na záda. ,,Tak kdo sakra?!"   Zakřičel a já se na chvíli zastavil. Podíval jsem se mu do očí, zavřel jsem je a běžel pryč. Může mě i klidně zabít. Nevím co se stalo a už vůbec ne, proč je tak naštvaný.

,,Theo?!"  Zakřičel jsem. Nikdo nic. Je večer a já ho celou dobu hledám. Nedovolal jsem se a ani nic takového. ,,Theo!"  Zakřičel jsem znova a ozvalo se zavrčení. Otočil jsem se a koukal okolo. ,,Vypadni,"  Podíval jsem se tím směrem. ,,Theo... Vyřešíme to," Chvílí byl ticho. Slyšel jsem hlasitý oddechování. Nejspíše je proměněný. ,,Ne, nic řešit nebudeme,"  Zavrčel. ,,Hele... Je večer. Hledal jsem tě hrozně dlouho. Věř mi a pojď mně,"  Nic. ,,Promluvíme si o tom,"   ,,Ne!"  Zařval a já nevěděl co dělat. Zaslechl jsem šustění, ale nic. ,,Theo?"  Zaposlouchal jsem se. Nikde nikdo. Jasně... Co jsem si mohl myslet. Nechal jsem všeho a šel domů. 

Secret LoveWhere stories live. Discover now