43✔

246 13 0
                                    

Nevěděl jsem, co mám dělat. Jsem vůl. Nemiluji ho. Určitě ne. Podíval jsem se na něj, jak se usmívá od ucha k uchu a nese si své pití s jídlem, které si vybral. Nevím co mám dělat. Co když si to prostě mozek nalhává a poté ho odhodím jako každý? Odhodit ho jako malý odpadek... Po měsíci mě to přestane bavit. Co když? Vůbec... Jak si mohu být jistý, že ho miluji? Můžu ho brát klidně jako bratra, ale já si to vykládám blbě. ,,Theo?"  Ozval se a já se na něj podíval, jak zaujatě kouká na mě. ,,Chceš ještě něco?"    Nechápavě se podíval, ale nic k tomu pohledu neřekl. ,,Ne... Nepotřebuji už nic,"  Zmlkl a otočil se. Nevím, zda jet ráno sem. Vůbec se mi nechce. Nechci se teď někde ukazovat, ještě k tomu s ním. Někdo by nás tak mohl najít lépe. Došel jsem s ním zaplatit a jen jsme oba nastoupili do auta. Pocítil jsem zimu a proto zatopil v autě. 


Zamkl jsem všude a jen se snažil aby to bylo v pokoji bezpečné. Liam si s jídlem zalezl do kouta postele a já si jen sedl k počítačovému stolu na židli. Zase přemýšlím. Reálně, jsou to doslova sračky...


Derek: Někoho jsem našel, kdo by mi pomohl dostat Liama do péče.

Zvedl jsem své nohy a položil je pohodlně na stůl. ,,Asi nemáš mobil... co?" Zeptal jsem se ho a on jen nechápavě kýval hlavou, že ne. ,,Já jen... Že by jsi aspoň mohl něco hrát, když něco budu řešit..."  Usmál se. ,,Potřeboval bych si aspoň trochu zacvičit,"  Napil se pití a já popřemýšlel. ,,Zítra pošlu někoho pro tvé věci co budeš chtít a ty půjdeš do fitka... Já něco nakoupím a vyzvednu tě..."  Vytáhl jsem mobil. ,,To by jsi udělal?"  Nechápavě se zeptal. ,,Není to tak těžké jak se zdá, ne?"  Pousmál jsem se. 

Theo:  Kdo je to? 

Čekal jsem nějakou dobu na odpověď. 

Derek: Je to nějaká dost mladá holka. Pracuje jako právnička a vyzná se v péči dětí. 

Theo: Nezdá se mi to

Proč by se chytla nějakého divného muže, který bydlí sám někde v zapadlé boudě...

Derek: Potřebuji  nejméně 100 tisíc... Jinak to neudělá. 

Popřemýšlel jsem. Podíval jsem se na Liama. 

Theo: Není problém. Budeš jí muset dát peníze přes sebe, jedině do ruky. Nebudu na ní převádět, aby někdo zjistil můj účet. 

Derek:  Okej? Kde vezmeš tolik peněz? 

Theo: To už není podstatné. Hlavní je, že je mám. 

Zamyslel jsem se. Budu hold více pracovat. 

,,Možná za týden půjdu do práce na celý týden. Budeš muset být u Dereka, nebo tak..."  Zadrhl se mu dech. ,,Dobře...". Je mi jasné, že se mu to moc nelíbí. Nebo... Myslím si to díky jeho reakci. 

Derek: Může se sejít nejdříve za dva dny

Položil jsem mobil na stůl. Mám to udělat? Nemám?  Budu muset doplatit vše, co utratím. Nevím.

-----

Probudil jsem se s bolestí hlavy. Je něco lepšího, než to?  Zaskuhral jsem a vyhrabal se z postele. Nezaujatě na to, že Liam spí, jsem vzal mobil a začal vytáčet první číslo, co mě napadlo. ,,Ano, Theo?"   ,,Čau Allison... Potřebuji od tebe něco. Máš teď čas?"     Chvíli mlčela. ,,Mám..."   ,,Chtěl bych cirka za půl hodiny vyzvednout nějaké věci u Liama  a já tam s ním jít nemohu. Udělala by jsi to?"    Zase bylo chvíli ticho. ,,Udělám. Jaké věci a kde se sejdeme?"    Zapřemýšlel jsem. ,,To ti napíšu tak za tu půl hodinu. Sraz by mohl být... Kde chceš?"    ,,Nejblíže to mám u banky,"   Usmál jsem se. ,,Dobře, tak tam. Za tu půl hodinku ti to pošlu..."    Souhlasila a já mobil položil. 

,,Co by jsi teda chtěl?"  Podíval jsem se na něj. ,,Asi oblečení nějaké..."  Zasekl se a přemýšlel. ,,Notebook s nabíječkou a asi pár sprcháčů, abych ti to tu nevrakoval,"   Usmál se. ,,Dobrá..."  Napsal jsem to Allison a jen čekal, kdy mi napíše, že to má. 

Allison:  Mám to ❤

,,Jdeme..."  Zvedl jsem se a on jen zmateně zareagoval. ,,Špatné reflexy..." 

----

Uslyšel jsem mírné zaťukání na okénko. Vylezl jsem. Vypadala dost nervózně. ,,Díky moc..." Odmlkl jsem se a ona odpověděla. ,,Nemáš zač..." Prohlížel jsem si ji. Po chvíli jsem ale ticho přerušil. ,,Děje se něco?"

,,Nevypadá to vůbec dobře

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Nevypadá to vůbec dobře. Naštěstí vás do toho netahají, ale Peter řekl, že kvůli ztrátě peněz, co se stalo, si bude něco vyřizovat ve škole..."   Nechápal jsem to. ,,Peter? Co má s námi společného?"   Podívala se na mě. ,,Zatáhl do toho kluky až po uši. Řekl že když mu pomůžou ho nahnat do kouta, že jim dá polovinu,"   Zavrčel jsem. ,,Takže oni do toho šli za peníze?"   ,,Dalo by se říci..."    ,,Hlupáci. Kdo to vůbec je?"    Rozhodila rukama, že absolutně neví.  ,,Kdy to je?"   ,,Zrovna dnes tam mají jít..."   Zmlkl jsem. ,,Jdeš tam taky?"   ,,Bohužel jdu..."   Zatl jsem pěsti. ,,Hlupáci!"  Zakřičel jsem vzteky. ,,Až tam půjdeš, napiš mi předem... Budu tam..."  Otevřel jsem dveře od auta a ona jen kývla hlavou. ,,Rozumím,"  Zavřel jsem dveře a jen jel Liama hodit do fitka.  

,,Nedři se..."  Podíval jsem se na něj.  Nechápal. ,,Myslím to vážně..."  Kývl. Vylezl z auta s ručníkem, které mu Allison vzala. ,,Počkám tady, nemusíš spěchat..."   Vylezl, celkem nervózní, z auta a šel do fitka. Chvíli jsem počkal a jel opět k bance. 

Vytáhl jsem druhou kartu a jen se podíval na to, kolik mám peněz. ,,Doprdele..." Vydechl jsem, když jsem uviděl co vše tam zbylo. ,,Dobře... Tohle mi prostě odpustíte..."  Vytáhl jsem kartu a šel do auta zpět. Podíval jsem se na poloprázdnou naftu. Teď natankovat a ještě nakoupit...

,,Tak co?"  Podíval jsem se na něj podezřele. ,,Nejdu se tam umýt..." Vydechl vyděšeně. Usmál jsem se. ,,Děláš, jako kdyby doma sprcha chyběla..." 

DOMA? 

Vlastně... Nemáš z toho i radost? Že se před nikým neukazoval? 

,,Ty jsi úplně zřízený!"  Sykl jsem po něm. ,,Promiň..."   Podíval se na mě. Sakra! Nemůžu být na něj nasraný. ,,Nevadí... Večer ale máme někde sraz..."   Usmál se. ,,Mám se bát?"  Pousmál jsem se zase já. 

 

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Tak jak se líbí? :D  Nezapomeňte mě sledovat na instagramu! :D..e

Můj Teen Wolf Fanpage- teen.wolf.citaty

Budu moc za supp vděčná! Kdekoli! DĚKUJI VÁM! BEZ VÁS BYCH TOHO NIKDY NEDOCÍLILA!!! 

Secret LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat