Capitol 1

295 18 1
                                    

 Autor POV

Cei doi super-eroi tocmai ce își terminau patrula de noapte și se întorc la turnul Eiffel pentru a se odihni puțin . Ajunși la turn cei doi se așează pe una dintre barnele de otel si încep să se uite la stele .

După puțin timp Chat Noir și întoarce privirea spre Buburuza , privind intens lumina stelelor care se reflecta in ochii acesteia .

CN(Chat Noir):- Ți-a mai spus cineva ce frumoși sunt ochii tai in lumina stelelor?

B(Buburuza):- Chat ți-am mai spus...

Dar Buburuza nu apuca sa termine ce avea de spus pentru că ceva îi atrase atenția . Deodată aceasta se ridică în picioare , lucru care il induse pe Chat Noir in eroare .

CN:- Buburuzo ?

B:- Chat , uite !

Spune ea aratand in fata ,unde in departare se vedea un mic fluture alb .Acel fluture il făcuse pe Chat Noir sa tresara .

CN:-Un akuma !

B:-Da .

CN:- Pai ca mai așteptăm , hai sa ne punem planul în acțiune !

Poate vă întrebați despre ce plan este vorba . Pai acum câteva zile , tot in timpul unei patrulari , Chat a venit cu o idee . La următorul akuma cei doi să îl urmărească și să vada unde se duce acesta . Buburuzei i sa paru o idee destul de buna , dar înainte de a face ceva trebuiau să vorbească și cu Maestrul Fu . Acesta crede că cei doi super-erou sunt destul de pregătiți pentru o confruntare directă cu Hawkmoth .

B:- Dar nu uita ce a spus Maestrul , odată ce punem planul în aplicare nu mai putem da înapoi .

CN:-Bine .

B:-Atunci , hai sa mergem .

Cei doi încep să urmărească micul fluture alb

✴✴✴

Dupa ce au urmarit micul fluture cateva minute cei doi se opresc din senin cand vad spre ce casa se îndreaptă acesta .

B:-Vila Agreste ?

CN:- Nu are cum ?

B:- Știi ce înseamnă asta ?

CN:-Gabriel Agreste este Hawkmoth.

In urma cu câteva săptămâni Buburuza avusese o bănuială cum că Gabriel Agreste ar fi Hawkmoth. Dar Adrian era convins că nu poate fi adevărat , dar acum , acea bănuială ,parca începea să prindă rădăcini în mintea blondului .

B:-Hai sa mergem !

Cei doi s-ar de pe clădire reluând urmărirea fluturelui .

 Chat Noir POV

Nu vreau sa cred, dar e evident . Tata e Hawkmoth . Nu imi vine sa cred , in tot acest timp . Nu imi vine sa cred ca nu mi-am dat seama . Credeam ca banuiala Buburuzei e doar o prostie infantila .

Buburuza POV

Eu si Chat intram in vila . Inauntru nu era nimeni ,nici un angajat , nici Adrien ,nimeni, foarte ciudat  . Fluturele zboara in biroul domnului Agreste iar noi il urmarim . Dar cand intram in birou fluturele nu mai era acolo .

Chat Noir POV

Fluturele nu mai era in birou . Deodata Buburuza incepe sa cotrobaie prin birou .

CN:- Ce faci ?

B:- Trebuie sa fie o usa secreta pe undeva . Acel fluture nu putea sa dispara asa , din senin .

MLB : Răzbunarea nu e totul .Where stories live. Discover now