Capitol 15

128 9 1
                                    

Cele doua s-au transformat si cu cea mai mare viteza au pornit spre Turnul Eiffel . In scurt timp ajung langa Turnul Eiffel si se opresc pe una din cladirile din apropiere pentru asi putea face un plan de atac . 

R(Rena Rouge ):- Deci , ce facem acum ?

In timp ce Buburuza analiza sitoatia , incercand o metoda prin care ei sa iasa casrigatori , Carapace si Qeen Bee isi fac aparitia langa cele doua .

C(Carapace ) :- Am vazut la TV ce se intampla si am venit cat de repede am putut .

QB(Qeen Bee):- Buburuzo , ce e de facut ?

B:- Hawkomth . El cantroleaza fluturii . Trebuie sa il invingem inainte de a akumatiza pe cineva .

In acel moment fluturi incep sa se imprastie . Hawkomth , cu doar o miscare a degetului aratator, face ca fluturi sa se napusteasca asupra Parisului , akumatizand oamenii si transformandui intr-o armata de monstri .

C:- Ce vom face acum ?

QB:- Acum nu il mai avem nici pe Chat Noir sa ne ajute .

B:- Buburuzo , doar spunene ce sa facem .

Buburuza sta putin pe ganduri analizand in detaliu situatia si cel mai bun mod de actionare .

B:- Voi va ocupati de monstri . Eu ma ocup de Hawkmoth .

R&C&QB:- S-a facut .

Rene Rouge , Carapace si Qeen Be sar de pe cladire , aterizand in mijlocul monstrilor . Buburuza isi arunca yoyoul , acesta prinzandu-se de una din barele de otel . Dintr-o miscare yoyoul se retrage aducand-o pe bluenetta in locul unde vroia sa ajunga , in spatele lui Hawkmoth. 

HMA:- Uite cine s-a decis sa apara in sforsit . Dar stiu ce nu te-ai grabit deloc Buburuzo .

B:- Cine esti ? 

Blondul se intoarce cu fata la bluenette . Puteai citi pe fata blondului ura si dispretul cel avea pentru ea . 

HMA:- Sunt cel mai mare cosmar al tau . Te voi face sa platesti pentru tot ce mi-ai facut .

Spune aceste nervos in timp ce face cativa pasi in dreapta . Bluenetta face si ea acelas lucru . Cei doi se invarteau usor in cerc in timp ce se priveau intens unul la altul .

B:- "Ce ti-am facut " , nici macar nu stiu cine esti .

HMA:- Si nici nu vei sti .

In acel moment blondul isi scutura smucit bastonul acesta transformandu-se intr-o sabie cu lama extrem de taioasa .

HMA:- Sper ca esti gata de lupta .

Buburuza isi foloseste talismanul iar in maini ii apare o sabie , cel mai evident obiect si singurul care o putea ajuta in acest moment .

B:- Sa te vad ce poti .

Blondul porneste in viteza spre bluenetta fiind gata de atac . Cand sabia blondului ajunge aproape de blueneta aceasta isi pozitioneaza sabia contracarand atacul blondului . Atac care a fost atat de puternic incat bluenetta cada pe spate . Blondul vrand sa profite de acest mic avantaj incearca sa o loveasca , dar acesta reuseste sa se fereasca inainte ca sabia sa o atinga . 

HMA:- Cum de ai atat de mult noroc? E chiar enervant cum scapi de fiecare data .

B:- Vrei sa imi iei miraculousul , nuiasa ? De asta ai akumatizat toti parizieni si ai pus in pericol vietile a mii de oameni ?

HMA:- Aici gresesti Buburuzo . Nu vreau doar miraculousul tau . Cat priveste oameni , nu iti face griji , dupa ce iti iau miraculousi o sa ii deposedez .

 B:- Dar ce mai vrei ?

HMA:- Razbunare ! Tatal meu a vrut acei miraculousi pentru a face o fapta buna . Si cu ce s-a ales ? A foat omorat , lasat sa moara sub acele daramaturi. Si doar tu esti de vina .

Buburuza nu mai intelegea nimic . Mintea ei incepea sa faca legaturile . Daramaturi + moarte + miraculous = Hawkmoth , Hawkmoth =Gabriel Agreste  , Hawkmoth + "tata"+ par blond si ochi verzi = ...

B:- Adrien ?

HMA:- Ti-a luat destul de mult sa iti dai seama .

In acel moment cercei Buburuzei incep sa bipae semn ca mai avea doar 4 minute pana se detransforma , lucru care nu era deloc bine . 

HMA:- Se pare ca nu mai ai mult timp Buburuzo .

B:- Adrien , nu vreau sa ma lupt cu tine .

HMA:- Pacat , pentru ca eu vreau .

Blondul porneste in viteza spre bluenetta strangand bine sabia in mana . Bluenetta era putin debusolata , nu stia ce sa faca , nu putea sa se lupte cu Adrien , nu putea sa il raneasca . Din aceasta causa reflexele au incetinit , nu sa putut feri la timp iar sabia blondului a reusit sa o raneasca in zona soldului . 

HMA:- Esti terminata Buburuzo . 

B:- Nu te voi lasa sa castigi .

Bluenetta isi aduna fortele si se ridica sprijinindu-se in sabie . Prinde cu ambele maini sabia ridicand-o in semn de lupta . Rana ei incepea deja sa piarda sange lucru care o slabea pe bluenetta .

Blondul porneste in viteza , cu sabia pregatita sa sfasie tot ce ii iesea in cale . Bluenetta isi ancoreaza mai bine picioarele in pamant pregatindu-se pentru o lovitura puternica . Cand sabiile celor doi fac contact , din cauza impactului, ambele sabii zboara din mainile stapanilor atarizand pe jos . Blondul facea ore de scrima , stia cum sa foloseasca sabia pentru asi dezarma adversarul , dar nu se astepta ca si el sa scape sabia . Se pare ca impactul a fost chiar puternic. 

Lupta celor doi continuua , fiecare incercand sa il impiedice pe celalalt sa faca vreo miscare decisiva . Bluenetta cu greu facea fata loviturilor nemiloase ale blondului . 

Blondul profita de un moment de neatentie/slabiciune al Buburuzei , isi aduna toata puterea (nu imi place cum suna partea asta ) dandui o lovitura puternica cu piciorul in stomac . Lovitura care o arunca in aer , izbind-o cu capul si spatele puternic de una din barele de sustinere din otel . Bluenetta era intinsa pe jos , de abia se mai putea misca ,  si respiratul era greu , durerea era insuportabila . Ochii incep sa i se inchida , ultimul lucru pe care il vazu era blondul care se apropia de ea , dupa care negru total .  

Blonul era langa ea , cand deodata cerceii ei incep sa bipaie . Castumul rosiatic incepe incet -incet sa dispara lasand la vedere hainele pline de sange si corpul plin de vanatai si rani . Cand blondul vede cine e de fapt Buburuza se blocheaza .

HMA:- M-M-Marinette ?

MLB : Răzbunarea nu e totul .Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum