Capitol 16

188 14 6
                                    

HMA:- M-M-Marinette ?

HMA:-Marinette .

Spune blondul alergand la bluenetta. Era confuz , dar mai mult era ingrijorat pentru bluenetta .

HMA:- Marinette spune ceva .

 Incerca sa o "trezeasca" , dar pulsul ii era aproape inexistent . Blondul se detransforma . Odata cu el se detransforma si akumatizatii . Super-eroi noastri nu mai intelegeau ce se intampla , asa ca zboara si ei in turn .

Mintea blondului era blocata , nu stia ca sa faca , era panicat . Super-eroi ajung si ei in turn .

R:- Marinette !

Striga roscata cand o vede pe bluenetta plina de sange si alearga la ea . 

QB, C:- Marinette ?

✴✴✴

Super-eroi nostri nu au stat prea mult la discutii , au luat-o pe bluenetta si au dus-o la cel mai apropiat spital . Doctori au bagat-o de urgenta in operatie . 

✴✴✴

Adrien statea ghemui pe podea rezemat de perete privind in gol si asteptand ca un doctor sa iasa din sala de opeatie si sa le spuna ceva despre starea bluenettei . Astept-au de ceva vreme in fata salii de operatie . Intre timp au venit si Bridgette si Felix si parinti bluenettei . Alya a creat o poveste credibila pentru ca nu putea sa le spuna adevarul despre identitatea ei.  Pe blond nu il mai interesa nimic , vroia doar sa auda ca bluenetta e bine . In fiecare secunda care trecea blondul se mustra gandindu-se ca totul e doar din vina lui .

✴✴✴

Adrien POV

Marinette e in sala de operatie de foarte mult timp . Totul e din vina mea , eu sunt vinovat pentru tot . Din vina mea oameni au suferit , tata a murit tot din vina mea , iar acum am ranit si persoana pe care o iubesc cel mai mult . Daca i se intampla ceva nu am sa mi-o iert niciodata .

Autor POV

Cand doctorul iese din sala de operatie toti tresar strangandu-se imediat in jurul lui .

Al:- Cum e domnule doctor , e bine , nuiasa ? 

doctor:- Imi pare rau , am facut tot ce am putut dar nu am putut sa o salvam .

Doctorul pleaca . Toti incep sa planga . Adrien era atat de socat  incat nici sa planga nu putea . Blondul facu cativa pasi in spate uitandu-se speriat la parinti bluenettei care plangeau , la Bridgette care plangea in bratele lui Felix , la prieteni lui care plangeau .

Blondul o ia la fuga pe holurile spitalului . Iese din spital alergand si mai tare . " Nu e adevarat , nu poate fi adevarat " erau cuvintele care rasunau in mintea blondului . Alerga tare , si mai tare , siroaiele de lacrimi isi fac aparitia pe fata blondului . Oameni se uitau canfuzi cand trecea pe langa ei . Deodata o lumina puternica si un clancsonat lung il fac sa se opreasca .

Adrien POV

Unde sunt ? Ce sa intamplat ? Singurul lucru pe care mi-l amintesc e un sunet puternic . De ce asa de intuneric aici ? Stai cred ca vad ceva . E o lumina , dar e foarte slaba . Pai daca tot nu mai am nimic de pierdut hai sa vedem ce e acolo . Ma apropii de acea lumina . Era ca un fel de poarta. Dupa ce trec de acea poarte in fata mea era o imensa pajiste cu flori albe . Lumina soarelui era puternica si vantul adia usor . Deodata vad pe cineva , la vreo 60 de metri in fata mea , asa ca pornesc spre el . Cu cat ma apropii mai mult cu atat imaginea devine mai clara . Era o fata , imbracata intr-o rochie alba care impletea o coronita de flori . Cand eram la cativa metri de ea aceasta se intoarce .

A:- Marinette .


SFARSIT 

Poate ca acesta nu este sfarsitul la care va asteptati dar mie mi sa parut destul de potrivit .

MLB : Răzbunarea nu e totul .Where stories live. Discover now