Capitol 8

141 6 1
                                    

*din capitolul anterior *

Autor POV

Deodata Adrien pleaca lovindu-si unarul de cel al lui Felix . Felix isi lasa privirea dezamagit in pamant .Isi muta privirea din pamant cand o observa pe bluenetta care il privea din capatul scarilor .

✴✴✴

  Cand bluenetta vru sa plece acasa Felix o oprise , a invitat-o la o cafenea cu pretextul ca vrea sa vorbeasca cu ea . Bluenetta accepta , merse cu el la o cafenea . Blondul isi comanda o cafea iar bluenetta un ceai  ,pentru ca afara era o vreme racoroasa care nu prea ii pria bluenettei si pentru ca ea nu bea cafea .

Bluenetta soarbe sfioasa o gura mica de ceai fierbinte din ceasca in timp ce se uita intens la ochii blondului. Acei ochii erau necunoscuti pentru bluenetta noastra , nu erau ochii verzi pe care ea ii studiase de mii de ori. Blondul observa atentia sporita a bluenettei asupra lui .

Fx :- Esti draguta , daca nu as avea iubita ar putea fi ceva intre noi .

M:- C-Ce ?

Fx :- Stai linistita , era doar o gluma .

Bluenetta ia o gura de ceai in timp ce incerca sa evite stanjenita privirea blondului .

Fx:- Esti foarte amuzanta Marinette , acum inteleg de ce tu si Adrien sunteti asa de buni prieteni .

Cand bluenetta auzise de Adrien ceva sa trezise in mintea ei . Bluenetta nu vroia sa fie bagacioasa sau ceva ,dar ceva din ea vroia sa stie ce sa intamplat intre cei doi .De ce relatie dintre ei era asa de rece?

M:-Felix , ce sa intamplat intre tine si Adrien ? 

Fx:- La ce te referi ?

M:- Pana acum de fiecare data cand v-am vazut impreuna va certati .

Fx:- Cand mama a murit Adrien a suferit foarte mult . Nu manca , nu vroia sa iasa afara , statea doar in camera lui si plangea . La inceput credeam ca e o chestie de moment , ca o sa ii treaca . Dar nu a fost asa , pe zi ce trecea era si mai rau . Cu tata care oarecum isi descarca nervi pe mine si cu Adrien in starea in care era , pur si simplu nervi mei au cedat . Nu mai rezistam in acea casa asa ca am decis sa plec . Am plecat in Anglia unde am continuat liceul si apoi facultatea .

M:- De asta e Adrien supatat , pentru ca ai plecat ?

Fx:- Stiu ca am fost un las si un nesimtit si ca m-am gandit doar la mine . Cand am realizat asta a fost prea tarziu . Am mai incercat sa iau legatura cu Adrien , dar de fiecare data ma respingea .

M:- Imi pare rau .

Cam asta sa intamplat intre cei doi frati .Dar ce nu stia Felix era ca Adrien suferise si mai mult dupa ce el a plecat . Era ca si cum si-ar fi pierdut si mama si fratele in acelas timp .Dupa plecarea lui , Adrien si-a dat seama de unele lucruri , devenind mai matur si serios .

Fx:-Ce ar trebui sa fac ca Adrien sa nu mai fie asa de rece ?

M:-Incearca si vorbeste cu el , explicai ce ai simtit tu in acele momente . Sunt sigura ca dupa ce o sa stie toata povestea o sa va intelegeti mai bine .

Fx:- Chiar crezi ca o sa ma asculte ?

M:-Merita sa incerci .

Fx:-Ai dreptate . Multumesc Marinette .

✴✴✴

Adrien POV

Felix e asa un dobitoc . Pe langa ca se crede seful casei , astazi a mai venit si la scoala cica sa imi dea o veste . Mare lui veste era ca iubita lui o sa vina peste cateva zile in Paris si o sa locuiasca cu noi . Face ce vrea fara ca macar sa il intereseze de parerea mea . Nu sa schimbat deloc .

Autor POV

Adrien nu vroia sub nici o forma sa mearga acasa , asa ca decise sa mearga sa vada ce face Marinette . Pentru ca isi daduse inelul lui Chat Noir jos nu putea sa se transforme si se zboare pana acolo . Ii lipsea sa fie Chat Noir . Dar stia ca a facut o alegere potrivita . 

Blondul nostru tocmai iesea din parc indreptandu-se spre casa bluenettei care era peste drum cand deodata in fata casei se opreste o masine lucru care il facuse pe blond sa se opreasca din drumul lui .

Marinette POV

Dupa ce am mai stat putin de vorba cu Felix am decis sa plec acasa . Felix a insistat sa ma duca el cu masina. Uite asa am ajuns sa stau in aceiasi masina cu Felix .

Cand masina se opreste in fata casei Felix se de jos si vine si imi deschide si mie usa.

M:- Multumesc ca mai adus .

Fx:- Nu ai pentru ce . Mia placut sa petrec putin timp cu tine . Sper ca vom putea fi prieteni macar asa de buni cum sunteti tu si Adrien .

M:- Bineinteles .

In acel moment Felix se apropie mai mult de mine si ma ia in brate . La asta nu ma asteptam din partea lui Felix , el pare genul de om mai rezervat . Ii respund la imbratisare . Pana la urma Felix nu e un om rau , mai ales ca vrea sa repare relatia dintre el si Adrien .

Autor POV

Nervi lui Adrien o luasera razna cand ii vezuse pe Marinette si Felix  imbratisandu-se . Preferase sa plece inainte de a face vreun gest , sa zicem  nepotrivit . 

✴✴✴

Bluenetta statea linistita in camera ei , cand deodata se aude o bubuitura .Se transforma dupa care sare pe geam . Zburand prin Paris in cautarea raufacatorului da nas in nas cu un akumatizat.

 Elektra :- Buburuzo , aici erai . Eu sunt Elektra ,da-mi miraculousul tau!

B:- De ce crezi ca as face asa ceva ? Unde ar mai fi distractia ?

In acel moment Elektra da cu biciul ei facut din fulgere incercand sa o loveasca pe Buburuza . Aceasta reuseste sa se fereasca atacand la randul ei .

✴✴✴

Marinette POV

Cu grau am reusit sa inving si acest akuma . Acesti akuma sunt din ce in ce mai puternici , nu stiu ce se intampla dar va trebui sa aflu , si asta cat mai repede . Mai rau este ca Chat Noir nu isi mai face aparitia . Nu mai stiu nimic de el de cateva saptamani . Chiar acum ma indrept spre casa Maestrului Fu , poate stie el ceva despre toate astea 

Autor POV

Marinette ajunge la casa Maestrului Fu . Cand sa bata la usa ,usa se deschide .

MF(Maestrul Fu):- Intra Marinette .

Bluenetta intra in incapere si se aseaza pe podea .Cand aceasta vru sa vorbeasca este intrerupta de Maestru.

MF:- Stiu de ce ai venit .

M:- Maestre , stiti ceva despre Chat Noir ? Imi fac griji , de cateva saptamani nu mai dau de el , nu apare la confruntarile cu akuma  , nu vine la patrulele de noapte . Daca i sa intamplat ceva as vrea sa stiu , pot sa fac ceva ?

MF:- Marinette , Chat Noir e bine , doar ca ...

M:- Doar ca , ce ? Maestre Fu nu ma speriati .

MF:- Doar ca ... a renuntat la miraculousul sau .

M:- Ce ?

MF:- Iar asta nu e tot . A renuntat la miraculousul sau si sa alaturat raului .

M:- Nu , nu poate adevarat .

MF:- Marinette stiu ca e greu sa accepti asta dar greul de abia acum incepe . Akuma o sa fie din ce in ce mai puternici , trebuie sa te astepti la orice .

M:- Bine Maestre .

✴✴✴

Maestrul Fu POV

Plagg mi-a spus ca Adrien si-a scos miraculousul .Cand tatal sau a murit mintea lui era inundata de intuneric , ceea ce l-a facut sa ia o decizie necugetata . Oricum , asta e doar o ipoteza , nu sunt sigur de asta  . Nu cred ca Marinette e pregatita sa afle despre Adrien .

Marinette POV

Nu mai inteleg nimic . De ce Chat Noir s-ar alatura raului ? Nu cred ca ar face asa ceva . 

MLB : Răzbunarea nu e totul .Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum