Capitol 13

122 6 1
                                    

Marinette POV

Intalnirea cu Adrien a fost minunata .

Autor POV

Cei doi porumbei si-au inceput intalnirea cu un film . Bine inteles ca blondul a incercat cateva smecherii in timpul filmului pentru a se apropie de bluenetta . Dupa film blondul a venit cu ideea de a merga la o inghetat in parc . 

Cei doi se opresc cand ajung langa standul cu inghetata . 

A:- Am dori doua inghetate cuuu....

M:- Zmeura .

? :- Imediat .

Cei doi iau inghetata dupa care merg sa se aseze pe o banca la umbra unul copac pentru a savura inghetata .

A:- De unde ai stiut ca vroiam sa iau de zmeura ?

M:- E arama ta preferata ,nuiasa ?

A:- De unde stii atata lucruri despre mine ? Mai intai ai stiut ca sunt alergic la popcorn, apoi ca nu imi placa SF-urile , iar acum inghetata .

M:- Ce pot sa spun , imi place sa fiu informata .

A:- L-ai intrebat pe Nino ?

M:- Poate. 

Spune bluenetta luand o gura din inghetata ei iar blondul chicoteste . De fapt bluenetta nu vorbise cu Nino , dar nu putea nici sa ii spuna ca nu demult era obsedatata de el , nu vroia sa para o ciudata .

A:- Ma simt prost , tu stii atatea despre mine iar eu abia daca stiu cate ceva despre tine .

M:- Pai ce ai vrea sa stii ?

✴✴✴

Cei doi au stat pe acea banca destul de mult timp discutand . Au ras , glumit , au povestit tot felul de intamplari haioase . Au fost atat de prinsi in discutia lor incat nu au observat sa soarele incepea sa apuna .

M:- Se pare ca se intuneca .

A:- Mi-a placut sa ies cu tine .

Spune blondul punandusi mana peste cea a bluenettei .Bluenetta rosii cand simti atingerea blondului . Adrien se pierdu in ochii azurii ai bluenettei care straluceau in lumina rosiatica a soarelui . Blondul ii da bluenettei o suvita de par dupa ureche apropiinduse incet de ea creand un sarut romantic . Bluenetta nu rateaza nici o secunda raspunzandui imediat .

Cand cei doi se despart erau rosii in obraji . Blondul vru sa spuna ceva  dar telefonul lui incepe sa sune. Blondul raspunse . In timp ce blondul vorbea la telefon bluenetta incerca sa isi controleze putin emotiile si rosata din obraji . 

A:- Imi pare rau , trebuie sa plec . 

Blondul pleaca alergand pe aleea aproape pustie a parcului .

✴✴✴

Cand bluenetta ajunge acasa merge in camera ei si se prabusindu-se in patul ei . In minte ii apar din nou momentele frumoase din acea zi . 

Bluenetta nu apuca sa se odihneasca prea mult pentru ca de undeva din oras se aude o bubuitura ingrozitoare .

M:- Ooo , inca un akuma .

Spune bluenetta obosita plangandusi de mila 

✴✴✴

Din fericire bluenetta reuseste sa invinga si acest akuma , dar asta dupa cateva ore de lupta in care sa ales si cu cateva vanatai si zgarieturi .  Dupa lupta merge acasa si isi bandajeaza zgarieturile pentru a nu se infecta .

In partea opusa a povestii . Blondul nostru era mai nervos ca niciodata .

Adrien POV

Nu pot sa cred ca Buburuza a scapat si de data asta . Eram atat de aproape sa ii iau miraculousul . Asta inseamna ca ceva nu fac bine . Daca ma bazez doar pe forta oamenilor akumatizati nu o sa ajung nicaieri , trebuie sa folosesc toata puterea miraculosului fluture pentru a obtine cee ce vreau .

✴✴✴

Autor POV

A doua zi dupa scoala bluenetta merse la Maestrul Fu si ii spusese despre lupta din seara trecuta .

MF:- Marinette nu e bine . De data asta te-ai ales doar cu cateva zgarieturi dar puteai sa te ranesti foarte grav . Nu putem sa riscam sa patesti ceva pentru ca tu esti cea care il poate invinge pe Hawkmoth . 

M:- Stiu maestre , dar ce am putea face ?

Maestru Fu se ridica de pe podea mergand spre cutia cu miraculouai . Ia cutia si o aduce in fata bluenettei .

MF:- Vreau sa iei miraculousi vulpei , testoasei si albinei si sa ii imparti persoanelor care crezi tu de cuvinta ca te-ar putea ajuta .

 M:- Maestre nu pot . Sunt prea multi , unul singur ar fi destul . Daca nu reusim da il infragem , Hawkomth va pune mana pe cei mai puternici miraculousi .

MF:- Hawkmoth pregateste ceva maret . Crede-ma , vei avea nevoie de mai multe ajutoare .

Bluenetta ia miraculousi , isi i-a ramas bun de la Maestrul Fu si pleaca spre casa .

Ajunsa acasa bluenetta incepe sa se gandeasca la cine ar trebui sa devina noii ei parteneri . In mintea bluenettei aparu trei chipuri a unor persoane foarte bine cunoscute .Alya , Nino , Chloe . Stia ca ei sunt oameni de incredere de care avea nevoie ia acum .

Bluenetta se transforma si zboara in lumina noptii spre casele celor pomeniti mai devreme pentru a le lasa un biletel prin care ii anunta sa se vada maine intr-un loc anume la o ora anume .

✴✴✴

 Adrien cauta toata ziua prin lucrurile tatalui sau . Dupa cateva ore de cautat si rasfoit carti blondul gaseste in marea carte cu miraculousi o incantatie prin care putea sa adune la un loc toti akumatizatii de pana acum si sa ii controleze pe toti in acelas timp . 

MLB : Răzbunarea nu e totul .Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum