Capitol 7

134 12 2
                                    

*din capitolul anterior*

Autor POV

Bluenetta isi pregatise ghiozdanul . Pe langa ce mai avea nevoie pentru proiect isi puse si rijamale ai cateva haine de schimb . Chiar acum era in drum spre vile Agreste . Avea multe emotii , avea un presentiment ciudat ca se va intampla ceva .

Bluenetta ajunge intr-un final la vila Agreste . Cu o oarecare mica ezitare aceasta apasa pe sonerie . Dupa putin timp se aud cativa pasi apropiindu-se de usa , aceasta deschizandu-se . 

Nt:- Cu ce te pot ajuta ?

M:-Il caut pe Adrien , e acasa ?

Nt:-Tu trebuie sa fii Marinette ,nuiasa ? Adrien mi-a spus ca trebuie sa vii . Intra .

Dupa ce bluenetta intra  Nathalie inchide usa .

Nt:-Asteapta aici , ma duc sa il anunt pe Adrien ca ai venit .

Nathalie pleaca lasand-o pe bluenetta singura . Aceasta a inceput sa analizeze camera unde se afla , puten spune ca era putin nelinistita .

Fx:-Uite cine sa intors ?

Bluenetta tresare la auzul acestui glas . Cand se intoarce il vede, era el , Felix Agreste , aceiasi privire sarmanta si aceiasi statura impunatoare , de-a dreptul infricosator.

Fx:- Aceiasi fata  frumoasa de zilele trecute al carei nume nu am avut placera sa il aflu inca .

M:-Numele meu e Marinette , Marinette Dupain-Chang .

La auzul acestui nume lui Felix ii apare un zambet mare pe fata , lucru care o face pe bluenneta sa se simta putin incomfortabil .

Fx:-Marinette daci, ce nume frumos .

In acel moment Adrien isi face aparitia .

A:-Ce se intampla aici?

Fx:-Nu iti face griji fratioare , stateam si noi putin de vorba . 

A:- Vino Marinette .

Spune acesta luand-o pe bluenetta de mana si tragand-o dupa el pana la camera lui . Se vedea dupa atitudinea lui ca era nervos , poate si putin gelos . Ajunsi in camera lui, blondul inchide usa trantind-o cu putere , lucru ce o sperie pe bluenetta . Blondul observa acest lucru .

A:- Imi pare rau , nu am vrut sa te sperii .

M:- Nu e nimic . Cred ca ar trebui sa ne apucam de  proiect .

A:- Ai dreptate .

Cei doi isi scot lucrurile incepand " sa continue"proiectul .

Blondul se simtea foarte "naspa " . Nu vroia sub nici o forma sa se certe cu Felix cand Marinette era de fata . Dar cand il vede pe Felix ca se apropie de Marinette mintea lui parca ia foc iar ratiunea lui dispare . Nici el nu isi poate explica de ce .

✴✴✴

Trecuse cateva ore de cand cei doi liceeni lucrau la proiect . Nu erau tocmai entuziazmati de proiect dar stiau ca proiectul trebuia predat ziua urmatoare iar ei trebuiau sa il termine in noaptea asta . Afara incepuse sa se inopteze .Dintr-o data cei doi sunt opriti din scris de o bataie repetata in usa. Usa se deschide iar pe ia intra Felix.

Fx:- Marinette? Inca esti aici ? Afara se intuneca parinti tai nu isi voi face griji ?

M:-Defapt...

A:- Defapt , Marinette doarme in noaptea asta la noi .

Fx:-Si pe mine de ce nu mai anuntat ?

A:-De ce as face asta ?

Fx:- In orice caz , sa nu stati pana tarziu , maine aveti scoala .

A:-Daca zici tu .

Felix iese din camera lasandu-i pe cei doi sa isi termine treaba.

✴✴✴

fara era noapte , cei doi adolescenti inca mai lucrau la acel proiect care ii enerva la culme . Norocul lor ca mai aveau putin si terminau . 

La un moment dat Adrien este chemat de Nathalie lucru care il face iasa din camera . Dupa cam 20 de minute acesta se intoarce in camera .

Cand acesta intra in camera o vede pe bluenetta care intre timp se schimbase in pijamale stand cu capul pe birou . Cand se apropie de aceasta observa ca aceasta dormea .

Gandul 'E asa draguta cand doarme ' sa strecurat prin mintea blondului .

Cand isi ia privirea de la bluenetta observa pe birou proiectul care acum era terminat . 'A terminat proiectul? ' Cand acesta plecase inca mai lipseau cateva pagini din proiect .  Acesta o ia stil mireasa pe bluenetta de pe scaun , merge si cu cea mai mare grija o aseaza in patul lui . Ii da un pupic pe frunte si apoi merge si se intinde pe canapea adormind aproape imediat .

✴✴✴

Dimineata , dupa ce ambi liceeni se trezesc si se pregatesc , pleaca impreuna spre scoala . 

Ajunsi la scoala cei doi adolescenti se despart fiecare mergand in treaba lui urmand ca dupa cateva minete sa se reintalneasca in clasa .

✴✴✴

Orele sunt gata .Bluenetta noastra isi stange lucrurile si iese din clasa . Cand sa iasa din scoala are o mica surpriza . In fata scarilor Adrien si Felix . Bluenetta nu putea sa auda discutia dintre cei doi , dar isi dadu-se seama ca cei doi se certau . Deodata Adrien pleaca lovindu-si unarul de cel  al lui Felix . Felix isi lasa privirea dezamagit in pamant .Isi muta privirea din pamant cand o observa pe bluenetta care il privea din capatul scarilor .


Multumesc tuturor celor care citesc aceasta carte . Nu uitati sa dati un vot si sa lasati un comentariu🐞

MLB : Răzbunarea nu e totul .Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum