Chapter 9

2.5K 172 3
                                    

Nemohl jsem zastavit svůj pohled, kterým jsem ho doslova hltal. Byl vysoký, hodně vysoký. Oproti němu jsem si připadal, jak malé dítě. Vzpomněl jsem si na fotky, které mi poslal a představa toho, co skrývá pod tím značkovým oblekem, mě dělala tvrdým. Odtrhl jsem zrak z jeho hrudě a pohlédl do jeho očí. Ta nádherná zelená mě ohromila a bylo mi jasné, co se mu honí hlavou. Jenže já potřebu, aby mě ošukal, neměl. Jediné, co jsem si v tuhle chvíli přál, bylo zmizel do svého auta a odjet co nejdál. Nebyl jsem připravený ho potkat a zvlášť v situaci, kdy jsme to ani jeden nečekal.

,,Kde to mám podepsat?" přeruší divné ticho Niall a já, i ta alfa, se na něj podíváme. Ta blonďatá omega se smála od ucha k uchu a mně bylo jasné, že jakmile s ním usednu do auta, spustí se nával otázek.

,,Ehm," odkašle si ta alfa s hlasem tak hrubým, že mi naskočila husí kůže, ,,tady dole. Je to jen potvrzení, že jste tady byl na přesčas." Niall se uchechtne nad tím, jak je ta alfa celá nesvá a daný papír podepíše.

Odtrhnu od alfy zrak a raději si začnu prohlížet halu, abych si pročistil hlavu. Zarazím se, když spatřím, kousek od nás, stát tu podivnou alfu, na kterou jsem narazil před kancelářemi. Stojí opřený o sloup se založenýma rukama a má podobný úsměv, jako Niall. Jakoby můj pohled vycítil, otočí se na mě a mrkne. Co se to tady sakra děje?

,,Tak nashle," vrátí Niall propisku mojí alfě. Rozejde se ke mně a schválně hlasitěji pronese: ,,Pojď Lou, Liam už si o tebe musí dělat starosti." Pozvednu na blonďáka obočí, ale on jen mlčí a snaží se nesmát. Naposledy se otočím na kudrnáče, jehož jméno si musím od Nialla zjistit. Zaraženě stojí uprostřed haly s naštvaným výrazem a rukama bolestně semknutými v pěst. Vůbec bych se nedivil, kdyby z jeho pootevřených rtů vycházelo tiché vrčení. Dojde mi, že přesně tohle měla omega vedle mě v plánu, a když vyjdeme z budovy, tak se musím rozesmát.

,,Vážně jsi ho donutil žárlit na Liama?" zeptám se ho. ,,Možná, ale ta jeho reakce stála za to," uchechtne se Niall a náhle jeho úsměv nahradí vážný výraz. ,,Takže můj šéf je tvoje alfa? Vážně zrovna on? Nechci znít hnusně, ale zasloužil by sis lepší alfu. Snad si nezapomněl, co jsem ti o něm říkal?" povídá, zatímco si sedáme do auta a já nastartuji. ,,Nialle, nevím, jestli jsi slepej, ale tohle," ukážu na svůj obličej, ,,je výraz člověka, co je totálně v prdeli."

,,Promiň, já jen," promne si obličej a povzdechne si, ,,nechci aby ti ublížil. Je to hroznej děvkař a ty si nezasloužíš být další na jeho seznamu." Rozjedu se pryč od budovy, kterou bych nejraději nechal zdemolovat i s lidma uvnitř a zeptám se Nialla, kde bydlí. Naštěstí je to kousek od Liamova podniku, takže to nebude taková zajížďka.

,,Třeba se ke mně bude chovat jinak, když jsem jeho spřízněná duše," přeruším ticho, které se mi zdálo nesnesitelné a vzápětí toho lituji. Zním jak vyplašené malé štěně a vůbec se mi to nelíbí. Kde je ten starej Tomlinson, co měl všechno hluboko v prdeli? ,,Netuším Lou, ale doufám v to, stejně jako ty. Zasloužíš si být šťastný," usměje se a já mu úsměv opětuji.

,,Nechci nic říkat, ale Liam taky nebyl andílek, než jsi ho potkal," rychle změním téma, než se mu tady psychicky složím. ,,On? Neříkej mi, že v té jeho růžové zástěře, byl nějaký místní postrach ulice," rozesměje se a já s ním, když si vzpomenu na jeho pracovní úbor. ,,Liam ti vážně nevyprávěl, jak se mi snažil dostat do kalhot?" zeptám se a Niall zalapá po dechu. ,,Cože? Ne, nevyprávěl. Dobře víš, že jsme měli jen jednu schůzku a ještě ke všemu přerušenou," povzdechne si a smutně se zadívá z okna.

,,Nebuď smutný, těch schůzek ještě bude. Každopádně, do kalhot se mi nedostal, jinak bych se s ním teď nekámošil. Neříkej mi, že to na tebe nikdo nikdy nezkoušel," pohledem zavadím o ceduli s názvem ulice, kde Niall bydlí. ,,Jo zkoušel," povzdychne si, ,,pamatuješ na tu druhou alfu, jak stála kousek od Stylese? Tak to byl Zayn, a abych byl upřímný, zkouší to stále."

,,Zayn?!" vyjeknu a dojde mi význam jeho pohledů. To je ten jeho kamarád, jak s ním byl na mém zápase. Tak proto byl celý zmatený, když na mě narazil. Myslel si, že mě ta alfa již kontaktovala.

,,Ty ho znáš?" zeptá se udiveně omega vedle mě a já se kousnu do rtu. Mysli Tomlinsone, mysli. Musíš to nějak zakecat. ,,No, ehm," zamumlám, ,,do něj jsem vrazil před tvou kanceláří. Choval se divně a já už se připravoval na znásilnění."

,,To je mu podobný," zamručí a já se vítězně usměji. Divím se, že se neptá na detaily, ale neřeším to. Možná se mu někdy svěřím, ale první bude na řadě Liam.

Zastavím před menším domkem, který patří Niallovi. Rozloučíme se a on se rozejde domů, vstříc spánku, který potřebuje. Čekám, než se za ním zavřou dveře, a pak vyjedu směr Liamova kavárna.

Nevím, jestli je to dobrý nápad, ale musím se mu svěřit. On a jeho otcovské rady mi vždycky pomohly a doufám, že teď to nebude výjimkou. Snad pochopí, jak moc jsem v prdeli. Jen doufám, že ho vůbec najdu živého, protože pohled mé alfy měl jasný význam.

"Nikdo se nebude motat kolem mojí omegy. Nikdo."

Silence Before The StormWhere stories live. Discover now