04 - Video

1.3K 118 4
                                    

Popis videa:

Na záběru je ta dívka pověšena na všech rybářskýh háčcích a u ní muž. Ta dívka ještě žije a brečí a snaží se křičet. Avšak přes kus něčeho v puse nemůže. Nemůže mluvit a nemůže ani křičet. Nehýbe sebou, protože se bojí, že jí to neunese. Nebo spíš je až moc paralyzovaná bolestí. Najednou jde vidět, že muž má v ruce nůž. Dívka se snaží křičet, ale všechno je moc tlumené. Nejprve jí odstraňuje jedno prso, zdá se že tupým nožem, aby ji to víc bolelo. Snaží se křičet a fňuká. Pak uřezává druhé. Krev stéká do kýble pod ní. Dívka začíná hrozně brečet bolestí. Muž si nadzvedne  trochu masku prasete a pije kapající krev. Dělá mu to neskutečně dobře. Když toho nechá přejíždí ostřím nože po její nahé postavě. Sedne si pod její břicho a prudce zabodne nůž do podbříšku. Jde slyšet prasknutí kůže, když tupý nůž narazí na její kůži. Dívka vytřeští oči a stále brečí. Nemá moc síly, ale snaží se křičet o pomoc. Avšak nikdo jí nepomůže, protože jí neslyší. V celé místnosti je červeno, protože na oknech je nejspíš barva. Dívka se snaží křičet stále dokola. Muž, ale na nic nedbá a rozřezává jí břicho. Jde to opravdu ztuha. Krev kape na něj, na zem, ale jemu je to jedno. On vidí jenom to, že jí to způsobuje bolest. Když se mu povede rozříznout břicho až k začátku žeber, tak začíná vytrhávat vnitřnosti z jejího těla. Dívka už zavírá oči a její hlava klesne. Je mrtvá, ale to toho muže nezastaví. Když všechny vnitřnosti vytrhal hodil je do druhého kýble. Postavil se a díval se na to, co provedl. Nešlo poznat, kdo to je. Přišoupl si stůl a na něj položil s bouchnutím její hlavu. Vzal ruční pilku a začal řezat lebku. Bylo to, jako když řežete silný dřevo, lebka praskala. V polovině rozseknuté hlavy se jí snažil urvat, ale nešlo to, tak jí rozřízl celou. Odešel si pro něco a hned znovu přišel. Nožem si udělal díru do masky na to, aby mohl jíst. Vidličkou přímo z lebky vyjídal mozek nebohé mrtvé dívky. Každé sousto, které si dával do úst bylo větší a větší. Když dojedl hodil část lebky do kýble s ňadry a stůl dal tam kam patří. Vzal kýbl s vnitřnostmi a nasypal jich pár do mixéru. Udělal si z toho doslova koktejl. Pil chtivě a rychle, jakoby mu to někdo měl sebrat. S dalších si udělal další a další koktejly. Celá maska byla od krve a celá pracovna byla od krve. Nejhorší přišlo na konec. Muž si stoupl za tu dívku a sundal si kalhoty. Doslova znásilňoval mrtvou dívku, která už se ale nemohla bránit a nemohla by se bránit ani kdyby byla naživu.

Konec popisu.

,,Panebože, co je tohle za úchylka?‘‘ zeptal se jeden z nich. Chápal jsem co tím myslí. Je to nějaký kanibal a nekrofil. Něco jsem chtěl říct, ale radši jsem se o to nepokoušel. Pan detektiv to řekl za mě.

,,Takže tady máme případ kanibala s nekrofilem. Řekl bych, že další oběti budou jenom ženy. Pane Styles jste jeden z podezřelých,‘‘ oznámil mi detektiv.

,,To si snad děláte prdel! Nejsem žádný nekrofilní uchyl! Který požírá lidi!‘‘ Začal jsem křičet na celé oddělení. Tohle bylo dost! Podezřívají mě z nekrofilie, kanibalismu a vraždy. Super. Nic víc jsem si nepřál. Nadechl jsem se, že znovu něco řeknu, ale do místnosti vletěla ubrečená Andy. Co ji ti parchanti udělali?! Okamžitě se ke mně přitiskla a já jsem nic neříkal. Neměl jsem co. Nechtěl jsem ani nic říct, chtěl jsem ji pouze držet. Chtěl jsem slyšet, že všechno bude v pořádku, že se to, co se stalo nikdy nestalo a hlavně ne v mém domě. Někdo na mě chce ušít boudu a to totální. Když jsem viděl to video chtělo se mi zvracet. Jak tohle někdo mohl udělat? Ano, miluji horory, ale když vím, že je to pravé a že jsem důsledky viděl na vlastní oči. Zadržoval jsem zvracení jenom díky Andy, protože byla ke mně přitisknutá a plakala.

,,Detektive, jsem nevinný a jestli si to nemyslíte, tak si promluvte s mým právníkem,‘‘ oznámil jsem rychle když jsem odcházel pryč ze stanice. Ještě zamnou stihli zařvat.

,,Neopouštějte město!‘‘ Uslyšel jsem to a připadal jsem si, jako v nějaký kriminálce Miami. No šílený. Přece bych já nebyl schopný udělat něco takového. Nejsem šílenec, abych tohle dělal. A k tomu ještě jedl lidský mozky. Chtěl jsem do ničeho bouchnout, protože jsem tady nebyl autem a tady moc taxíků nejezdí. K tomu nemám mobil a nemám peníze, abych zavolal. Super tak půjdeme šest bloků pěšky. Proč ne. Možná když se projdeme ze mě opadne nasrání a chtivost hodit šavli každým krokem. A z ní možná vyprchá ten brek. Jen doufám, že už to tělo sundali vyndali ho z mého domu. Protože jestli ne, zažaluji je. Je mi to jedno. Peněž mám dost a nechci ve svým baráku žádný smradlavý mrtvoly, který jsem nezabil. Nemám za potřebí zabíjet lidi a ještě je jíst. Prostě nechutný.

Tak je tady další díl!:3 Věnuji ji ho mojí Nicol:33, protože je to moje zlatíčko:)) Jinak jste mě překvapili, protože jste dali celkem dost Votes, takže do dalšího dílu 8 votes a minimálně dva komentáře?:)) To dáte:))

Vote&Comment :3

Kanibal [Harry Styles]Kde žijí příběhy. Začni objevovat